Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
L625 TE kilit ekranının 3sn geç gelmesinden başka hiç bir sorunum yok. Ha birde ufak takılmalar oluyor. Bu arada edge vasat :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

skynet

Üye
Bu yapıda sevdiğim tek şey klavye :)

skynet

Üye
Tanıtıma kadar artık yeni yapı gelmez her halde

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Edge'e lanet olsun. Bu nasıl tarayıcı ya

• Beğen
Tepkiler: skynet
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Tanıtıma kadar artık yeni yapı gelmez her halde
Son bir kez daha gelir,
Bu gelen yapı da optimize edilmiş, daha stabil ve çok kullanıcının denemesine açılmış olarak
geri dönüşümünden yararlanabilecekleri bir yoğunluk isteyebilirler.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
iOS 9 çıktı. Daha serverlara sunulmadan bütün programlar ios9a uygun güncellendi. Bizde daha whatsapp 8.1e uyumlu değil

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
Beklenen an geldi ve butona basıldı. Herkese hayırlı olsun.

Yüklemeden önce lütfen aşağıdaki bağlantıları okuyunuz.

Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
  • Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.
  • Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.
  • Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.
  • Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.
Uzmanlıktan bahsederken gerçekten ciddiyiz. Yani APN'in bir haber kanalı olduğunu düşünüyorsanız, Technical Preview size uygun olmayabilir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. YAPI ile desteklenen modeller ve ayrıntıları(12/02/2015)[9941.12498][FAST]:

Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730, Lumia 830

İlk yapı(9941.12498) ekran görüntüleri:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. YAPI ile desteklenen modeller ve ayrıntıları(10/04/2015)[Yapı 10051][FAST][10051.12534][10.0.12534.56]:

Lumia 1020, Lumia 1320, Lumia 1520, Lumia 520, Lumia 525, Lumia 526, Lumia 530, Lumia 530 Dual Sim, Lumia 535, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 630, Lumia 630 Dual Sim, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 720, Lumia 730, Lumia 730 Dual SIM, Lumia 735, Lumia 810, Lumia 820, Lumia 822, Lumia 830, Lumia 920, Lumia 925, Lumia 928 ,Microsoft Lumia 430, Microsoft Lumia 435, Microsoft Lumia 435 Dual SIM, Microsoft Lumia 435 Dual SIM DTV, Microsoft Lumia 532, Microsoft Lumia 532 Dual SIM, Microsoft Lumia 640 Dual SIM, Microsoft Lumia 535 Dual SIM
3. YAPI ayrıntıları(22/04/2015)[Yapı 10052][FAST][10.0.12534.59]:
4. YAPI ile desteklenmeye başlayan modeller ve ayrıntıları(14/05/2015)[Yapı 10080][FAST][10.0.12562.84]:

Lumia 930, Lumia Icon, Lumia 640, 640 XL, HTC One (M8) for Windows.
5. YAPI ayrıntıları(16/06/2015)[Yapı 10136][FAST][10.0.12634.131][10.0.10136.0]:
6. YAPI ayrıntıları(25/06/2015)[Yapı 10149][FAST][10.0.12648.133][10.0.10149.0]:
(07/07/2015)[Yapı 10149][SLOW]:
7. YAPI ayrıntıları(10/07/2015)[Yapı 10166][FAST][10.0.10166.0]:
(22/07/2015)[Yapı 10166][SLOW]
8. YAPI ayrıntıları(12/08/2015)[Yapı 10512][FAST][10.0.10512.1000]:
9. YAPI ayrıntıları(14/09/2015)[Yapı 10536][FAST][10.0.10536.1004]:

SON DURUM:
SLOW; Yapı 10166
FAST; Yapı 10536

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mağaza'da aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları:
Microsoft Mesajlaşma:
Messaging Skype Beta:
Photos Add-ins:
Nearby Numbers:
Mağaza:

Ben Mağazayı indiremiyorum acil yardıııııım
yarım saat önce 9 ncu yapıyı 640 XL 'e yükleme işlemini başlattım. çok kısa süre içerisinde yeni yapıyı download etti, şu an yüklemek için hazırlanıyor'a geçti ve yine bir kaç dakika geçmeden %20 geçti..
Anlaşılıyor ki, microsoft tüm denemelerini yeni nesil telefonlar için yapıyor ve yeni yapılar da dahil her şey bunlarda daha iyi, daha sorunsuz çalışıyor..
Böyle diyorum da yükleme bitince inşallah bu sözlerimden pişman olmam..
@htcmobile
Birkaç sayfa önce arkadaşlar bu tip durumlar için bazı bilgileri paylaşmıştı.. Onların notlarını buraya aktarıyorum.
Bulamadığınız uygulamaları buradaki adresten takip ederek ulaşabilirsiniz.
Mağaza'da aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları:
Microsoft Mesajlaşma:
Messaging Skype Beta:
Photos Add-ins:
Nearby Numbers:
Mağaza:

