işl. sistemi ?
Windows 10işletim sistemi ney ?
Bios dan kaynaklandığını sanmıyorum. Bittdefender 2016 kurdum sonra oldu.bios u sıfırla bende de olmuştu bios ayarlarından olabilir
bazı pcler süreklü açık olmak zorunda olduğu için bu ayar var eğer yanlışlıkla açtıysan elektrik olduğu sürece yeniden başlatır
(hani reklam gösteren panoların içinde bi pc var şehirde 1 saat elektrik gitti yeniden gelince tek tek onu açmak için gezecekler mi hayır)
Millet Kapanmasın Diye Uğraşır Sen Kapansın Diye![]()
bataryayı hep şarjda kullanmak istemiyorum 
En Mantıklısı Zamanla Bu Şekilde %90 Cihazların Pili Gidiyor Kullanmadiğin Sürece SÖkülmesi En Mantıklı Olanbataryayı hep şarjda kullanmak istemiyorum
![]()
Hayır kapanıyor diyor ama yeniden başlıyor. Bittdefenderi kaldırıp tekrar deneyim. Olmazsa bios sıfırlarım.En Mantıklısı Zamanla Bu Şekilde %90 Cihazların Pili Gidiyor Kullanmadiğin Sürece SÖkülmesi En Mantıklı Olan![]()
Biraz Araştirdim Arkadaşin Dediği Gİbi Bİosdan Sanırım BİOSU Sıfırla Bi Gİrip Düzelecektir İşletim Sisteminden Olsa Kapatılıyor Dediği Anda Kapanır Anca Yeniden Başlatılıyor Dediğinde Kapanmaz o Ayri
5 yıllık sony vaio Laptopum var ilk aaldığımda 3.5 saat gidiyordu şuan ise yaklaşık 3 saatEn Mantıklısı Zamanla Bu Şekilde %90 Cihazların Pili Gidiyor Kullanmadiğin Sürece SÖkülmesi En Mantıklı Olan![]()
Biraz Araştirdim Arkadaşin Dediği Gİbi Bİosdan Sanırım BİOSU Sıfırla Bi Gİrip Düzelecektir İşletim Sisteminden Olsa Kapatılıyor Dediği Anda Kapanır Anca Yeniden Başlatılıyor Dediğinde Kapanmaz o Ayri

Çoğu Alıyor Hiç Çıkartmadan Yıllardır Kullanıyor Sonrada 15 DK Dayanmıyo Diyo5 yıllık sony vaio Laptopum var ilk aaldığımda 3.5 saat gidiyordu şuan ise yaklaşık 3 saat
hiç şarjda kullanmadım gibi

Kullanıcı FarkıÇoğu Alıyor Hiç Çıkartmadan Yıllardır Kullanıyor Sonrada 15 DK Dayanmıyo Diyo![]()

Yanında 5 KG Bal Vermezlerse Bende AlmamKullanıcı Farkı
Aynı şekilde alıyor telefonu hiç özen yok ne bulursa kuruyor temizlik yapmıyor sonra diyor ki o telefonu alma ben adım arayüzde bile kasıyor![]()
Elektronik Ürünlerin Ömürlerini Kendimiz Belirliyoruz AslındaProgramdan mı Bios dan mıymış ?Sorun çözüldü konu kilit
Programdan. Yinede teşekkürlerProgramdan mı Bios dan mıymış ?