SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
Bencede gelmeyecek galiba m6, samsung note4 ü iyice gözden çıkardı. Galaxy Grand Prime Türkiye versiyonuna bile 5.1.1 geldi.

• Beğen
Tepkiler: csbaz
csbaz

csbaz

Üye
Bencede gelmeyecek galiba m6, samsung note4 ü iyice gözden çıkardı. Galaxy Grand Prime Türkiye versiyonuna bile 5.1.1 geldi.
Kimse anlamiyorki.Herkes 2 milyar para verdi diye cihazı çok üstün ve çok güncelleme alacağını düşünüyor.6 gelmeyecek zorlamanıza gerek yok.Cm çıkar onu kurarsınız.

Koradam

Üye
Android 7 ha ? Arkadaşın sallama zekası üzerine bir rütbe verebilir miyiz ?
Bilader gelecek Android 6 gelecek ah buraya yazıyorum.O rütbe bana yakışmaz ama sen ve senin profil fotoğrafına uyar

csbaz

csbaz

Üye
Bilader gelecek Android 6 gelecek ah buraya yazıyorum.O rütbe bana yakışmaz ama sen ve senin profil fotoğrafına uyar
Sen galiba uyarı almak istiyorsun.

@Revengeful
@Nextman
@Ozan

Bi bakabilir misiniz bu arkadaşa acaba ?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Android 6 nın bütün güncellemelerini alır note 4 almaması için hiç bi neden yok donanım olarak yeterli bir telefon

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Fakat şunu da belirtelim samsung un ne yapacağı belli olmaz habire telefon üretiyor yeni donanımlar ve yeni özellikler çıkıyor vermeye de bilir çok güvenmemek lazım

• Beğen

Koradam

Üye
Sen galiba uyarı almak istiyorsun.

@Revengeful
@Nextman
@Ozan

Bi bakabilir misiniz bu arkadaşa acaba ?
Uyarı almak için bir şey yapmadm aksine sen beni aşağılamaya kalkıyorsun.
Kesin kaynak olmadan bu olmayacak bu olacak diye sahte haber yapıyorsunuz

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Gençler kendinize gelin lütfen seviyeli muhabbet yapın olmuyor size yakışmıyor bu sözler ve tavırlar

• Beğen
Tepkiler: Koradam

T.serdar

Üye
6 gelecek arkadaslar samsung kendisi aciklama yapti problem etmeyin

csbaz

csbaz

Üye
Android 6 nın bütün güncellemelerini alır note 4 almaması için hiç bi neden yok donanım olarak yeterli bir telefon
Donanim yeterli ama note 5 varken samsungun adetidir bu eski telefone vermez verir der ama birkac aya vermicez der.Note 2 lollipop mesela.

• Beğen
Tepkiler: tugrul_27
csbaz

csbaz

Üye
Uyarı almak için bir şey yapmadm aksine sen beni aşağılamaya kalkıyorsun.
Kesin kaynak olmadan bu olmayacak bu olacak diye sahte haber yapıyorsunuz
Sahte haber yapmiyorum kardesim.12 ay standart guncelleme destegi geliyor telefonlara,sonrasi ise sirkete kalmis.Samsung note 2 icin de vericez dedi o da 12 ayi gecti ama vermedi.Bu da ayni olayi yasayacak.Sahte haber yapmasaydim neden 4 aydir konuda yardimci oluyorum insanlara ve neden yanlisim cikmiyor ?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Evet haklısın samsung öyle bi firma bizde hala saf gibi gidip alıyoruz cihazlarını

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Note 2 daha ne alsın neyin kavgası bu 3 yıl olmuş çıkalı 36 ay eder kimse vermedi diye bişey diyemez süresini doldurdu zaten

csbaz

csbaz

Üye
Note 2 daha ne alsın neyin kavgası bu 3 yıl olmuş çıkalı 36 ay eder kimse vermedi diye bişey diyemez süresini doldurdu zaten
Misal veriyorum nasil bir durum yasadigini gosteriyorum.Lollipop dagitilirken cihaz 12 ayi gectigi icin almadi lollipop u note 4 de 1 yili gecti m yi almicak

byAndroid

byAndroid

Üye
Lolipop dağıtılırken cihaz 24 ayı doldurdu. Samsung konusunda herkes yanlış şeyler biliyor

Koradam

Üye
Donanim yeterli ama note 5 varken samsungun adetidir bu eski telefone vermez verir der ama birkac aya vermicez der.Note 2 lollipop mesela.
Söylediklerin hiç tutarlı değil. S4 Andorid L aldı ne 12ay söz konusu dahi olmadı

Son düzenleme:
ismailozcn

ismailozcn

Üye
bugün itibariyle note 4 kullanıcısıyım.

• Beğen

Üst Alt