L 620 için bunu söylüyorsanız eğer, Microsoft mucize yapmış.
Burdan da indiremedim mağazayı format atacağım

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
iOS 9 çıktı. Daha serverlara sunulmadan bütün programlar ios9a uygun güncellendi. Bizde daha whatsapp 8.1e uyumlu değil
biraz once diğer sistemlere ve çıkan cihazlara baktımda at gozluğu ile sadece wp ye bakıyor pencerem neler çıkmış neler

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
MS'ye olan güvenim gün geçtikçe azalıyor. 9.yapı için gabe çok iyi falan diyodu, 8.yapıdan direkt yükseltebilirsiniz diyordu, geçen gun olanları gördük, 8.1 e dönmeden geçebilen birkaç kişi anca.

skynet

Üye
Arkadaş forumda dolaşmak resmen işkence edge'de ;[ Konuya tıklıyorum tepki vermiyor giriş ekranına tıklıyorum yine aynı resmen çin işkencesi nette gezmek :|

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybars1979

Aybars1979

Üye
biraz once diğer sistemlere ve çıkan cihazlara baktımda at gozluğu ile sadece wp ye bakıyor pencerem neler çıkmış neler
doğru söylüyorsunuz hocamda diğer sistemlerde snap 800 lü bir cihazla snap 200 lü bir cihazın kullandığı uygulamaları geçtim işletim sistemi bile dağlar kadar farklı. aynı donanıma sahip bir üreticinin cihazı güncelleme alırken bir diğeri almaya biliyor. gidip ios a 2000tl bayılacak halimde yok mecbur devam ms e.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaş forumda dolaşmak resmen işkence edge'de ;[ Konuya tıklıyorum tepki vermiyor giriş ekranına tıklıyorum yine aynı resmen çin işkencesi nette gezmek :|
Bi işlem yapıp telefonu farklı cihaz olarak gösteriyorduk. Nasıl yapıluyordu o işlem? @Sensation @bulutsuzgece

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Uygulamaların uyumlu olmaması microsoftla ilgili değilki. Appleın uyumlu yapın diye para bastığını hiç sanmıyorum

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, yeni bir sorun buldum,
başlangıç ekranında bir uygulamayı kaldırıyoruz,
ardından da pişman olup, ya da vazgeçip yeniden başlangı ekranına getirmek istiyoruz.
Ancak, Başlangıç ekranına uygulamaya dokunup getirmek istediğinizde pasif duruyor ve işlem yaptırtmıyor..
7 nci yapıda böyle bir şey vardı , ancak çözümü de vardı.. Hatırlayanınız var mı?

NOT: Tamam farklı bir çözüm buldum.. Tüm uygulamaları kaldırıp yeniden attım..

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Reset atma sorunu en sıkıntılı sorun. 7 nci yapıda vardı ve kullanıcıların en baş belası idi.
Nerdeyse gece rüyalarına girecek kadar.
Nokia yazısının gelip gitmesi, sürekli açılıyor gibi yapılıp açılmaması nı iyi ki buraya yazdın, ve lik kez de sizden duyuyorum.
Belki de sadece L 1020 lerle ilgili bir sorun, umarım öyledir.
8 nci yapıda mı kalmak, yoksa 9 ncu yapıya mı geçmek... işte bütün mesele bu
@Esendağlı ve @BomberMAn_01 ın mesajlarına göre Kırk katır mı? yoksa kırk Satır mı?
Seç seçebilirsen. Sonuç ta ikisi de sorunlu : (

1020'de 8.1 denim var hala.mesajda belirttiğim gibi 830'a yükledim win10'u.yanlış anlaşılmasın.

Kesinlikle 9. yapıya geçmenizi tavsiye ederim ama 8. yapıdan değil.NSU ile 8.1'e dönün ve temiz kurulum yapın

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
1020'de 8.1 denim var hala.mesajda belirttiğim gibi 830'a yükledim win10'u.yanlış anlaşılmasın.

Kesinlikle 9. yapıya geçmenizi tavsiye ederim ama 8. yapıdan değil.NSU ile 8.1'e dönün ve temiz kurulum yapın
8 .1 e dönmeyi göze alamayıp, yeni bir telefon alıp direkt ondan geçtim : )

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 9. yapıda,ben başaramadım.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 10. yapıda,ben başaramadım.
Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 10. yapıda,ben başaramadım.
Ses'e giriş yaptıktan sonra, alt kısmında ÖZEL ZİL SESLERİNİ NASIL EDİNECEĞİNİZİ ÖĞRENİN diye bir açıklama butonu var, oraya basıldığı zaman 8.1 de zil sesi nasıl yapılır oraya yönlendirmiş.

Üst Alt