revengful

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
burada akşam 6ya kadar elektrik yok ölü batarya ile maxicepe tutunmaya çalışıyorum.

buralar size emanet
@Genc007 @Master @H0lligan @kaankulahli ortalığı karıştırmayın haa :naughty:

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM, kaankulahli ve H0lligan

Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

H0lligan

Üye
burada akşam 6ya kadar elektrik yok ölü batarya ile maxicepe tutunmaya çalışıyorum.

buralar size emanet
:eller:

Baydırman

Baydırman

Moderator

buralar size emanet
ortalığı karıştıran sensin rasimcim. :sirit:
bende yokum sanırım akşama kadar, hüsamettin dayı taşınıyormuş şu çekyata bi el at dedi bir baktım eşyaların %85 ini aşağı indirmisim. huso dayı kamyonetle gitti yarısını yükleyip bana da eşyalarin başında dur dedi. sonra yeni evine gidip eşyalari da indirecegim galiba. yaktın beni hüsamettin dayı :ehe bu arada dayı dediğime bakmayın körelmiş kurban bıçağı gibi bir ihtiyardir kendisi :aha:

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve kaankulahli

H0lligan

Üye
bende yokum sanırım akşama kadar, hüsamettin dayı taşınıyormuş şu çekyata bi el at dedi bir baktım eşyaların %85 ini aşağı indirmisim. huso dayı kamyonetle gitti yarısını yükleyip bana da eşyalarin başında dur dedi. sonra yeni evine gidip eşyalari da indirecegim galiba. yaktın beni hüsamettin dayı :ehe bu arada dayı dediğime bakmayın körelmiş kurban bıçağı gibi bir ihtiyardir kendisi :aha:
:hmmm

• Beğen
Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
Selam söyle hüsamettin dayıma :sirit:

@H0lligana dikkat edin ileride yapabileceği şeyler beni endişelendiriyor gereksizlere hiç bulaşmaması gerekirdi
patatesin de bir gururu var :hih:
Yerim o gururu :sirit:

• Beğen

H0lligan

Üye
  • Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Selam söyle hüsamettin dayıma :sirit:

@H0lligana dikkat edin ileride yapabileceği şeyler beni endişelendiriyor gereksizlere hiç bulaşmaması gerekirdi

Yerim o gururu :sirit:
patatesi yerken gururunu da yedin zaten :zzz:

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve H0lligan
Baydırman

Baydırman

Moderator
Yüzyılın tespitini yaptınız hocam plaketiniz benden :kop2: :kop2:
buradan gıda ve tarım bakanlığının üst düzey yöneticilerine sesleniyorum! hocam, patatese ihanet ettiğini, sırtından bıçaklayıp önce dörde ayırıp sonra haşlayıp kaba sıkıştırdığını ve daha sonra da kizarttigini itiraf etti. gereğini yapın!

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM, kaankulahli ve H0lligan

H0lligan

Üye
buradan gıda ve tarım bakanlığının üst düzey yöneticilerine sesleniyorum! hocam, patatese ihanet ettiğini, sırtından bıçaklayıp önce dörde ayırıp sonra haşlayıp kaba sıkıştırdığını ve daha sonra da kizarttigini itiraf etti. gereğini yapın!
evet başarılarının devamını dileyip kendisine bi çuval paates hediye ediyoruz

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
özet: patates kızarttık gelin yiyin. ;)

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve H0lligan
Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
daha bu sabah yaklaşık 4 patatesi şöyle katlettim :naughty:

1- kaynar suda derisini sterilize et
2-derisini etinden vahşice ayır
3-yavaş yavqş doğra :kro2:

:ehe

• Beğen

H0lligan

Üye
  • Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
daha bu sabah yaklaşık 4 patatesi şöyle katlettim :naughty:

1- kaynar suda derisini sterilize et
2-derisini etinden vahşice ayır
3-yavaş yavqş doğra :kro2:

:ehe
Oha! Vahşet!
Hüsamettin dayı(dede) aradı ordan da 4 kişi bulmuş :aha: 50 lira ateşleyecekmis kişi başı :sukur:

• Beğen
Jus7ice

Jus7ice

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt