Sünnet düğününün amacı

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
bu arada gittiğim düğünde birisi mikrofonu alıp belediye başkanına düz gitti. zihinsel engelliymis sanırım. herkese çikolata verdi bana vermedi o yüzden ettim dedi.

MaxipmaN

Üye
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
hakkını yememek lazım kendini ibrahim tatlıses sanan adamın performansı da müthişti. uzun zamandir bir şeye bu kadar çok gülmemistim.
stand up yapmaya çalışan radyocu iğrençti.
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
hakkını yememek lazım kendini ibrahim tatlıses sanan adamın performansı da müthişti. uzun zamandir bir şeye bu kadar çok gülmemistim.
stand up yapmaya çalışan radyocu iğrençti.

:hmmm
engelli arkadaşa destek verdim de :walk:

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
tüh la sunnet kulodunu almayi unuttuk :ah neyse bardakla siper eder artik :ehe
Harbi o da ayrım yapmasın çocuk haklı. :oke:
olay aslında öyle değil gibi. arkadaşın hafızasında öyle yer etmiş sanırım. başkan da oradaydi :ah
yine de radyocuyu goet ettiğin için teşekkürler koca yürekli adam :yuru

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
mürteza16

mürteza16

Üye
saçma. belki kızının da düğününü göremeyecek o zaman düğünün parası kadar bir parayı kızına versin. :hmmm
İşte bu yüzden İran da sünnet var. Türkiye de ise çocuğun kızsa cenabetken çocuk yapmaya çalışılmış demektir. Bu yüzden sünnet düğünü kıza yapılmaz.

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
İşte bu yüzden İran da sünnet var. Türkiye de ise çocuğun kızsa cenabetken çocuk yapmaya çalışılmış demektir. Bu yüzden sünnet düğünü kıza yapılmaz.
Ne alaka ya? Türklerin yaptığı doğrudur. Ayrica sünnet düğünü yapılsın diye sünnet edilmez irandaki kadınlar. Amaçlari farkli.
Türklerin yaptığı dogru derken kadın sünnetinin olmamasıni kastettim.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
erkek çocuğun tam anlamıyla erkek olması kutlanır o yüzden sünnet düğünü yapılır diye biliyorum :naughty:

mürteza16

mürteza16

Üye
Neyse ne. Erkek olmak şanstır. Giren çıkan yok sonuçta.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
sağlıkli mi? katkı maddesi yoktur inşallah :aha:

The Pancar

The Pancar

Üye
Takmayın böyle şeylere çok alın lokumunuzu yiyin,haydi halaya :halay2::halay2::halay2:

The Pancar

The Pancar

Üye
Tamam işte üzümünü ye bağını sorma :halay2::halay2::halay2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt