1700 TL ye kasa önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

burak1011

Üye
i3 ucuz :ehe

r9 280 GTX760 ın karşılığı olduğu için 960 daha iyi olur
Tamam i3 ucuz da en azından i5 alınmalı bence oyun için. Tabi daha iyi bilenler vardır benimki nacizane bir laf. Hocam r9 280 384 bit senin dediğin kart 128 bit sanırım. ekran kartında önemli olan bit değeri değil mi? Yanlış mi biliyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tamam i3 ucuz da en azından i5 alınmalı bence oyun için. Tabi daha iyi bilenler vardır benimki nacizane bir laf. Hocam r9 280 384 bit senin dediğin kart 128 bit sanırım. ekran kartında önemli olan bit değeri değil mi? Yanlış mi biliyorum
Hayır oyunda alacağın Fps önemli isterse 1024 bit olsun oyunda düşük fps veriyorsa sadece rakamdan ibaret
9 serisi kartlarda Delta colour compration var 128bit 256 bitten bile daha yüksek bi veri yolu elde ediliyor
9 serisinde 7 serisine göre her Shader 1.4 kat daha yüksek performans veriyor
1024 shaderli ama 1536 shaderli 770 e kafa tutuyor 960

burak1011

Üye
Hayır oyunda alacağın Fps önemli isterse 1024 bit olsun oyunda düşük fps veriyorsa sadece rakamdan ibaret
9 serisi kartlarda Delta colour compration var 128bit 256 bitten bile daha yüksek bi veri yolu elde ediliyor
Hocam neye bakacağız o zaman ekran kartı alırken? Benim tüm bilgiler yok oldu. R9 280 almayı düşünüyordum ben 384diye. 1200lira yi geçmeyecek en iyi kart nedir sizce?
Hocam neye bakacağız o zaman ekran kartı alırken? Benim tüm bilgiler yok oldu. R9 280 almayı düşünüyordum ben 384diye. 1200lira yi geçmeyecek en iyi kart nedir sizce?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Monitörünün bağlantılarında neler var HDMI veya Display Port var mı??
Monitörünün bağlantılarında neler var HDMI veya Display Port var mı??
varsa R9 290
yoksa GTX960 4GB (2GB ile performans farkı yok ama 1080p üzeri için daha uygun olur eğer 1080p ya da altı ise ve 2GB yeterli ) veya GTX770 4GB

turancen

turancen

Üye
Benim sistem
intel g3220 3ghz, ilerde i7 gibi bir işlemci almak için başlangıç olarak bunu seçtim :D
gtx 960 4gb
8 gb 1600 ram

burak1011

Üye
Benim sistem
intel g3220 3ghz, ilerde i7 gibi bir işlemci almak için başlangıç olarak bunu seçtim :D
gtx 960 4gb
8 gb 1600 ram
Bu sistem e i7 koysam kaç sene idare eder. Bu işlemci performans düşüşu oluşturmuyor mu ya. Gta5i ultra da oynatıyorsa Helal olsun

turancen

turancen

Üye
intel g3220 3ghz,
gtx 960 4gb
8 gb 1600 ram
120 gb ssd + 1 tb

Watch dogs ultra setting
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

The wicher 3 ultra setting

Gta 5 ultra setting game play (2k ve msaa 8x içerir)

Bu videoda :
nvidia geforce experience açılmama sorunu çözümü
batman arkham knight ultra setting
bettlefield 4 ultra setting
the wicher 3 ultra setting
gta5 ultra setting

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi

Bu bilgisayar çok yattı kafama,adamlar toplamış.ekran kartı ile GTA5 High ayarlarda +35-50 fps veriyor.

