Haber Çin, Yeni Bir Global Akıllı Telefon Markasına Daha Kavuştu: Qiku

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çin, Yeni Bir Global Akıllı Telefon Markasına Daha Kavuştu: Qiku
Belki buraya da gelir belli olmaz :ehe

Akıllı telefon pazarında tüm dengeleri alt üst eden Çin merkezli üreticilere bir yenisi daha eklendi.

Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Çin merkezli üreticilere şimdi bir de tanıdık bir marka daha global modeli ile katılıyor.

Qiku, Çin’de ürettiği antivirüs yazılımları ile öne çıkıyor. Twitter’ın kıdemli haber kaynaklarından biri olan Evan Blass’ın paylaştığı bilgilere göre Qiku’nun ilk akıllı telefonu Qihoo 360 adı ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Qihoo 360 akılı telefon Evan Blass’ın paylaştığı görsellerinde de görüldüğü üzere çift lensi bir arka kameraya sahip olacak. Akıllı telefon dünyasının by yeni üyesi aynı zamanda parmak izi tarayıcısı ve İris tarayıcı olmak üzere iki farklı biyometrik kimlik doğrulama sistemine aynı anda sahip olacak.

Qiku’nun Qihoo 360 adı ile geleceği iddia edilen ilk global akıllı telefonunun işletim sistemi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor fakat muhtemelen Android işletim sistemi ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Diğer teknik özellikleri hakkında da şimdilik bir bilgi paylaşılması fakat görsellerde alışıldığıkadarı ile 5.5 inç büyüklüğünde bir ekranla geleceğini söylebiliriz.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi duyurusu yapılması beklenen Qihoo 360 akıllı telefonun detaylı bilgilerini paylaşmaya devam edeceğiz.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...efon-markasina-daha-kavustu-qiku-h203857.html

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye
Bir tanesi gelse şükredeceğiz. :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Tasarım ve arayüz Xiaomi gibi :hmmm

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
öyle demeyin vestel otomobil işine giriyor :ehe

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Oppo Huawei vs vs birbirinin aynısı neredeyse.

• Beğen

Karavelaa

Üye
Allah aşkına vestel bir işe girmesin. İnsafsızlar elini attığı yeri kurutuyorlar.
İlk işler her zaman sorunlu olur. Sabredin yeni el attı otomativ sektörüne sanki firma 10 yıllık telefon üreticisi gibi konuşuyorsunuz.

Luck Star

Luck Star

Üye
İlk işler her zaman sorunlu olur. Sabredin yeni el attı otomativ sektörüne sanki firma 10 yıllık telefon üreticisi gibi konuşuyorsunuz.

Her şeyi çakma yapan , kopyalayan emek hırsızı bir firmanın geleceğini görmüyorum ben.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bizim ülkemizde de bu tarz çok firma var ama çok geriden geliyorlar donanım olarak

piranha
dark
quatro
voyyo
general mobile
vestel

vs vs türk markaları var keşke bunlarda çinli firmalar gibi f/p cihaz yapsa

ama bunlar ne yapıyor snap400 koy 4 çekirdek reklam yap 700-900 e sat :hmmm

Sarangni

Sarangni

Üye
Ne olursa olsun Çin'li üreticileri taktir ediyorum. Donanım olarak üst seviye cihazlar yapıp uygun fiyata satıyorlar. Note 3 sonra Xioami kullanmak istiyorum. Biz de ise pek telefon yapılmıyor yapılanda donanım fiyat olarak pahalı. Hadi bunları geçtim yazılım kısmı tamami ile muamma. XDA gibi siteler de yer bulamadığı için Costum ROM işi ölü. Her anlam da ölü yatırım. Çin'li firmalar kendilerini iyi geliştirdiler. Büyük firmalar da bunun farkında. LG Mobil de karı İstanbul da bir daire parası, Sony hala kar edemiyor, HTC fabrikasını satıyor, Samsung kısmen düşüşte bunların çoğunun altında Çin'li Firmaların fiyat /performans ürünleri yapması da etkili.

Üst Alt