Garantiden Rootlu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
rootu kaldirmak icin root atmak degisik geldi artik siz bana soyleyin tam olarak nasil kaldiracagimi bende yapmaya calisiyim
bak tekrar söylüyorum root tamamen gitti bu yöntemi bikaç hafta önce forumdaki başka bi arkadaşın isteği üzerine düşünüp buldum ve bunu uygulayınca root gidiyor. şimdi senin cihazda root yok ama system de supersu var ve system de bulunan apk lerden kurtulmak içinde root lazım supersu yu silmek istiyorsan root atıp supersu yu silip tekrar root dan kurtulucaksın
rootu kaldirmak icin root atmak degisik geldi artik siz bana soyleyin tam olarak nasil kaldiracagimi bende yapmaya calisiyim
bak tekrar söylüyorum root tamamen gitti bu yöntemi bikaç hafta önce forumdaki başka bi arkadaşın isteği üzerine düşünüp buldum ve bunu uygulayınca root gidiyor. şimdi senin cihazda root yok ama system de supersu var ve system de bulunan apk lerden kurtulmak içinde root lazım supersu yu silmek istiyorsan root atıp supersu yu silip tekrar root dan kurtulucaksın
süpe su ya gir ordan ayarlar en lata yakın yerde root kaldırma var ona bas telefon resetlensinmi diye sorar tamam de
sorunda orda ya o bazen işe yaramıyor

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi

sorunda orda ya o bazen işe yaramıyor
Aynen supersu nun ayarlarindan yaptim onu ama resetleme filan istemedi hatta supersu programi duruyo ama root gitdiyse supersu dursun varsin gizlerim olur biter root gittigi icin garantide geri gelmis oldu tesekkur ederin @H0lligan

kralberk13

kralberk13

Üye
telefonunu resetle süper su nun gitmesi lazım

H0lligan

Üye
Aynen supersu nun ayarlarindan yaptim onu ama resetleme filan istemedi hatta supersu programi duruyo ama root gitdiyse supersu dursun varsin gizlerim olur biter root gittigi icin garantide geri gelmis oldu tesekkur ederin @H0lligan
:rica: :tebessüm:

kralberk13

kralberk13

Üye
haklı ola bilirsin genelde öyle gidiyo ondan dedim hocam

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
supersuyu gizeldim gitti root gittigi icin o dursun varsin bisey farketmez

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

Hodor

Üye
rootlama zahmetinden kurtuldun işte :ehe

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
herşey için teşekkür ederim cok yardimci oldun :)

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada root kaldirmaya tikladigimda supersudan cikti tekrar girmek istedim durduruldu hatasi verdi ondan sonra gizlemistim dun gece baktim gizlenmis uygulamalara supersu yok silindi galiba? :D

kralberk13

kralberk13

Üye
haha iyi işte daha ne istiyon :D

H0lligan

Üye
Bazi kerneller otomatikmen tekrar root atabiliyormus acilisda belkide oyle olmusdur bak bi root varmi ?

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
rootun olduguna nasil bakabilirim?

Takipçi Satın Al

Üst Alt