AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
1.83 dolardan 2 adet kırılmaz ekran koruyucu aldım. Pek umudum yoktu ama müthiş gerçekten kendim yapıştırdım. Sırf yapamam diye 2 adet almıştım. Baktım cuk diye oturdu valla :D Diğeri de yedek kaldı.
kredi kartını bombalamıyorlar değilmi :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartını bombalamıyorlar değilmi :D
Sıkıntı yok çok alışveriş yaptım :D Aldığım kırılmaz cam şuanda 6.78 dolar olmuş ben 1.83'ten almıştım indirimden. çok kaliteli ve çok rahat yapıştı. Bir de ben 20 gün önce verdim siparişi tam 20 günde geldi. Dolar daha ucuzdu o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Sıkıntı yok çok alışveriş yaptım :D Aldığım kırılmaz cam şuanda 6.78 dolar olmuş ben 1.83'ten almıştım indirimden. çok kaliteli ve çok rahat yapıştı. Bir de ben 20 gün önce verdim siparişi tam 20 günde geldi. Dolar daha ucuzdu o zaman :D
2 tane kulaklık siparişi vereceğim ama tereddüt de kaldım :D

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Bi sipariş vereyim dedim 3 kere ptt ye gittim paypal kart almak için üçünde de sistem onay vermedi alamadım :( bende internetten sipariş verdim kartı 5 gün uzadı iş :(

0MG90

0MG90

Üye
0MG90

0MG90

Üye
araştırdım şimdi paypaldan ne farkı var ki :) extra aylık ücret kesiyor bide :)
Para yatırmazsan istemez. Ben para yatırınca hemen satın alıyorum ne alacaksam para azalmıyor o zamana kadar.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Para yatırmazsan istemez. Ben para yatırınca hemen satın alıyorum ne alacaksam para azalmıyor o zamana kadar.
onunda bi yolunu bulmuş :ehe sipariş verdim artık :)hafta sonu olmadan gelir ins

bidost06

bidost06

Üye
Arkadaşlar türkiyeye giriş yapılana kadar tüm işlemleri görüyorum tr ye girdikden sonra türkiyeye giriş kaydı yapıldı gibisinden yazı çıkıyor gerisini göremiyorum içerde ne işlem görüyor nerden öğrenebilirim

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Arkadaşlar türkiyeye giriş yapılana kadar tüm işlemleri görüyorum tr ye girdikden sonra türkiyeye giriş kaydı yapıldı gibisinden yazı çıkıyor gerisini göremiyorum içerde ne işlem görüyor nerden öğrenebilirim
elindeki kod ile ptt ye gittin mi

bidost06

bidost06

Üye
elindeki kod ile ptt ye gittin mi
Hiç düşünmedim bunu kargonun biri bugun gelmiş öncekiler zile basıp veriyordu bu ayakkıbının üstüne atmış iyiki balkonda arabayı görmüştüm böyle iş olmaz [emoji24]

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaş ürünün teki 4 gündür türkiyede daha elime ulaşmadı :D

byAndroid

byAndroid

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Benim wifi alıcı almam lazım uydu için ama alsam mı almasam mı bilemiyorum

avast

avast

Üye
Dolar 3 oldu alisveris yapmiyorum :D neredeyse ayni fiyata geliyor beklememde cabasi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt