1700 TL ye kasa önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
1700 TL ye kasa önerisi
Fiyatı 1700TL yi aşmayacak,oyunlarda iyi performans alabileceğim,iyi bir şekilde çalışabileceğim bir bilgisayar arıyorum,toplama istemiyorum,bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

turancen

turancen

Üye
Kardeş bu fiyata toplama olmayan kasa pek alınmaz, ekran kartları berbat oluyor, aldığın zaman seni mecbur ekran kartı almaya zorlatır maalesef, biraz bakayım dedim hiçbir halta yaramayan ekran kartları koymuşlar, tavsiyem o fiyata toplama kasa toplayım sana onu al daha iyi

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu fiyata toplama olmayan kasa pek alınmaz, ekran kartları berbat oluyor, aldığın zaman seni mecbur ekran kartı almaya zorlatır maalesef, biraz bakayım dedim hiçbir halta yaramayan ekran kartları koymuşlar, tavsiyem o fiyata toplama kasa toplayım sana onu al daha iyi

Hocam bende toplamadan yanayımdır herzaman ama kasa parça birleştirme/optimize etme gibi bilgilere sahip olmadığımdan dolayı hazır kasa arıyorum

turancen

turancen

Üye
Hazır kasalarda düşük sistemle geçirmeye uğraşırlar, pişman olursun, ben 1500 tlye kasa topladım, şimdi ise gta5 i ultra ayarlarda oynuyorum :D

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
Hazır kasalarda düşük sistemle geçirmeye uğraşırlar, pişman olursun, ben 1500 tlye kasa topladım, şimdi ise gta5 i ultra ayarlarda oynuyorum :D
Tamam hocam sana zahmet bana toplada bir bilgisayarcı ile anlaşır hallederiz o toplar :) Çok zor kasa toplama işleri bu yüzden elimi sürmüyorum

turancen

turancen

Üye
Buyur kardeş sistem bu, rami 4 gb yapmak zorunda kaldım, mecburen ama oyunlarda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum
site hepsiburada, hemen almanı öneririm, bazıları indirimde :)

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
GTA5 performansı sizinki gibi ultra olurmu acaba ?

turancen

turancen

Üye
Gta 5 ultra ayarlarda oynaman için, ekran kartı en az 4gb olması gerek, ben alırken ekran kartına verdim parayı :D sen çoğu ayarı high de rahat oynarsın

• Beğen
Tepkiler: Barisbaba1232

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır hocam sağ ol :) ekran kartına basarız bizde parayı :D

turancen

turancen

Üye
Benim sistem bu
intel g3220 3ghz
gtx 960 4gb
8 gb ddr3
120 gb ssd + 1 tb
ddr3 2833 oc li gigabayt anakart

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
Üstteki sistem 1500 TL ye daha iyi performans veriyorsa onu toplarız

turancen

turancen

Üye
Üstteki sistemi topladım ama işlemci i3 olarak almanı öneririm, ben ilerde i5 yada i7 terfi için işlemciyi düşük, anakart ve ekran kartını çok yüksek tuttum :D zaten hardisk ve kasa mevcuttu bende, o yüzden 1600 tl gibi bir fiyata mal oldu
evga gtx960 4gb 128 bit>> 970 tl
gigabayt ddr3 2833ocli anakart,sli destekli >> 390 tl
intel g3220 3ghz >> 200 tl
8gb ddr3 1600 ram, >> 190 tl
600 w power supply >> 260 tl

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
750ti ve 4.nesil haswell i3 işlemci
H81 anakart (fiyat ve özelliğe göre size en uygun olanı seçin)
En az 350 watt tavsiyem 450watt ve üstü
Ram eğer para ayırabiliyorsanız 2x4gb ayıramıyorsanız 4gb 1600mhz ddr3
Göz zevkimize ve en az 3 fanlı bi kasa
Fiyat performans sisteminde ssd biraz fazla lüx o paraya oyunda daha çok fps için harcamak daha iyi olur
1tb WD blue veya seagate hdd
Stock soğutucu iş görecektir fazla masraf etmeyin

İşlemci en az çift çekirdek 4 threat yani katman olsun (hyper theartingli i3 var mı emin değilim)
Ramler cl11 den düşük olması daha iyi olur Suan mobildeyim pc ye geçince1700 tl lik bi sistem ayarlarım
İ3 4160
Gigabyte H81-M s2pv
750ti 2gb (msi,evga,asus,gigabyte)
1TB 7200rpm 64cache HDD(seagate barracuda,WD Blue)
4gb 1600mhz cl10 ram (kingston,corsair,gkill)
400watt psu (zalman,thermaltake,corsair vsvs)
Güzeliden bi kasa