burak1011

Üye

Bu bilgisayar çok yattı kafama,adamlar toplamış.ekran kartı ile GTA5 High ayarlarda +35-50 fps veriyor.
Bence de iyi pc ama ekran kartını sordum ben r9 280e iyi değil dediler bunda 270var hocam. Tek sıkıntı o gibi. Birde amd işlemci ler hakkında bilgm yok ondan çekiniyorum ben. Mesela bu işlemci hangi intel işlemciye denk acaba?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence de iyi pc ama ekran kartını sordum ben r9 280e iyi değil dediler bunda 270var hocam. Tek sıkıntı o gibi. Birde amd işlemci ler hakkında bilgm yok ondan çekiniyorum ben. Mesela bu işlemci hangi intel işlemciye denk acaba?
R9 280 iyi değil diyen adamın ekran kartının 980 falan olması lazım
r9 280 Orta-Üst seviye bi kart nVidia karşılığı GTX760
R9 serisindeki tüm kartlar belli başlı ayarlarda gta 5 bile oynatır (tamam msaa açamayabilir ultra olmayabilir ama çok fazla ayar kısmadan rahatlıkla 60fps alınabilir

• Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
R9 280 iyi değil diyen adamın ekran kartının 980 falan olması lazım
r9 280 Orta-Üst seviye bi kart nVidia karşılığı GTX760
R9 serisindeki tüm kartlar belli başlı ayarlarda gta 5 bile oynatır (tamam msaa açamayabilir ultra olmayabilir ama çok fazla ayar kısmadan rahatlıkla 60fps alınabilir
Hocam sence hangisi? 280 mi gtx760 mi aynı para hemen hemen. Şu dolar düşse de sistem toplask ya. Aklımda r9 290 var msi nin aman bin lira üzeri olduğu için beklemedeim

Barisbaba1232

Üye
    Konu Sahibi

AMD için fiyat+performans diyorlar,yani şuanda amd kullanıcısıyım ve intele pek bulaşmak istemiyorum.Hocam birde r9 270 bile GTA 5 high te oynatıyor.R9 280 de gayet iyidir.Bunu diyen adamın ya bilgisi yoktur araştırma yapmamıştır yada ekran kartı çok iyidir bunu küçük görüyordur.Uygun bir zamanda bu kasayı alacağım, CS:GO,GTA 5 gibi yeni nesil oyunları rahat bir şekilde oynatacağından eminim.

• Beğen

burak1011

Üye
AMD için fiyat+performans diyorlar,yani şuanda amd kullanıcısıyım ve intele pek bulaşmak istemiyorum.Hocam birde r9 270 bile GTA 5 high te oynatıyor.R9 280 de gayet iyidir.Bunu diyen adamın ya bilgisi yoktur araştırma yapmamıştır yada ekran kartı çok iyidir bunu küçük görüyordur.Uygun bir zamanda bu kasayı alacağım, CS:GO,GTA 5 gibi yeni nesil oyunları rahat bir şekilde oynatacağından eminim.
Hocam bende bir kasa toplamak istiyorum da fiyat hemen 3bin e çıkıveriyor dolar bitirdi bizi ya.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
dolar gerçekten fiyatları çok etkiliyor
performans olarak bir birine sadece özel oyunlarda fark atıyor oda 4-5 fps
yani Batman Arkham Origin nVidia teknolojilerini kullan bi oyun olduğu için 760 daha yüksek fps verir
eğer bf4 ü mantle alıp r9 280 de oynarsanız 760 ı 4-5 fps geçersiniz benim tavsiyem Shadow Play den dolayı 760 da ama eğer ben daha ucuza aynı performansı almak istiyorum diğorsanız r9 280 i alın
önemli olan MSAA ve Population ayarları bunları her kart açamıyor
En önemli ayar Texture ve Grass qualty bunların değişmesi atmosferi değiştiriyor
GTA 5 de LOW diye bi ayar yok yani En düşük "Normal" var o da 7. jenerasyon konsol kalitesine eşit oluyor (ps3, x360)

• Beğen
Tepkiler: Barisbaba1232 ve burak1011

burak1011

Üye
Peki gta 5in ps4 grafikleri pc nin hangi ayarı oluyor ?

hakfad

Üye
Usta pc almak istiyorsan faceden arat teknomark pc kasa nasil toplanir gor resim vs. Var bilgide alabilirsin satinda alabilirsin

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Texture ve shadow ayaları high veya daha yüksek olmalı
Ps4 ile aynı grafikleri için

• Beğen

hakfad

Üye
Ps4 sade oyun oynarsin pc de herseyi yaparsin ps4 de oyunlar daha pahali