Atılmıyor.Link atın ben hala mobilim
. Flash Deals<Son Saat'e bak. 
game of thrones rozeti aldım beğendim satıcıya 5 yıldız verdim feedbacke. Sonra ona öyle yapınca 2 dolar kupon kodu geldi. Linkini atamıyorum. Flash Dealsden bakacaksın.
acaba sadece o satıcıda mı geçerlidir. Ama işin komik yanı aldığım şey 0.59$ 
game of thrones rozeti aldım beğendim satıcıya 5 yıldız verdim feedbacke. Sonra ona öyle yapınca 2 dolar kupon kodu geldiacaba sadece o satıcıda mı geçerlidir. Ama işin komik yanı aldığım şey 0.59$
![]()
bilemiyorum. 
Bugün 2 ürünüm geldi eve geçince paylaşırımelinize ulaşan ürünleri ve satıcıları paylaşın beyler bayanlar![]()

elinize ulaşan ürünleri ve satıcıları paylaşın beyler bayanlar![]()
Hangi kargo ile geliyor?Aga 17track tan sorguluyorum detaylı olarak çıkmıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Small Packet`de takip etme yoktur. Air lerde de bazılarında vardır. Ayrıca takip varsa da sisteme girmesi 3-5 günü alıyor.Teki Hong Kong post air mail ile geliyor diğerine bakıcam
Diğer ikiside china post ordinary small packet plus ile geliyor
2,80 iken Aliden alınca 2,93 felan geçti. Bir hesap ekstresinden bakıp bölermisin ?2,93 değil mi dolar
Hesap ekstresinde gözükmüyor benim2,80 iken Aliden alınca 2,93 felan geçti. Bir hesap ekstresinden bakıp bölermisin ?
İngilizcesini söylesen daha iyi yardımcı olabilirim.17trackten baktığımda kargo için "Türkiye'de döviz bürosu." Yazılmış. Bu gümrük mu oluyor
Başka bir satıcıdan ürün almanı tavsiye ederim. Satıcının toplam sattığı ürün sayısı çok çok az.Linkteki kulaklığı almayı düşünüyorum sizce iyimi yada fiyatı uygun bloetoot kulaklık tavsiyeniz varmı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En erken sekiz. En geç kırk iki-kırk beş gün. Ama siz İstanbulda iseniz bu süre bir-iki gün kısalıyor.Hesap ekstresinde gözükmüyor benim
Kaç gün sürüyor gelmesi yada en erken kaç günde elinizde oldu
ve size kulaklık linki ; daha kalitelileri de vardır bu biraz dandik gibi
Nasıl gözükmüyor ya anında yansıyor.Hesap ekstresinde gözükmüyor benim
Kaç gün sürüyor gelmesi yada en erken kaç günde elinizde oldu
ve size kulaklık linki ; daha kalitelileri de vardır bu biraz dandik gibi

alma bence hiç alıcısı yok baksanaLinkteki kulaklığı almayı düşünüyorum sizce iyimi yada fiyatı uygun bloetoot kulaklık tavsiyeniz varmı?
şuna bakabilirsin mesela bluedio iyidir. Ben alttaki linkteki kafa bantlıyı aldım. Ama senin istediğin gibi olanı da 4700 kişi falan sipariş etmiş ve baya olumlu bildirim var 

Çince yazılmıştı.İngilizcesini söylesen daha iyi yardımcı olabilirim.