Androıd Cıhazlarınızın Sarj Surelerini Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Benim S4 de en fazla alabildiğim 1 buçuk 2 saat arası o da en fazla. Telefon iki yıllık batarya öldü sanırım orjinal batarya almalı mıyım sizce alsam ne kadar ekran süresi verir ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Benim S4 de en fazla alabildiğim 1 buçuk 2 saat arası o da en fazla. Telefon iki yıllık batarya öldü sanırım orjinal batarya almalı mıyım sizce alsam ne kadar ekran süresi verir ?
Batarya ölmüş belli yukarda yazdım 4-5 alırsın

Hodor

Üye
Uyduran yok telefonu kullanmasını bilen daha fazlada alır

Batarya ölmüş belli yukarda yazdım 4-5 alırsın

Kullanmadığınız bilmediğiniz şeyler hakkında biliyormuş gibi sallamayın bu aleti 4 çekirdek max. 600mhz 925mv de sabit haldeyken bile sadece telegram ve internet te gezintiyle 3 saat 50dk yı geçmiyor romda prism v15 bomboş 0 bloatware olan bi rom senk. kapalı wifi ile bu durum geçerli lollipop ve kitkat veya jelly bean olması farketmiyor 1-2 saat ekran vermesi anormal değil kullanıma bağlı hemen batarya gebermiş diyemezsiniz wot blitz oynarken full parlaklıkta 2 küsürlere rahat düşebiliyor sıfır bataryaylada durum aynı hele stock romlarda durum daha da berbat boş boş sallamayın 4-5 saat ekran alır diye banggood dan aldığım 5800mah bataryayla bile 6-7 saat civarı geziyor normal işlemci frekans aralıklarında tabi ondemand modunda..
S3 minide 5 saat alıyorum s4 tr sen düşün [emoji6]

ayrıca bu yorumu alıntılayayım
kenarda dursun../

H0lligan

Üye
Kullanmadığınız bilmediğiniz şeyler hakkında biliyormuş gibi sallamayın bu aleti 4 çekirdek max. 600mhz 925mv de sabit haldeyken bile sadece telegram ve internet te gezintiyle 3 saat 50dk yı geçmiyor romda prism v15 bomboş 0 bloatware olan bi rom senk. kapalı wifi ile bu durum geçerli lollipop ve kitkat veya jelly bean olması farketmiyor 1-2 saat ekran vermesi anormal değil kullanıma bağlı hemen batarya gebermiş diyemezsiniz wot blitz oynarken fu ll parlaklıkta 2 küsürlere rahat düşebiliyor sıfır bataryaylada durum aynı hele stock romlarda durum daha da berbat boş boş sallamayın 4-5 saat ekran alır diye banggood dan aldığım 5800mah bataryayla bile 6-7 saat civarı geziyor normal işlemci frekans aralıklarında tabi ondemand modunda..

ayrıca bu yorumu alıntılayayım
kenarda dursun../
Sakin ol dostum ne bu ofke yanlisin var diyip duzeltebilirdin :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Anıl diye bir kullanıcı vardı burda 6-7 saat ekran süresi vardı s4 ile dellendirme adamı :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
s3 minide 4 saat gördüm s4 de daha büyük pil onun için kesin daha fazla alır mantığı yanlış s3 mini deki işlemci s4 deki kadar güç tüketmiyor s4 ün ekranı daha büyük hem de daha yüksek çözünürlüğe ve parlaklığa sahip daha fazla ek özellik var (temassız kontrol vs onların hepsi ayrı bi pil tüketimi demek)
gibi s4 4 saat alırsa iyi yani :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
I9500XXUGNH2 güncellemesi ile pil değerlerini paylaşıyorum. WiFi bağlantısı sürekli açıktı. Twitter, Vine, Instagram, YouTube ağırlıklı kullandım. Önceki sürümlere göre artış olduğunu söyleyebilirim.<br /><br />

byAndroid

byAndroid

Üye
s3 minide 4 saat gördüm s4 de daha büyük pil onun için kesin daha fazla alır mantığı yanlış s3 mini deki işlemci s4 deki kadar güç tüketmiyor s4 ün ekranı daha büyük hem de daha yüksek çözünürlüğe ve parlaklığa sahip daha fazla ek özellik var (temassız kontrol vs onların hepsi ayrı bi pil tüketimi demek)
gibi s4 4 saat alırsa iyi yani :ehe
Saçma o zaman s6 2 saat ekran alacak :D dd 2k ekran pixel yoğunluğu falan...
Ayriyetten daha sonra çıkan işlemci öncekinden daha az güç tüketir yani s3 mini nin işlemcisi daha fazlada güç tuketebilir bilemeyiz şuan onu test te yok elimizde

Son düzenleme:
csbaz

csbaz

Üye

Glamour S6 V4 Rom - Note 4

Ben ekran süresini sabah kalkınca 5 saate çıkarırım diye umuyorum valla [emoji14]

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
lazye

lazye

Üye

Lenovo P70 stock rom

• Beğen
AHKE

AHKE

Üye

Note 2 resurrection remix rom

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
%70 sarz ile bu kadar ekran süresi mükemmel cihaz çok hoşuma gitti. Android one

csbaz

csbaz

Üye

Samsung Galaxy Note 4 N910CQ - Poland 5.1.1 Stock Rom + Root

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Zenfone 5 =oyun oynarken maximum 1 saat boş dururken 2 gün gider çok rahat çünkü akşam %10 falan bırakıyorum sabah 5 düşer en fazla

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Bu arada 2 gün gidenlerde wifi var adamalr rahat telefonda mobil verriyi bi aciyon hele 3 g açıksa abartmıyorum 10 saniyede %1 sarj gidiyo geri sayım gibi düşüyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Zenfone 5 in sarzi çok kötü

ortak42

ortak42

Üye
Lan piskolojim bozuldu sizi görünce s4 ile 5 saat alan kişi inanmıyorum...yukarda youtube ınstagram kullanıp değer atan arkadaş kullanılan uygulamalarda hiç görünmüyor boş ekran açıp bekledin mi?
S4 2 tane batarya var ikiside aynı süreler veriyor max 3.30 saat ekran...

Üst Alt