Haber Samsung’un yeni akıllısı Galaxy A8, gelecek hafta satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Rakipleri amirallerin bile sahip olmadığı özelliklere sahip. Tek eksisi 2GB RAM.

İyi hoşta bu fiyata daha güzel cihazlar alınabilir kaldı ki yarın bir gün şak diye güncelleme desteğini çekerler Samsung. 1800 lira para az bir para değil. Snapdragon 615 kullanan cihazlar arasında en pahalısı bu cihaz olsa gerek. Amiral gemilerin de olmayan özellikler olabilir ama İşlemci Snapdragon 615 GPU 405 bu para fazla bu cihaza.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tolga incelemede saçmalamış.Geçen G4c inceliyolar 800-900 lirallık telefondan beklediklerini 1.800 liralık telefondan istemiyor ve 1.800 liralık telefona göre iyi diyor.Telefon ilk tanıtıldıgında iyi hoş dedik ama Samsung adeta kurcalayıp bozmaya çalışmış güzelim telefonu.
Arka kapak işleme plastik,kamera 1.9 ois yok adaptör 1A bildirim ışığı yok resmen telefonun başına dikilip nerden kısabiliriz demiş adamlar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İyi hoşta bu fiyata daha güzel cihazlar alınabilir kaldı ki yarın bir gün şak diye güncelleme desteğini çekerler Samsung. 1800 lira para az bir para değil. Snapdragon 615 kullanan cihazlar arasında en pahalısı bu cihaz olsa gerek. Amiral gemilerin de olmayan özellikler olabilir ama İşlemci Snapdragon 615 GPU 405 bu para fazla bu cihaza.
Tabi senin bakışın sadece donanım üzerine olabilir ama ben geçtim artık onları. Artık tasarım ve pratik özellikler ilgimi çekiyor bu sebebten fazla takılmam donanıma. Arkadaşın dediği gibi bildirim ışığı olmaması saçma olmuş ama şahsen ilk 1 yıl hariç note 3'te bu ışığa takıldığımı hatırlamıyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye
Tabi senin bakışın sadece donanım üzerine olabilir ama ben geçtim artık onları. Artık tasarım ve pratik özellikler ilgimi çekiyor bu sebebten fazla takılmam donanıma. Arkadaşın dediği gibi bildirim ışığı olmaması saçma olmuş ama şahsen ilk 1 yıl hariç note 3'te bu ışığa takıldığımı hatırlamıyorum.

Renkler ve zevkler kişiden kişiye değişir tabi ki. Bildirim ışığını Premium Modeller hariç birçok modelden çıkarmış ya da çıkarmayı planlıyor Samsung. Hatta bununla ilgili bir yazı okumuştum geçenler de. Bildirim ışığı kullanmayanlar için önemsiz olabilir ama şahsen çok işe yarıyor. Ben de Note kullanıyorum Tapatalk, Whatshapp, Aramalar gibi seçenekler de farklı ışık renkleri ile çok işe yarıyor. Bir zahmet 1800 cihaza da bunu ekleselermiş. Bu tarz bir cihaz da bu fiyat ile bu konuda kısıtlamaya gitmemeleri gerekiyordu. Şu cihaz 1200-1400 arası olsa yok satar ama Samsung bunu yapmaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Renk atamasını bende çok yapıyordum ama inan 1-1.5 yıl sonra gereksiz geliyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
Renk atamasını bende çok yapıyordum ama inan 1-1.5 yıl sonra gereksiz geliyor.

Note 3 kullanmadan önce ki LG de bildirim ışığı vardı. Şahsen işe yarıyor. En azından telefon uzakta iken arayan, mesaj, vs gibi birçok şey hakkında bilgi sahibi veriyor. Diğer türlü arayan varmı diye telefona bakmak gerekiyor.

İki yıl önce aldığım cihaz da 2GB RAM ve 32 GB hafıza Snapdragon S4 Pro işlemci, Adreno 320 vardı. O zaman 1150 TL almıştım. Şimdi A8 bakıyorum tasarım şık, ekstra özellikler var ama donanım/fiyat aralığı noktasında cihazı kırpmışlar ama fiyatın maşallahı var. ☺ Bana hiç hitap etmedi tüketici dostu bir fiyat ile gelseydi güzel cihaz ama bu fiyat vahiş uçuk bir rakam.

Üst Alt