Bilgisayar kapanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AIS

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar kapanmıyor
Arkadaşlar sorunu yazmışım bilgisayarı kapıyorum ama yeniden başlıyor. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
işl. sistemi ?

• Beğen
Tepkiler: Legend gulu
kralberk13

kralberk13

Üye
işletim sistemi ney ?

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bios u sıfırla bende de olmuştu bios ayarlarından olabilir
bazı pcler süreklü açık olmak zorunda olduğu için bu ayar var eğer yanlışlıkla açtıysan elektrik olduğu sürece yeniden başlatır
(hani reklam gösteren panoların içinde bi pc var şehirde 1 saat elektrik gitti yeniden gelince tek tek onu açmak için gezecekler mi hayır)

• Beğen
AIS

AIS

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi ney ?
Windows 10
bios u sıfırla bende de olmuştu bios ayarlarından olabilir
bazı pcler süreklü açık olmak zorunda olduğu için bu ayar var eğer yanlışlıkla açtıysan elektrik olduğu sürece yeniden başlatır
(hani reklam gösteren panoların içinde bi pc var şehirde 1 saat elektrik gitti yeniden gelince tek tek onu açmak için gezecekler mi hayır)
Bios dan kaynaklandığını sanmıyorum. Bittdefender 2016 kurdum sonra oldu.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Millet Kapanmasın Diye Uğraşır Sen Kapansın Diye :ehe

• Beğen
Tepkiler: Legend gulu ve Alo_Azrail
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:ehe bataryayı hep şarjda kullanmak istemiyorum :D
En Mantıklısı Zamanla Bu Şekilde %90 Cihazların Pili Gidiyor Kullanmadiğin Sürece SÖkülmesi En Mantıklı Olan :good:
Biraz Araştirdim Arkadaşin Dediği Gİbi Bİosdan Sanırım BİOSU Sıfırla Bi Gİrip Düzelecektir İşletim Sisteminden Olsa Kapatılıyor Dediği Anda Kapanır Anca Yeniden Başlatılıyor Dediğinde Kapanmaz o Ayri

• Beğen
AIS

AIS

Üye
    Konu Sahibi
En Mantıklısı Zamanla Bu Şekilde %90 Cihazların Pili Gidiyor Kullanmadiğin Sürece SÖkülmesi En Mantıklı Olan :good:
Biraz Araştirdim Arkadaşin Dediği Gİbi Bİosdan Sanırım BİOSU Sıfırla Bi Gİrip Düzelecektir İşletim Sisteminden Olsa Kapatılıyor Dediği Anda Kapanır Anca Yeniden Başlatılıyor Dediğinde Kapanmaz o Ayri
Hayır kapanıyor diyor ama yeniden başlıyor. Bittdefenderi kaldırıp tekrar deneyim. Olmazsa bios sıfırlarım.

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
5 yıllık sony vaio Laptopum var ilk aaldığımda 3.5 saat gidiyordu şuan ise yaklaşık 3 saat :ehe
hiç şarjda kullanmadım gibi

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
5 yıllık sony vaio Laptopum var ilk aaldığımda 3.5 saat gidiyordu şuan ise yaklaşık 3 saat :ehe
hiç şarjda kullanmadım gibi
Çoğu Alıyor Hiç Çıkartmadan Yıllardır Kullanıyor Sonrada 15 DK Dayanmıyo Diyo :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Legend gulu ve Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Çoğu Alıyor Hiç Çıkartmadan Yıllardır Kullanıyor Sonrada 15 DK Dayanmıyo Diyo :bilmm
Kullanıcı Farkı :ehe
Aynı şekilde alıyor telefonu hiç özen yok ne bulursa kuruyor temizlik yapmıyor sonra diyor ki o telefonu alma ben adım arayüzde bile kasıyor :ah

• Beğen
Tepkiler: Legend gulu ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kullanıcı Farkı :ehe
Aynı şekilde alıyor telefonu hiç özen yok ne bulursa kuruyor temizlik yapmıyor sonra diyor ki o telefonu alma ben adım arayüzde bile kasıyor :ah
Yanında 5 KG Bal Vermezlerse Bende Almam :lac: Elektronik Ürünlerin Ömürlerini Kendimiz Belirliyoruz Aslında

• Beğen
AIS

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözüldü konu kilit

kralberk13

kralberk13

Üye
bildirdim konu kilitlencektir iyi geceler

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt