1- Servise götür ve bu sorunun ne kadara yapılabileceğini , daha doğrusu ekranın değişiminin tutarını öğren.Arkadaşlar lumia 925 telefonum bugün 2 metreden tam anlamıyla yüzüstü düştü.ekranda içten çatlamalar oluştu ama dış yüzeyde bir şey yok esasen telefon çalışıyor tuşların ışıkları yanıyor mesaj geliyor filan ama ekranda görüntü yok.galiba değişmesi gerekecek.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar lumia 925 telefonum bugün 2 metreden tam anlamıyla yüzüstü düştü.ekranda içten çatlamalar oluştu ama dış yüzeyde bir şey yok esasen telefon çalışıyor tuşların ışıkları yanıyor mesaj geliyor filan ama ekranda görüntü yok.galiba değişmesi gerekecek.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Ses kısma ve power tuşuna titreme gelene kadar birlikte basın,birde bunu deneyin.Arkadaşlar 920 bugün cebimde kapanmış. Şarj fu ll ama telefon açılmıyor. Soft reset de demedim tepki yok. Problem ne olabilir
Şarj takıyorum yine acılmıyor
Söylediğin soft reset oluyor demedim ama tepki yokSes kısma ve power tuşuna titreme gelene kadar birlikte basın,birde bunu deneyin.
Kısa orijinal usb kablo taktım işe gittiğim için aceleden denedim olmamıştı sanırım. Acaba adaptörde mi sorun var, vurup çarpmadım da xSKablosunu değiştirin..bende de öyle olmuştu kabloyu değişince eski haline geldi
telefon hiç mi açılmıyor Nokia yazısı falan hiç gelmiyor yani değil miArkadaşlar 920 bugün cebimde kapanmış. Şarj fu ll ama telefon açılmıyor. Soft reset de demedim tepki yok. Problem ne olabilir
Şarj takıyorum yine acılmıyor
Hard reseti deneyin o zaman,umarım olur.Söylediğin soft reset oluyor demedim ama tepki yok
Hayır hiç tepki yok hard resette olmuyortelefon hiç mi açılmıyor Nokia yazısı falan hiç gelmiyor yani değil mi
Yanlış hatırlamıyorsam LOST.DIR yazıyorduk.Arkadaşlar, fotoğraflar albümünde gizli klasör oluşturmak için klasörün adına ne yazıyorduk?
Tümü kısmında görünmüyor ama klasorler sekmesinde yine görünüyor??Yanlış hatırlamıyorsam LOST.DIR yazıyorduk.
Hocam eğer resimler çok fazla değil ise gizlemek istediğin resimleri teker teker yeniden adlandır diyerek sonunda ki .jpg'nin g'sini sil artık dosya görünmez olurŞu resimleri gizlemek için daha etkili bir yöntem ya da tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mıdır???