Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Salak 1 durum:(. Geriye de dönemiyorum 8.1 e ..1004 de yükleyemiyorum .çakıldık kaldık

skynet

Üye
Takvim kutucuğunda bende hala tarih görünmüyor :hmmm 512'li cihazlara gelmedi herhalde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:
- En önemlisi artık arka planı siyah da yapabiliyoruz.
- Kişiselleştirme bölümü eklenmiş. Birçok renk seçimi yapılabiliyor.
- Takvim kutucuğunda tekrar tarih görünmeye başladı.
- Hamburger menüden çoğu şey aşağı menüye alınmış.
- Hesaplar arasında geçiş kolaylaştırılmış.
- Posta ve takvim uygulamaları arasında geçiş kaldırılmış.
- E-postanın en soluna tıklayınca artık çoklu seçilebiliyor. (WP8.1'in temel özelliği)
En önemlisini atlamışsın. Ekstra takvim ekleme gelmiş. Şimdilik farklı dillerde mevcut. İnşallah Google takvim ekleme de gelir.

Led'i olmayıp da Windows ikon tuşları yanan cihazlara bildirim özelliği verebilirler mi peki? Bildirim gelince hafifçe yanıp sönecek..
@Sensation, @bulutsuzgece, @papakudioflu
Bugün olmasa bile registry editör hack yöntemi ile yapılabilir.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Sensation, sfgnrl ve 1 kişi daha
Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dücane ve suyunsesi
sahanemir

sahanemir

Üye
önceki sayfalardan birinde ali kemal nasıl geri getirilceğini anlatmıştı. Yada direk benim gibi skyoe mesajlaşmayı indirim kullanabilirsin
Teşekkürler kontrol edeyim skipe veya whatsap da sorun yok da ama herkesse,de yok neyse bir arama yapayım. Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gece saat 2 sıralarında şarjdan çektim.
Şu an şarj durumu: %93 (L 640 XL)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Konunun ilk mesajında var ordan indirebilirsiniz.
Tekrar buraya copy edeyim.. çok lazım oluyor..
Mağaza'da aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları:
Microsoft Mesajlaşma:
Messaging Skype Beta:
Photos Add-ins:
Nearby Numbers:
Mağaza:

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Teşekkür ederim oldu şimdi ..alakanız için teşekkürler.

enessrsy

enessrsy

Üye
Sorun yapılarda değil pildeymiş, sizce pili alsam kendim değiştirebilir miyim birazcık anlarım bu işlerden? Artık şarjdayken bile geriliyor yüzde seviyesi kapanıp açılmayacak ondan korkuyorum..

sahanemir

sahanemir

Üye
Mesaj işi oldu teşekkürler..1 de nasıl 1004 e veya 8.1 dönebilirim onu bilen var mı ? ...1520

skynet

Üye
Teli sıfırladım güncellemeler de here+ hata veriyor silemiyorum da bunu nasıl düzeltebilirim
---
5-6 defa deneme sonucunda neyse yüklendi

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sahanemir

sahanemir

Üye
Yapı :) ..işletim sistem sürümü 1003 verilmiş hata görülerek. 1004 verilmişti. .ben de bu sürüme. Dönmek. İstiyorum ama her seferinde hata veriyor .bunun üzerine. 8.1 dönmek istesemde b.sayardan usb yi takın ibaresi çıkıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı :) ..işletim sistem sürümü 1003 verilmiş hata görülerek. 1004 verilmişti. .ben de bu sürüme. Dönmek. İstiyorum ama her seferinde hata veriyor .bunun üzerine. 8.1 dönmek istesemde b.sayardan usb yi takın ibaresi çıkıyor
1003'ten 1004'e 8.1'e dönerek geçilebilir. Bir süre sonra telefonum bulunamadı çıkıyor ona tıklayın. Ondan sonra ses kısma+güç tuşlarına 10 saniye basılı tutun, algılanacak. İndirme görünecek ama Nokia yazısından sonra telefon açılana kadar indirmeyi onaylamayın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar arka plan da açık kalan uygulamaların hepsini birden kapatabilmek için bir çalışma yapıyor mu bu ms,hiç muhabbeti olmuyor da.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Cihaz şu an 1000 derece falan

Üst Alt