Uygulama Şarj çok hızlı bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Solidbaba

Üye
    Konu Sahibi
Şarj çok hızlı bitiyor
T50 kullanıcısıyim root attım ve daha sonra xposed kurup tema yukledim bir iki modüle kurdum ama çok sarj gidiyor ne yapmam lazım

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Telefon rootlu olduğuna göre işe kullanmadığınız uygulamaları silmek, telefon açılınca başlayan uygulamaları durdurmak ile başlayabilirsiniz. Clean Master gibi uygulamaları kullanabilirsiniz ancak abartmayın. Hepsini yüklemeyin Battery Doctor, CM Security filan abartmayın Clean Master yeterli. Bununla telefon başlayınca açılan uygulamaları durdurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Solidbaba

Solidbaba

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler clean master mi deneyeyim yoksa advanced task manager mi sizce

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Clean Master'la hepsini birden yapabilirsin yani temizleme, telefon açılınca başlayan uygulamalar, uygulama kapatmak. O yüzden Clean Master tabiki. Hem hızlandırırken hangi uygulamaların kapanıp hangilerinin kapanmayacağını da ayarlayabiliyorsun.
Root Delete programları ile uygulama temizleyebilirsin (Sistem uygulamalarını da silebilirsin)
Undeleter programları ile silinen dosya geri kurtarılabilir. Şarjla alakası yok da yanlış şeyler silersin diye bunu da söyliyim dedim :)

• Beğen
Tepkiler: Solidbaba

Solidbaba

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler clean master ile greenify kurdum bakalım ise yarayacaklarmmi

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Hadi bakalım sonucu yazarsın

xx11xx11

xx11xx11

Üye
Bence en guzeli startup manager

Solidbaba

Üye
    Konu Sahibi
Değişen bi şey yok hala su gibi :(

Bülent872

Bülent872

Üye
O uygulamalar gereksiz kardeşim daha çok yerler hatta sen ön belleği boş tut yeter.

xx11xx11

xx11xx11

Üye
Bataryan kac maH benim note 3 neo 3100 Mah 1.5 gun gidiyor full mobil veri evdeysem wifi de acik

Solidbaba

Üye
    Konu Sahibi
2300mah Wi-Fi hep açık ekran en kısıkta

mhmtnzrw

mhmtnzrw

Üye
Dostum eğer modül yükledikten sonra şarj sorunu olduysa modülden kaynaklı bende de aynı sorun olmuştu modülü kaldırınca düzelir

Düzeltme:yüklediğin modül xuimod veya gravitybox mu?

cgrldnz

cgrldnz

Üye
Arkadaşlar, kesin çözüm:
Rootlu cihazlar için geliştirilmiş bir uygulama tavsiye edeceğim.

Program Anlatımı (Kısa bilgi, ayrıntı için özel mesaj gönderebilirsiniz):
Greenify Pro Apk ile arkaplanda açık olan uygulamaları kapatabilirsiniz. Greenify Pro ile pil tasarrufu yapmak da mümkündür. Program root gerektirir, bir çok özellik sunar.

Tarafımdan Test:
Programı 4 gün test ettim. Gözlemlerime göre program öncesi RAM'im 100 MB kadar boş iken şu anda 250 - 350 MB arasında bir boşluk var. Yani program RAM'in üzerinden büyük bir yük kaldırıyor. Ayrıca şarj ile ilgili de, 1 gün yetişmeyen şarjım tam kullanımda şu anda 1 günü çıkarabiliyor. Yani yaklaşık 14 saat pil ömrü 19 saate kadar çıkmış durumda.

Program Linki
(Cloud Mail):

H0lligan

Üye
Arkadaşlar, kesin çözüm:
Rootlu cihazlar için geliştirilmiş bir uygulama tavsiye edeceğim.

Program Anlatımı (Kısa bilgi, ayrıntı için özel mesaj gönderebilirsiniz):
Greenify Pro Apk ile arkaplanda açık olan uygulamaları kapatabilirsiniz. Greenify Pro ile pil tasarrufu yapmak da mümkündür. Program root gerektirir, bir çok özellik sunar.

Tarafımdan Test:
Programı 4 gün test ettim. Gözlemlerime göre program öncesi RAM'im 100 MB kadar boş iken şu anda 250 - 350 MB arasında bir boşluk var. Yani program RAM'in üzerinden büyük bir yük kaldırıyor. Ayrıca şarj ile ilgili de, 1 gün yetişmeyen şarjım tam kullanımda şu anda 1 günü çıkarabiliyor. Yani yaklaşık 14 saat pil ömrü 19 saate kadar çıkmış durumda.

Program Linki
(Cloud Mail):
ben kullandim hatta pro yada 2liraydi zaten verdim parasini aldim ama bi yandan daha kotu yapiyor ornegin uygulama hazirda kaldigi icin pat diye aciliyordu ama greenify bunu kapattigi icin uygulama 2-3 bazen 5 saniye sonra aciliyordu buda telefonu hantallasdiriyordu ve daha da kasma yapiyordu tepki gelmeyince sinirlenim kapatim diyordum yok oda yemiyor daha da kotu oluyordu sonuc restart vs vs velhasil sizi bilmem ama ben hicbir faydasini gormedim zaten gereginden cok ram yiyen uygulamalari ister sistem de olsun ister benim yukledigim olsun hemen silip kurtuluyorum onuda gecdim cihazda oyle boyle degil asiri kasma varsa rkm kurmak en iyi yol

byAndroid

byAndroid

Üye
Xposed ile beraber kurmalisin zaten o zaman gecikme yapmadan ve bildirimlerin kaybolmadan düzgün çalışıyor uyuttugun programlar

H0lligan

Üye
Xposed ile beraber kurmalisin zaten o zaman gecikme yapmadan ve bildirimlerin kaybolmadan düzgün çalışıyor uyuttugun programlar
zaten kuruluydu xposed para bile vermisim x posed imi unutucam kacarmi hic :D

GreaTH

GreaTH

Üye
Telefon rootlu olduğuna göre işe kullanmadığınız uygulamaları silmek, telefon açılınca başlayan uygulamaları durdurmak ile başlayabilirsiniz. Clean Master gibi uygulamaları kullanabilirsiniz ancak abartmayın. Hepsini yüklemeyin Battery Doctor, CM Security filan abartmayın Clean Master yeterli. Bununla telefon başlayınca açılan uygulamaları durdurabilirsiniz.

Dediklerinin Hic birinin bir artisi Yok biliyorsun degilmi Aksine Telefonu Daha Cok Yoruyor Arka Planda Acik oluyor

H0lligan

Üye
Dediklerinin Hic birinin bir artisi Yok biliyorsun degilmi Aksine Telefonu Daha Cok Yoruyor Arka Planda Acik oluyor
kullanilmayan uygulamalari silmek arti degil ustune ustuk arka planda calisiyor sildigimiz halde :hmmm

GreaTH

GreaTH

Üye

H0lligan

Üye
Ben onu demiyorum Clean master battery doctor Vb Programlarin Bi islevi Yok Onu diyorum
farkettim fakat sunu anlamani beklerdim: anlam olarak cumlen dusuk kalmis. dikkatini cekmek istedigim nokta buydu

Üst Alt