bu arada gittiğim düğünde birisi mikrofonu alıp belediye başkanına düz gitti. zihinsel engelliymis sanırım. herkese çikolata verdi bana vermedi o yüzden ettim dedi.


engelli arkadaşa destek verdim dehakkını yememek lazım kendini ibrahim tatlıses sanan adamın performansı da müthişti. uzun zamandir bir şeye bu kadar çok gülmemistim.
stand up yapmaya çalışan radyocu iğrençti.
![]()

ben de verdim sevmiyordum zaten kendisiniengelli arkadaşa destek verdim de![]()

Harbi o da ayrım yapmasın çocuk haklı.ben de verdim sevmiyordum zaten kendisini![]()

neyse bardakla siper eder artik 
olay aslında öyle değil gibi. arkadaşın hafızasında öyle yer etmiş sanırım. başkan da oradaydiHarbi o da ayrım yapmasın çocuk haklı.![]()


İşte bu yüzden İran da sünnet var. Türkiye de ise çocuğun kızsa cenabetken çocuk yapmaya çalışılmış demektir. Bu yüzden sünnet düğünü kıza yapılmaz.saçma. belki kızının da düğününü göremeyecek o zaman düğünün parası kadar bir parayı kızına versin.![]()
Ne alaka ya? Türklerin yaptığı doğrudur. Ayrica sünnet düğünü yapılsın diye sünnet edilmez irandaki kadınlar. Amaçlari farkli.İşte bu yüzden İran da sünnet var. Türkiye de ise çocuğun kızsa cenabetken çocuk yapmaya çalışılmış demektir. Bu yüzden sünnet düğünü kıza yapılmaz.
kardeş tamam kutlansin. kutlanmasin demiyorum ama bir düğün kadar masraf yapmak çok çılgınca bence.erkek çocuğun tam anlamıyla erkek olması kutlanır o yüzden sünnet düğünü yapılır diye biliyorum![]()

Neyse ne. Erkek olmak şanstır. Giren çıkan yok sonuçta.

ben dun yaptım onuTakmayın böyle şeylere çok alın lokumunuzu yiyin,haydi halaya![]()

ya haramsaTamam işte üzümünü ye bağını sorma![]()

