Tavsiye GM 4G Android one Marshmallow M 6.0

Sponsorlu Bağlantılar

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
GM 4G Android one Marshmallow M 6.0
Google tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Google I/O Geliştirici Konferansında en önemli beklenenler arasında tabi ki de Android işletim sisteminin yeni versiyonu Android 6.0 M ( ANDROİD MARSHMALLOW ) olacak.

Google tarafından yeni Android 6.0 arayüzünde çok bir değişiklik olması beklenmiyor. Material Desing tasarımının devam edeceğine eminiz. Çünkü Android 5.0’a geçiş yapıldığında tasarım bir hayli değişmişti ama maalesef çok işlevsellik olarak, ram yönetimi olarak sıkıntılar oldu. Tabi Google’ın resmi cihazları hızla güncellenerek bu sorunları aştı ama diğer markalar hızlı güncelleme veremediği için onlar bu problemleri yaşadılar.

Yeni Android 6.0’da daha gelişmiş batarya yönetimi, daha az ram kullanarak daha performanslı bir arayüz, uygulama açılış sürelerinin kısaltılması ve yerleşik olarak parmak izi okuyucusuna destek verecek. Tabi sadece bu kadar değil ama şuan da beklenenler bunlar. Google I/O 2015 etkinliğinde bizlere bütün detayları aktaracak.

PEKİ GENERAL MOBİLE 4G’YE NE ZAMAN GELECEK..?

General Mobile 4G’ye ise yeni işletim sistemi tanıtılıp tamamlandıktan sonra Google tarafından resmi olarak güncellenecektir. Yani aslında Google yeni sürümü ne zaman Final hale getirir ve dağıtıma karar verirse ilk bizler sahip olacağız. Bu sayede yeni özellikleri herkes internetten okurken, iştahı kabarırken bizler kullanıyor olacağız. AndroidOne dünyasının farkı burada ortaya çıkıyor. .
:) :) :)

Rygebin

Rygebin

Üye
Tam bir tarihi yok ama. Sadece gelicek dendi önce gelicek falan filan dedi. Ama ses soluk yok .
Başlığı değiştir bence bu tip gönderiler baya fazla.

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
Tam bir tarihi yok ama. Sadece gelicek dendi önce gelicek falan filan dedi. Ama ses soluk yok .
Başlığı değiştir bence bu tip gönderiler baya fazla.
Gelicek kardeşim 2016 nin ilk çeyreğinde Marshmallow u alacağız insallah. Daha iyi olur umarım..

Rygebin

Rygebin

Üye
Gelicek kardeşim 2016 nin ilk çeyreğinde Marshmallow u alacağız insallah. Daha iyi olur umarım..
2016 nın ilk çeyreği denmedi ama. Bu süre çok geç. Denilen süre Ekim ayı civarları :ehe ehe.

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
2016 nın ilk çeyreği denmedi ama. Bu süre çok geç. Denilen süre Ekim ayı civarları :ehe ehe.
Seninde dediğin gibi sure tarih belli değil ama benim gorusum 2016 ilk çeyreğinde gelicek daha erken gelirse ne alaa, yoksa muallaa.. ,))

Rygebin

Rygebin

Üye
Seninde dediğin gibi sure tarih belli değil ama benim gorusum 2016 ilk çeyreğinde gelicek daha erken gelirse ne alaa, yoksa muallaa.. ,))
Yok hocam ekim ayı içerisinde olduğu kesin. Net tarih yok. Günü yani. GM şirketi açıklama yaptı. Hatta Google; Google Play edition cihazlarla gelicek dedi.

• Beğen
Tepkiler: inssurgent
Buğra

Buğra

Admin
GM de çalışan bir arkadaşım söyledi
GM 4G nexuslardan önce android 6 alabilirmis

Rygebin

Rygebin

Üye
GM de çalışan bir arkadaşım söyledi
GM 4G nexuslardan önce android 6 alabilirmis
Hocam Burak Goncü'de söyledi ama bu resmi açıklamayla yalanlanmış olmadı mı? Nexusları harcayacaklar mı ki :hmmm

Buğra

Buğra

Admin
Hocam Burak Goncü'de söyledi ama bu resmi açıklamayla yalanlanmış olmadı mı? Nexusları harcayacaklar mı ki :hmmm
Google ın derdi şuan nexus satmaktan ziyade android one satıp tüm dünyaya android yaymak zaten nexusu bilen biliyor

Ha android one önce alırsa bir kaç gün sonra da nexus alır çok gecikmez :)

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Google ın derdi şuan nexus satmaktan ziyade android one satıp tüm dünyaya android yaymak zaten nexusu bilen biliyor

Ha android one önce alırsa bir kaç gün sonra da nexus alır çok gecikmez :)
Ama bu bir devrim olur. Yani bir devrim olacak . Gerçekten önce alıcak olursa adını çok duyuracak :ehe :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
Şu ram kullanımına bak be Android one süper abi cihaz akıyor yağ gibi arkaplan da çalışan uygulama var normalde %30 larda geziyor :D

• Beğen
Tepkiler: Desaparecido9454 ve inssurgent
inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam ekim ayı içerisinde olduğu kesin. Net tarih yok. Günü yani. GM şirketi açıklama yaptı. Hatta Google; Google Play edition cihazlarla gelicek dedi.
Çok iyi ozaman kardeşim inşallah dediğin gibi ekim ayında alırız guncellemeyi ,)

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Valla ben memnunum hiç takılma yaşamadım androidi resmen yaşıyorum marmalovda çok farklı olmucak bence tabi güncelleme ilk almamız bi gururlandırdı :D

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
Valla ben memnunum hiç takılma yaşamadım androidi resmen yaşıyorum marmalovda çok farklı olmucak bence tabi güncelleme ilk almamız bi gururlandırdı :D
Yer açılacak hocam. :D. SD Carta uygulamaları dolduracam :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Rygebin

Rygebin

Üye
Ben oyun oynamıyorum hafıza yetiyor :D pile el atsalar iyi olur. Gerçi şuanda da iyi gidiyor 2 günlük kullanımda 6 saat ekran falan
Hocam sizin kadar memnunu görmedim. Gözlerim yaşardı. Gerçekten insanların sorunlarını anlamıyorum ne alsan olacak sorunlara takılıyorlar

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam sizin kadar memnunu görmedim. Gözlerim yaşardı. Gerçekten insanların sorunlarını anlamıyorum ne alsan olacak sorunlara takılıyorlar
Öyle büyük bi sorun yok ki ahize sorunu yaşadım bende en kısık ta bile ses çok rahat duyuluyor. Pil sıkıntısı var o da yazılımsal direk %96 ya düşüyor :D başka da sorun yok zaten. He bide yuklenirsen kamera bölgesi ısınıyor baya

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
Öyle büyük bi sorun yok ki ahize sorunu yaşadım bende en kısık ta bile ses çok rahat duyuluyor. Pil sıkıntısı var o da yazılımsal direk %96 ya düşüyor :D başka da sorun yok zaten. He bide yuklenirsen kamera bölgesi ısınıyor baya
O kadar büyütülecek sorun yok aynen hocam. Neyse şu %96 sorunu da bitse tamamdır :D

Buğra

Buğra

Admin
Xperia Z3 kullanan arkadaşım Sony tarafından verilen android 6 beta saf aosp ROM kurdu ve boş RAM 2.7gb idi :)

• Beğen
Tepkiler: ghstr

Üst Alt