İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
maxicep sayfasına yeni tarz reklam mı eklendi acaba normalde pc den edge tarayıcı hiç bir reklam göstermezdi bu gün sağ tarafta yeni bir şeyler gösteriyor garip olan firefox da gösteriyor adlock kullanmama rahmen

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar lumia 925 telefonum bugün 2 metreden tam anlamıyla yüzüstü düştü.ekranda içten çatlamalar oluştu ama dış yüzeyde bir şey yok esasen telefon çalışıyor tuşların ışıkları yanıyor mesaj geliyor filan ama ekranda görüntü yok.galiba değişmesi gerekecek.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
1- Servise götür ve bu sorunun ne kadara yapılabileceğini , daha doğrusu ekranın değişiminin tutarını öğren.
2- Dışardaki kaliteli, sözüne ve işine güvenilir, lumia cep telefonlarının tabir ve bakımında tecrübeli bir tamirciye götür onun da ne kadara yapacağını öğren..
İkisinin arasında kıyas yap ve buna göre tamir ettir.
Benim önerim ise teknik servise yaptırmanızdır. Yetkisiz ve tecrübesiz tamircilerin yapacakları işcilik ile takacakları parça ilerde sana sorun çıkarabilir.
Ayrıca, L 925 'ler iyi bir telefon.

magrur

magrur

Üye
Arkadaşlar lumia 925 telefonum bugün 2 metreden tam anlamıyla yüzüstü düştü.ekranda içten çatlamalar oluştu ama dış yüzeyde bir şey yok esasen telefon çalışıyor tuşların ışıkları yanıyor mesaj geliyor filan ama ekranda görüntü yok.galiba değişmesi gerekecek.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar telefonu Ankara Nokia Care servise götürdüm.Sağolsunlar yardımcı oldular normal de 400 tl peşin olarak 350 olacağını söylediler ve malzemenin de ellerinde bulunduğunu 15 dakikada yapılacağını söylediler arka kapak batarya ve kamera hariç geri kalan her şeyin yenileneceğini söylediler.Necati bey caddesindeki telefonculara güvenemeyeceğim için tamam dedim yaptırdım.şu anda sıfır gibi çiziksiz oldu kenarları.Hemde bilgilerin tamamı eksiksiz duruyor.350 Tl ye böyle bir telefon alamazdım.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Arkadaşlar 920 bugün cebimde kapanmış. Şarj full ama telefon açılmıyor. Soft reset de demedim tepki yok. Problem ne olabilir
Şarj takıyorum yine acılmıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 920 bugün cebimde kapanmış. Şarj fu ll ama telefon açılmıyor. Soft reset de demedim tepki yok. Problem ne olabilir
Ses kısma ve power tuşuna titreme gelene kadar birlikte basın,birde bunu deneyin.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Konu yerini bilemediğim için buraya yazıyorum.

Orjinal şarj aletim durduk yere şarj etmemeye başladı, baştan içinden sesler geldiğini duydum ben prizden geliyor sandım. Az önce taktığımda ara ara edip duruyordu şimdi hiç etmiyor sebebi nedir acaba servis bişey yapar m? yardımcı olursanız sevinirim

sahanemir

sahanemir

Üye
Kablosunu değiştirin..bende de öyle olmuştu kabloyu değişince eski haline geldi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kablosunu değiştirin..bende de öyle olmuştu kabloyu değişince eski haline geldi
Kısa orijinal usb kablo taktım işe gittiğim için aceleden denedim olmamıştı sanırım. Acaba adaptörde mi sorun var, vurup çarpmadım da xS

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar 920 bugün cebimde kapanmış. Şarj fu ll ama telefon açılmıyor. Soft reset de demedim tepki yok. Problem ne olabilir
telefon hiç mi açılmıyor Nokia yazısı falan hiç gelmiyor yani değil mi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia care suit ile flash atmayı deneyin o zaman.son çare bu sanırım oda olmazsa sorun donanımsal bir sorundur diyebiliriz.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bilgisayarım arızalı. Ankara Nokia care sistem yok deyip cihazı almadı Necatibey caddesinde yazılım yüklettirin dediler. Şaka gibi

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar L920 kullanmaktayım..telefon görüşmelerini normal ahizeden yaptığımda sesin iyi gelmiyor boğuk geliyor veya derinden geliyor gibi şikayetler alıyorum.. Hoparlörü açtığımda ise sorun düzeliyor.. Sizce sorun donanımsal mı? Ahizenin mi değişmesi gerekiyor? Eğer öyleyse bu bana ne kadara mal olur? Yardımcı olursanız sevinirim..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar, fotoğraflar albümünde gizli klasör oluşturmak için klasörün adına ne yazıyorduk?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Şu resimleri gizlemek için daha etkili bir yöntem ya da tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mıdır???

skynet

Üye
Şu resimleri gizlemek için daha etkili bir yöntem ya da tavsiye ettiğiniz bir uygulama var mıdır???
Hocam eğer resimler çok fazla değil ise gizlemek istediğin resimleri teker teker yeniden adlandır diyerek sonunda ki .jpg'nin g'sini sil artık dosya görünmez olur :)
Ama dediğim gibi bu işlem için tek tek uğraşman gerek toplu şekilde olmuyor.

Üst Alt