Garantiden Rootlu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
Root ile calisan bir uygulama veya Root checker kullanabilirsin

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah ama root explorer root için izin istiyodu ama artik girdigimde istemiyor

H0lligan

Üye
super su oldugu icin izin veremiceksin ama kok dizindeki data klasorune girip bak bakalim eger data nin icin doluysa root var bossa yokdur

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
super su oldugu icin izin veremiceksin ama kok dizindeki data klasorune girip bak bakalim eger data nin icin doluysa root var bossa yokdur
Android data nın içinden bahsediyosan orasi dolu uygulamalarin datalariyla dolu heralde çünkü com.askfm gibi şeyler var

H0lligan

Üye
buyuk ihtimalle root gitmemis ozaman :hmmm root checker ile bi kontrol et

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
buyuk ihtimalle root gitmemis ozaman :hmmm root checker ile bi kontrol et
Ama zaten datanin dolu olmasi normal degilmi tabletimin datasi bile dolu oluyodu programlarin datalari sonucta bence olmasi normal

H0lligan

Üye
Ama zaten datanin dolu olmasi normal degilmi tabletimin datasi bile dolu oluyodu programlarin datalari sonucta bence olmasi normal
root suz erisilebilen kok dizinde ki android>data dolu olur fakat root ile erisilen kok dizindeki data yi gormek root ister dedigim gibi en kisa yol root checker :good:

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
root suz erisilebilen kok dizinde ki android>data dolu olur fakat root ile erisilen kok dizindeki data yi gormek root ister dedigim gibi en kisa yol root checker :good:
root checker indirdim ingilizce bişey anlamadim ama yazilar kirmizi galiba root yok

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Iyi bari :D yeniden herşey için teşekkür ederim :)

sarpstacus

Üye
Kerem kardeşim konuyla ilgili servisle hiç görüştün mü? Benim de başımdan birebir aynı durum geçti hiç birşey anlayamadım.

tifazcik

tifazcik

Üye
H0lligan ozel mesaj atarmasın bisey sorucamda

Takipçi Satın Al

Üst Alt