Z3 su alti

Sponsorlu Bağlantılar

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Tercih Tabiyki Başindan Beride Ayrı Satılan Kılıflar Vslere Güvenemiyorum ÇokNeyse Umarım Başiniza Kötü Şeyler Gelmez :) Güle GÜle Kullanın İnşallah :)
Sağolun hocam periscopedan bir adam yayın yaptı dün Ayfon 6+ ı vardı havuza daldı o kaptan almış bir sıkıntı yok telefonda

Hasand.

Hasand.

Üye
Samsung Sevmediğim Halde S6 Alınır vede SOnyi 2 Ye Katlar DiyeDÜşünüyorum :bilmm

En İyi Sony İse Demekki Çöp Diğer Cihazlar :D Gider 3310 Al Daha İyi :D :D Samsungun Üstüne Tanımam 2.de Asus Filan Sonynin Cihazları Sıkıntılı Bence LG Fİlan
sonyi kullanan bilir dostum:)
Stabilite symbian, uygulama + stabilite ios
destek olsaydı uygulama yonundende sıkıntı olmazdı ama dayanıklılıkta symbian

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Koradam

Üye
Symbian kurulu olup seri çalışan hangi cihaz vardı ?

cici60

cici60

Üye
İos haci ios en iyisi ios
ayfon tekbaşına yürüdü gidiyor. kim nederse desin iphone en iyi cihaz en iyi androdide sony bundan sonraki alacağım cihaz 6s yada 7 olur muhtemelen. adamların gereksiz 1 uygulamsı yok 8mp ıphone 6 kamerası z3 21 mp kamerasından iyi çekiyorsa susacaksın :)

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
ayfon tekbaşına yürüdü gidiyor. kim nederse desin iphone en iyi cihaz en iyi androdide sony bundan sonraki alacağım cihaz 6s yada 7 olur muhtemelen. adamların gereksiz 1 uygulamsı yok 8mp ıphone 6 kamerası z3 21 mp kamerasından iyi çekiyorsa susacaksın :)
Haklısınız ama o lensleri de sonyden alıyorlar bu demek oluyor ki her şey kamera uygulaması

cici60

cici60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Haaaaaaaa işte böyle hocaaaaa iphone dan başkasi yalan dolan

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hookword
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Hocam anladık zaten iphone 1 numara her konuyu böyle kirletmeseniz j fena olmaz aslında
Yok hoca amacim iphone daha iyi demek degil sadece arkadasin dedigine cevap yazmistim o yoksa artik teknolojide en iyi bitmez .Asil en iyi olan kullanicilarin istegini karsilayandir

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Ben yıkıyorum sorun yok [emoji23]

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Onu bunu bos verde bana cevap ver şimdi sony z3+ cikardi hemen ardindan z5 z5premium z5c cikardi ne iş ayrica s810 4k ekrani nasil tasir ???
O taşımaz ki s810 4k kül olur sıcaklığı geç belki Sony yapmıştır ona bir çare ukt belirleyecek.
Çıkarsın ben sağlam cihazımla mutluyum şarjım da baya baya baya iyi gidiyor yav

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
O taşımaz ki s810 4k kül olur sıcaklığı geç belki Sony yapmıştır ona bir çare ukt belirleyecek.
Çıkarsın ben sağlam cihazımla mutluyum şarjım da baya baya baya iyi gidiyor yav
Hoca cikardi haberin yok mu youtube gir bak kullaniyor adam 4k s810 inanmiyorsan arastir cikti tel ifa 2015 de dagitimi bile basladi

Takipçi Satın Al

Üst Alt