Haber Samsung’un yeni akıllısı Galaxy A8, gelecek hafta satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un yeni akıllısı Galaxy A8, gelecek hafta satışa sunuluyor
Cihaz fena değilde ülkemizde galaxy s5'den daha pahalıya satılacak işin garip tarafı o :hmmm

Samsung’un yeni nesil akıllı telefonu Galaxy A8, 24 Temmuz tarihinde Güney Kore’de SKT üzerinden satışa sunulacak.

Geçtiğimi hafta içerisinde Samsung, Çin’de bir etkinlik düzenleyerek, yeni bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Bu yeni cihaz Galaxy A8 adı ile gelirken, firmanın bir süre önce pazara sunduğu yeni Galaxy A ailesinin en son ve en üst modeli olarak dün yüzüne çıktı.

Samsung, geçtiğimiz sene Galaxy Alpha adındaki metal çerçeveli ve premium tasarıma sahip cihazını sunarken, bu cihazının tasarımını daha sonra Galaxy A olarak yeni bir aileye taşımış ve Galaxy A3 ve Galaxy A5 olarak da ilk modelleri sunmuştu.

Daha sonra Ocak ayı içerisinde Galaxy A7 aileye dahil olurken, şimdi de Galaxy A8 duyurusu geldi. Yeni akıllı telefon gelen bilgilere göre gelecek günlerde, firmanın kendi anavatanı Güney Kore’de satışa sunulacak.

5.9mm kalınlığa sahip olan akıllı telefon firmanın şimdiye kadarki en ince modeli olurken, fiyatının da 649,000 Won (Yaklaşık 563$) olacağı belirtilmekte. Diğer taraftan Çin fiyatları ise 16GB için 515$ ve 32GB için ise 564$ olarak belirlenmişti.

Yeni akıllı telefon, 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekran ile geliyor. 2GB sistem belleği ve 16GB/32GB dahili veri kapasitesi içeren Samsung Galaxy A8 akıllı telefon 16MP arka kamera ve 5MP ön kamera içermekte.

Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz ayrıca 3.050mAh batarya içeriyor.

Samsung’un yeni akıllısı Galaxy A8, gelecek hafta satışa sunuluyor - MaxiCep

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yaklaşık 2000₺yi bulur bunun fiyatı destekledigim vergi şimdi canımı sıkmaya başladı :|

• Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel cihaz ben beğendim.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yaklaşık 2000₺yi bulur bunun fiyatı destekledigim vergi şimdi canımı sıkmaya başladı :|
A7 Var neredeyse aynı özellikleri var fiyat çok pahalı

samsung a serisi çıkarıp düşük donanım kaliteli malzeme diye uçuk fiyat yapmaya başladı

kralberk13

kralberk13

Üye
samsung baya hızlı telefonları satışa çıkartıyo ve bu son telefon olmaz :) ben olsam beklerdim fiyatın düşmesi için

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
A7 Var neredeyse aynı özellikleri var fiyat çok pahalı

samsung a serisi çıkarıp düşük donanım kaliteli malzeme diye uçuk fiyat yapmaya başladı
NOKİAnın peşinden gidiyor.

theeternal

theeternal

Üye
hocam ben bilgisayarımı satarsam bu telefondan yada a7 den almayı düşünüyorum sizce hangisi iyidir bunada kötü bi son yapmasında samsung
a7 8 çekirdekliymiş bu 4müş galiba ama bu daha pahalı olucak a8 in tek üstün özelligi bence tasarımı ve kamerası bide parmak izi olcakmış

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
hocam ben bilgisayarımı satarsam bu telefondan yada a7 den almayı düşünüyorum sizce hangisi iyidir bunada kötü bi son yapmasında samsung
a7 8 çekirdekliymiş bu 4müş galiba ama bu daha pahalı olucak a8 in tek üstün özelligi bence tasarımı ve kamerası bide parmak izi olcakmış
konu aç bütçeni yaz cevap verelim :oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:hmmm parmak izide var demek. Ben şahsen S6 yerine bunu alırdım.

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
daha iyi donanım ve amiral gemisi varken neden a8 alınsın ki :hmmm
3.050 mAh S6 2550mAh kullanmadım ama değer olarak üstün. Parmak izi okuyucuda varmış. Ince de. Ekran full HD performans sıkıntısı Yaşamaz. En önemlisi microSD var.
Yalnız bunda 2GB Ram varmış bak burda işler karışır :ehe

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
3.050 mAh S6 2550mAh kullanmadım ama değer olarak üstün. Parmak izi okuyucuda varmış. Ince de. Ekran fu ll HD performans sıkıntısı Yaşamaz. En önemlisi microSD var.
24 temmuzda çıkcak türkiye fiyatı ne olur ne zaman gelir türkiyeye biraz bekliyeyim düşsün fiyat biraz
ram sıkıntısı yaşanmaz ya 2 gb az degil 2 gb lık napacn 3 ihtiyacı duyulsun bnece

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
24 temmuzda çıkcak türkiye fiyatı ne olur ne zaman gelir türkiyeye biraz bekliyeyim düşsün fiyat biraz
ram sıkıntısı yaşanmaz ya 2 gb az degil 2 gb lık napacn 3 ihtiyacı duyulsun bnece
515 dolar az değil 2000 rahat olacak bence.

theeternal

theeternal

Üye
bide zam gelcekmiş bencede olacakta çok degilmi
1850 falan olmalıydı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bide zam gelcekmiş bencede olacakta çok degilmi
Fiyat 2200 gelirse iyi cihaz aslında ama ALTERNATİF cihaz çok fazla. Gene son karar senin tabiki elime aldığında hangisi seni mutlu edecek o önemli bence.

kralberk13

kralberk13

Üye
bence almamak alıp napıyosunuz önce elinizdikileri eskitin bozun :)

theeternal

theeternal

Üye
Fiyat 2200 gelirse iyi cihaz aslında ama ALTERNATİF cihaz çok fazla. Gene son karar senin tabiki elime aldığında hangisi seni mutlu edecek o önemli bence.
2220 olmaz diyorum ben 2000 sabitlerler çıkış fiyatı
2200 olursa akakce de 1345 tl ye a7 var yaklaşık 900 tl çok uçuk bir rakam

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
3.050 mAh S6 2550mAh kullanmadım ama değer olarak üstün. Parmak izi okuyucuda varmış. Ince de. Ekran fu ll HD performans sıkıntısı Yaşamaz. En önemlisi microSD var.

Ram sıkıntı olmaz bence s6 da 3gb ram var 2.2 kendi kullanıyor, a8 de 1.2 kullanır herhalde değişen birşey olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: theeternal

Üst Alt