Garantiden Rootlu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
yat kalk @H0lligana dua et kardeşim işin ehline denk geldin vallahi :ehe

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Şu xbin dosyasini bulabilsem :D

Valla yardimi dokunuyo ben bu isleri anlamadigim icin cok soru soruyorum ama artik :D

Kardeşim sen bana yarina kadar filan cevap yazarsan cok iyi olur iyi geceler :)
Xbin dosya değil işde klasör :) sanada iyi geceler kardeşim ne demek dilediğin kadar soru sorabilirsin bildiğim kadar yardımcı olurum bende
Su nun tam konumu;

Root dizini/system/Xbin

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Xbin dosya değil işde klasör :) sanada iyi geceler kardeşim ne demek dilediğin kadar soru sorabilirsin bildiğim kadar yardımcı olurum bende
Su nun tam konumu;

Root dizini/system/Xbin
Merakimdan uyuyamadim vede o su dosyasini sildim bundan sonraki adimda ne yapmaliyim? :)

H0lligan

Üye
Süper su yu da sildiysen tamamdır bi işin kalmadı :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Lg flash tool ilse stock rom kurup hard reset at tada root dan eser yok

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Lg flash tool ilse stock rom kurup hard reset at tada root dan eser yok
Malesef evde internet yok
:D tekrar root at sil ve rootu kaldir. Kolay gelsin
Tekrar root atmayi bile bilmiyorum :D peki supersu nun icindeki root kaldirmadan kalici olarak kaldirabilirmiyim?
:D tekrar root at sil ve rootu kaldir. Kolay gelsin
Tekrar root atmayi bile bilmiyorum :D peki supersu nun icindeki root kaldirmadan kalici olarak kaldirabilirmiyim?

H0lligan

Üye
Malesef evde internet yok

Root zaten gitti ise yariyacagini dusunmuyorum ama bi umut dene olmadi launcher da gizleme ozelligi varsa gizlersin kurtulursun :)

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
yani dosyalarin icindeki su yu sikdiğimiz için gittiyse tamamdir benim icin sorun yok artik tekrar garanti dahalinde demi? vede yazilim guncellemelerini alabilicem?
Root zaten gitti ise yariyacagini dusunmuyorum ama bi umut dene olmadi launcher da gizleme ozelligi varsa gizlersin kurtulursun :)
yani dosyalarin icindeki su yu sikdiğimiz için gittiyse tamamdir benim icin sorun yok artik tekrar garanti dahalinde demi? vede yazilim guncellemelerini alabilicem

H0lligan

Üye
yani dosyalarin icindeki su yu sikdiğimiz için gittiyse tamamdir benim icin sorun yok artik tekrar garanti dahalinde demi? vede yazilim guncellemelerini alabilicem?
yani dosyalarin icindeki su yu sikdiğimiz için gittiyse tamamdir benim icin sorun yok artik tekrar garanti dahalinde demi? vede yazilim guncellemelerini alabilicem
Guncelleme alirmi bilmeme ama sisteme mudahale var yani super su var sonucda sistem de

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Guncelleme alirmi bilmeme ama sisteme mudahale var yani super su var sonucda sistem de
Temelli silebilsem yani kaldirabilsem çok güzel olucakta:D bide telefonun program versiyonu degismis V20h global com olmus eskiden V20h sea boyle biseydi :D

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ses etme :ehe

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
kralberk13

kralberk13

Üye
süpe su ya gir ordan ayarlar en lata yakın yerde root kaldırma var ona bas telefon resetlensinmi diye sorar tamam de

Takipçi Satın Al

Üst Alt