Haber Android M ismi açıklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
en iyisi cm okadar rom kullandım dolaştım geldim gene cm kullanıyorum
zaten şuan android m cm ile nerdeyse aynı cm yakında android 6 verir, cm nin sagladıgı kolaylık hicbir romda mevcut degil Cyanogen Mod Cyanogen OS Oxygen OS ;)
flyme OS ta iyi dir.

turancen

turancen

Üye
Lg g3 iyiki almışım :D beklemedeyim dört gözle :D

ANIL

ANIL

Admin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
en iyisi cm okadar rom kullandım dolaştım geldim gene cm kullanıyorum
zaten şuan android m cm ile nerdeyse aynı cm yakında android 6 verir, cm nin sagladıgı kolaylık hicbir romda mevcut degil Cyanogen Mod Cyanogen OS Oxygen OS ;)
flyme OS ta iyi dir.
Ne değişti maviler koyu mavi siyahlar kahverengi oldu ayarlarda 6.0 yazdı :) bir siri bile getiremedi google. Parmak izi okuyucusu ayarı yeni eklendi.

0MG90

0MG90

Üye
Z2 için marşmelovum nerde??!!

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ne değişti maviler koyu mavi siyahlar kahverengi oldu ayarlarda 6.0 yazdı :) bir siri bile getiremedi google. Parmak izi okuyucusu ayarı yeni eklendi.
Bence gözle görülür şekilde değişecektir
Lollipop preview ile kendisi arasında baya fark vardı. Ve çoğumuz bu arayüzü kullanmıyacağız yine üreticilerin özel arayüzü bizi karşılayacak yani siz görsel değil yazılımsal gelişmelere bakın

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
yeni yeni caga ayak uyduralım derken ucuşa gectiler, yaptıkları iş sadece görselle oynamak' sistemde ooo dedirtecek hicbir degişiklik yok o yüzden CM ile devam etmek daha mantıklı geliyor ;)

MaxipmaN

Üye
512ramli samsunlarda kasmayacakmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Serhan

Serhan

Üye
7.0- Nutella
8.0- Oreo
9.0- Pringles
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Güzelmiş adamlar çizgiyi bozmuyor :)

0MG90

0MG90

Üye
:D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eti
Ülker
Pamuk şeker
Horoz şekeri
Simit
Vs vs olmalı diyecektim olamaz çünkü Türk işletim sistemi yok .

hikmet366

hikmet366

Üye
Yok ben inanmıyorum 6,0 RAm den kazanç yapacağına hiç sanmıyorum Herşey normal bir şekilde devam eder

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Yok ben inanmıyorum 6,0 RAm den kazanç yapacağına hiç sanmıyorum Herşey normal bir şekilde devam eder
nexus cihazlar için iyileştirmeler olabilirde diğer firmalar hep kendi arayüzlerine ve programlarına ağırlık verdikleri için kötü oluyo

hikmet366

hikmet366

Üye
nexus cihazlar için iyileştirmeler olabilirde diğer firmalar hep kendi arayüzlerine ve programlarına ağırlık verdikleri için kötü oluyo
tamam onu da geçtim adam donanım ı artırıyor ram ın %90 nı yine kullanıyor neye yarıyor bu ram anlamııyorum ya neyi geliştrse hepsini kullanıyor insanın kafasında aha diyor 1 gb boş ram ım var diyor bana yeter de artar sanıyor cihazı bir alıyor :horse:

Takipçi Satın Al

Üst Alt