yat kalk @H0lligana dua et kardeşim işin ehline denk geldin vallahi![]()

Şu xbin dosyasini bulabilsem

Valla yardimi dokunuyo ben bu isleri anlamadigim icin cok soru soruyorum ama artikyat kalk @H0lligana dua et kardeşim işin ehline denk geldin vallahi![]()

Kardeşim sen bana yarina kadar filan cevap yazarsan cok iyi olur iyi geceler

Xbin dosya değil işde klasörŞu xbin dosyasini bulabilsem
Valla yardimi dokunuyo ben bu isleri anlamadigim icin cok soru soruyorum ama artik
Kardeşim sen bana yarina kadar filan cevap yazarsan cok iyi olur iyi geceler![]()
sanada iyi geceler kardeşim ne demek dilediğin kadar soru sorabilirsin bildiğim kadar yardımcı olurum bendeMerakimdan uyuyamadim vede o su dosyasini sildim bundan sonraki adimda ne yapmaliyim?Xbin dosya değil işde klasörsanada iyi geceler kardeşim ne demek dilediğin kadar soru sorabilirsin bildiğim kadar yardımcı olurum bende
Su nun tam konumu;
Root dizini/system/Xbin

Supersu silinmiyorkiSüper su yu da sildiysen tamamdır bi işin kalmadı![]()
Supersu silinmiyorki
tekrar root at sil ve rootu kaldir. Kolay gelsinDediğin olsa zaten garantiden rootlu gelmezdi.Lg flash tool ilse stock rom kurup hard reset at tada root dan eser yok
Malesef evde internet yokLg flash tool ilse stock rom kurup hard reset at tada root dan eser yok
Tekrar root atmayi bile bilmiyorumtekrar root at sil ve rootu kaldir. Kolay gelsin
peki supersu nun icindeki root kaldirmadan kalici olarak kaldirabilirmiyim?Tekrar root atmayi bile bilmiyorumtekrar root at sil ve rootu kaldir. Kolay gelsin
peki supersu nun icindeki root kaldirmadan kalici olarak kaldirabilirmiyim?Root zaten gitti ise yariyacagini dusunmuyorum ama bi umut dene olmadi launcher da gizleme ozelligi varsa gizlersin kurtulursunMalesef evde internet yok
Tekrar root atmayi bile bilmiyorumpeki supersu nun icindeki root kaldirmadan kalici olarak kaldirabilirmiyim?

yani dosyalarin icindeki su yu sikdiğimiz için gittiyse tamamdir benim icin sorun yok artik tekrar garanti dahalinde demi? vede yazilim guncellemelerini alabilicemRoot zaten gitti ise yariyacagini dusunmuyorum ama bi umut dene olmadi launcher da gizleme ozelligi varsa gizlersin kurtulursun![]()
Guncelleme alirmi bilmeme ama sisteme mudahale var yani super su var sonucda sistem deyani dosyalarin icindeki su yu sikdiğimiz için gittiyse tamamdir benim icin sorun yok artik tekrar garanti dahalinde demi? vede yazilim guncellemelerini alabilicem?
yani dosyalarin icindeki su yu sikdiğimiz için gittiyse tamamdir benim icin sorun yok artik tekrar garanti dahalinde demi? vede yazilim guncellemelerini alabilicem
Temelli silebilsem yani kaldirabilsem çok güzel olucaktaGuncelleme alirmi bilmeme ama sisteme mudahale var yani super su var sonucda sistem de
bide telefonun program versiyonu degismis V20h global com olmus eskiden V20h sea boyle biseydi 
Program versiyonu ?Temelli silebilsem yani kaldirabilsem çok güzel olucaktabide telefonun program versiyonu degismis V20h global com olmus eskiden V20h sea boyle biseydi
![]()

rootu kaldirmak icin root atmak degisik geldi artik siz bana soyleyin tam olarak nasil kaldiracagimi bende yapmaya calisiyimTemelli gitsin istiyorsan root atican
![]()