Bir insanin herşeyine küfredersen sende gidersingofrettin niye gitti ya nickini cok sevmisdim![]()
Bir insanin herşeyine küfredersen sende gidersin
Akıllı durmazsa uyarı almaya devam edecek, tamamen hesabı kapatma taraftarı değilim sadece gofrettin için geçerli zira Fake hesap almaktan bıkmadı, yeni güncellemede bunun önüne geçeceğimizi umuyorum, banlanan üye bir daha gelemeyecek ve dahası...https://www.maxicep.com/forum/uye/gofrettin115.2578789/ gitmiş gibi durmuyor
Güncelleme ne zamana gelir adminim?Akıllı durmazsa uyarı almaya devam edecek, tamamen hesabı kapatma taraftarı değilim sadece gofrettin için geçerli zira Fake hesap almaktan bıkmadı, yeni güncellemede bunun önüne geçeceğimizi umuyorum, banlanan üye bir daha gelemeyecek ve dahası...
Ben gidecemmi simdi yani?Heyecan verici olsa gerek zira bizde tam olarak nasıl bir güncelleme geleceği hakkında bilgi sahibi değiliz ancak çalışmalar tam değişiklik olacağı yönünde, bekleyip görelim.
( 2,3 gün de bir foruma giriyorum haberleri fln okuyorum yeni şeyleri ne zararım varÖnceden ne zararın olmuştuBen gidecemmi simdi yani?( 2,3 gün de bir foruma giriyorum haberleri fln okuyorum yeni şeyleri ne zararım var

Ben banlatmadımaynen kriminolojiyi dd banlattin eline ne gecti![]()