Karavelaa
Üye
Yanwen Track ise o sitenin ingilizce linkine gir. İng olur. Veya çinceyi ing'ye çevir.Çince yazılmıştı.

Yanwen Track ise o sitenin ingilizce linkine gir. İng olur. Veya çinceyi ing'ye çevir.Çince yazılmıştı.

Satıcı puanı çok yüksek. Anlaşma olabilir.@Karavelaa telefon türkiyeye gönderilmiyor. Ama powerbank nasıl 2 dolar olur ya Rus'un biri de görsellerini eklemiş gayet orijinal duruyor![]()
. Stok tükenmesinde. 

Yanwenin sitesinden sorguladım o değilmişYanwen Track ise o sitenin ingilizce linkine gir. İng olur. Veya çinceyi ing'ye çevir.![]()

Şu ürünün numarasını falan verseniz bi merak ettim telefondan bakamıyorum da@Karavelaa telefon türkiyeye gönderilmiyor. Ama powerbank nasıl 2 dolar olur ya Rus'un biri de görsellerini eklemiş gayet orijinal duruyor![]()
PTT sitesinden sorgulayınca gözüküyor ise zaten Türkiyeye girmiştir veya girmek üzeredir.T
Yanwenin sitesinden sorguladım o değilmiş
17track İngilizce çevirisine "Turkey, to Exchange Bureau" diyor
Şu ürünün numarasını falan verseniz bi merak ettim telefondan bakamıyorum da
T
Yanwenin sitesinden sorguladım o değilmiş
17track İngilizce çevirisine "Turkey, to Exchange Bureau" diyor
Şu ürünün numarasını falan verseniz bi merak ettim telefondan bakamıyorum da
Pttden bakınca gözüküyor. TeşekkürlerPTT sitesinden sorgulayınca gözüküyor ise zaten Türkiyeye girmiştir veya girmek üzeredir.
Numarasını paylaşamıyoruz. Flash Deals'e girip son saat bölümünde bakabilirsin.

Pttden bakınca gözüküyor. Teşekkürler

az al bize de kalsınAyrıca 1,05 Dolar posta ücreti var ona göre hesap yapın.
![]()

Flash Deals'larda o zamanın gelmesi gerekiyor. Saat 13 gibi alınacak kaçırmayın.@Karavelaa alınamıyor powerbank neden![]()

kaç tane alabiliyoruzFlash Deals'larda o zamanın gelmesi gerekiyor. Saat 13 gibi alınacak kaçırmayın.![]()

Vallah en çok merak ettiğim konu.kaç tane alabiliyoruz![]()

Aynen. 10 dk önceden yazarım zaten. Buraya ayrıca GearBest sitesini bilen varmı ama ordada aynı çeşit indirim var. Çalışma prensibini bilmiyorum. Drone felan 8,90$ ayrıca Mi Action Camera ve Mi Tablet de var.Tükenmeden alabilirsek inşallah
Telefon gelmediğine göre powerbanka yuklencez