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
750ti ve 4.nesil haswell i3 işlemci
H81 anakart (fiyat ve özelliğe göre size en uygun olanı seçin)
En az 350 watt tavsiyem 450watt ve üstü
Ram eğer para ayırabiliyorsanız 2x4gb ayıramıyorsanız 4gb 1600mhz ddr3
Göz zevkimize ve en az 3 fanlı bi kasa
Fiyat performans sisteminde ssd biraz fazla lüx o paraya oyunda daha çok fps için harcamak daha iyi olur
1tb WD blue veya seagate hdd
Stock soğutucu iş görecektir fazla masraf etmeyin

İşlemci en az çift çekirdek 4 threat yani katman olsun (hyper theartingli i3 var mı emin değilim)
Ramler cl11 den düşük olması daha iyi olur Suan mobildeyim pc ye geçince1700 tl lik bi sistem ayarlarım
İ3 4160
Gigabyte H81-M s2pv
750ti 2gb (msi,evga,asus,gigabyte)
1TB 7200rpm 64cache HDD(seagate barracuda,WD Blue)
4gb 1600mhz cl10 ram (kingston,corsair,gkill)
400watt psu (zalman,thermaltake,corsair vsvs)
Güzeliden bi kasa

CS GO GTA5 teki fps i tahmin olarak verebilirmisiniz ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
CS GO GTA5 teki fps i tahmin olarak verebilirmisiniz ?
Cs goda herşey sonda 1080p 60+fps alırsınız
Gta 5 de ise ayarlara göre 10 fps den 120 fps bile alabilir
Dokubkalitesi normalde olursa sabit 60 fps alabilirsin sen topla bi makine ben sana en iyi ayarları yazarım

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi

Bu bilgisayar nasıl arkadaşlar ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Fena değil ama açıklamalarda biraz fazla abartmış
Şu program çalışmadı şu oyun kastı diye bi şey olmaz demiş ama ben kendi pc için bile bunu diyemiyorum
Ayarları ultraya alıp 1080p 'nin üzerine çıkınca 60fps benim için halay oluyor

Ama bu özelliklerdeki bi pc 1500 e toplanabilir
Hatta 6 çekirdeklisi toplanır fx6300
Fx6300
Gigabyte 970A-DS30
Corsair Vengeance 2x4GB 1600mhz
R9 270X TurboDuo OC 2GB GDDR5
Frisby fc9030G 500Watt
WD Blue 1Tb 64mb 7200rpm

Yaklaşık 1950tl
Ama ekran kartı bi üstü işlemci ise daha iyisi 6300 4100 den çok daha iyi
İstersen ekran kartını R9 270 yapıp rami 4 gb de yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Barisbaba1232

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi
Hocam fiyatı ucuz tutmaya çalışıyorum,daha yüksek performansta bir kasa tercih edilebilir ama şuan o kadar gerek duymuyorum.Zaten çok oyun bağımlısı biri olsam gider MSİ veya Monster serilerinden bi'notebook alırım.Ama bu kasa işimi görür gibi,adamlar parçaları birleştirip yolluyorlarmış.bilgisayar parça yerleştirme işlerini anlamadığımdan ben toplama tercih etmiyorum pek,elime hazır gelecek benim :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hocam fiyatı ucuz tutmaya çalışıyorum,daha yüksek performansta bir kasa tercih edilebilir ama şuan o kadar gerek duymuyorum.Zaten çok oyun bağımlısı biri olsam gider MSİ veya Monster serilerinden bi'notebook alırım.Ama bu kasa işimi görür gibi,adamlar parçaları birleştirip yolluyorlarmış.bilgisayar parça yerleştirme işlerini anlamadığımdan ben toplama tercih etmiyorum pek,elime hazır gelecek benim :D
Madem öyle iyi günlerde kullanın

burak1011

Üye
Hocam nasıl bir sistem o öyle 1500e ultra. Ben 3 bin e sistem topladım ultra acar mi bilmiyorum. O yüzden ps4e yöneldim. Senin sistem dikkatimi çekti nedir parcalar?:)
Üstteki sistemi topladım ama işlemci i3 olarak almanı öneririm, ben ilerde i5 yada i7 terfi için işlemciyi düşük, anakart ve ekran kartını çok yüksek tuttum :D zaten hardisk ve kasa mevcuttu bende, o yüzden 1600 tl gibi bir fiyata mal oldu
evga gtx960 4gb 128 bit>> 970 tl
gigabayt ddr3 2833ocli anakart,sli destekli >> 390 tl
intel g3220 3ghz >> 200 tl
8gb ddr3 1600 ram, >> 190 tl
600 w power supply >> 260 tl
Hocam ekran kartı yerine asus r9 280 koysak daha iyi olmaz mi aynı fiyat hemen hemen. ayrıca işlemci diye i3 öneriyor sun ki?

Üst Alt