Karavelaa
Üye
Bune ya.satildi olarak cikti direk
Bune ya.satildi olarak cikti direk
Kandırıldık değilde. Kaçırdık diyelim.Kandırıldık![]()

Dediğim gibi bizim ki 1snde yüklendi. Bazılarınınki 0,7846 ms felan sürede yüklendiyse olabilir. Çünkü bildiğim kadarı ile sepete eklendiği anda satıldı oluyor. (Alıntı yaparsan daha iyi olur. Bildirim gelmiyor çünki.Kaçırma falan yok anında satıldı ibaresi çıktı
)Bluetooth mu ?Moxpad x6 kulaklık siparişi verdim bakalım ne olacak
Yok kardo kablolu kulakBluetooth mu ?
Ben hiç sorun yaşamadım 2 aydır kullanıyorum şuana kadar 5 ürün geldi. Yeni siparişler verdim onları bekliyorum.%100 guvenlimi yada en azindan %80- %90 guvenlimi
telefon tutacağını bende alacam.ben de telefon tutacagiyla lens seti alicam simdi 2 ser dolar falandi
telefon tutacağını bende alacam.
Kardesim merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz,bizleride haberdar et@Mad EagLe m7 yeni gördümde feedback türk dolu ve yakın tarih ne demek oluyor bu.Adamlar anlaşıyolar demekki bir yöntem var hemen sorayım
![]()

Resmini atsana.Yok kardo kablolu kulak
Biz alıyoruz şuan hiç bir sorun çıkmadı. Çıksa bile satıcı ile iletişeme geçiyorsun. Yara para iadesi yapıyor yada yeni ürün yollyor. Ama şans işi.%100 guvenlimi yada en azindan %80- %90 guvenlimi
. Satıcı puanı ve değerlendirmelerine göre alırsan sorun çıkmaz.Flash Deals'de 2 dolarlık tan alcam bende. Onu kaçırmasaydın.ben de telefon tutacagiyla lens seti alicam simdi 2 ser dolar falandi
Şerit led hangilerinden aldın. Ben vumetre yapmayı planlıyorum da sende mi öyle bir şeyler yapacaksın ?octopus phone diye yazinca guzel modeller cikiyor bunlardan aldim ben, bi de gaza gelip bisiklet icin flexible neon denen serit led aldim
Ben 2 siparişlik G4 Hard Case sipariş ettim.39 dolarlık akıllı saat 17 dolara düşmüş ama 6 dolar shipping var![]()
. 7 günde sorunsuz geldi.UV400 testinden geçti derken ?. Ürün açıklamasımı siz mi test ettiniz ?.Xioami Powerbank kaçırmışız ya hu...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu gözlükten 2 adet almıştık. Çok kaliteli gözlükler. Amblemler görünmüyor ama Porche Desing bir gözlük. UV400 testlerinden geçti. Kutusu oldukça şık. Bir adet test aparatı ve bir adet çok şık siyah bir temizleme bezi ile geliyor. Bu türden hoşlanan arkadaşlara tavsiye ederim. Gören çoğu kişinin çok hoşuna gidiyor.

Ben ilk olarak 1110 felanla denemelik başlıyıcam.Kardesim merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz,bizleride haberdar et![]()