ben kullandim hatta pro yada 2liraydi zaten verdim parasini aldim ama bi yandan daha kotu yapiyor ornegin uygulama hazirda kaldigi icin pat diye aciliyordu ama greenify bunu kapattigi icin uygulama 2-3 bazen 5 saniye sonra aciliyordu buda telefonu hantallasdiriyordu ve daha da kasma yapiyordu tepki gelmeyince sinirlenim kapatim diyordum yok oda yemiyor daha da kotu oluyordu sonuc restart vs vs velhasil sizi bilmem ama ben hicbir faydasini gormedim zaten gereginden cok ram yiyen uygulamalari ister sistem de olsun ister benim yukledigim olsun hemen silip kurtuluyorum onuda gecdim cihazda oyle boyle degil asiri kasma varsa rkm kurmak en iyi yolArkadaşlar, kesin çözüm:
Rootlu cihazlar için geliştirilmiş bir uygulama tavsiye edeceğim.
Program Anlatımı (Kısa bilgi, ayrıntı için özel mesaj gönderebilirsiniz):
Greenify Pro Apk ile arkaplanda açık olan uygulamaları kapatabilirsiniz. Greenify Pro ile pil tasarrufu yapmak da mümkündür. Program root gerektirir, bir çok özellik sunar.
Tarafımdan Test:
Programı 4 gün test ettim. Gözlemlerime göre program öncesi RAM'im 100 MB kadar boş iken şu anda 250 - 350 MB arasında bir boşluk var. Yani program RAM'in üzerinden büyük bir yük kaldırıyor. Ayrıca şarj ile ilgili de, 1 gün yetişmeyen şarjım tam kullanımda şu anda 1 günü çıkarabiliyor. Yani yaklaşık 14 saat pil ömrü 19 saate kadar çıkmış durumda.
Program Linki (Cloud Mail):
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zaten kuruluydu xposed para bile vermisim x posed imi unutucam kacarmi hicXposed ile beraber kurmalisin zaten o zaman gecikme yapmadan ve bildirimlerin kaybolmadan düzgün çalışıyor uyuttugun programlar

Telefon rootlu olduğuna göre işe kullanmadığınız uygulamaları silmek, telefon açılınca başlayan uygulamaları durdurmak ile başlayabilirsiniz. Clean Master gibi uygulamaları kullanabilirsiniz ancak abartmayın. Hepsini yüklemeyin Battery Doctor, CM Security filan abartmayın Clean Master yeterli. Bununla telefon başlayınca açılan uygulamaları durdurabilirsiniz.
kullanilmayan uygulamalari silmek arti degil ustune ustuk arka planda calisiyor sildigimiz haldeDediklerinin Hic birinin bir artisi Yok biliyorsun degilmi Aksine Telefonu Daha Cok Yoruyor Arka Planda Acik oluyor

kullanilmayan uygulamalari silmek arti degil ustune ustuk arka planda calisiyor sildigimiz halde![]()
farkettim fakat sunu anlamani beklerdim: anlam olarak cumlen dusuk kalmis. dikkatini cekmek istedigim nokta buyduBen onu demiyorum Clean master battery doctor Vb Programlarin Bi islevi Yok Onu diyorum