Ne değişti maviler koyu mavi siyahlar kahverengi oldu ayarlarda 6.0 yazdıen iyisi cm okadar rom kullandım dolaştım geldim gene cm kullanıyorum
zaten şuan android m cm ile nerdeyse aynı cm yakında android 6 verir, cm nin sagladıgı kolaylık hicbir romda mevcut degil Cyanogen Mod Cyanogen OS Oxygen OS
flyme OS ta iyi dir.
bir siri bile getiremedi google. Parmak izi okuyucusu ayarı yeni eklendi.Bence gözle görülür şekilde değişecektirNe değişti maviler koyu mavi siyahlar kahverengi oldu ayarlarda 6.0 yazdıbir siri bile getiremedi google. Parmak izi okuyucusu ayarı yeni eklendi.
yeni yeni caga ayak uyduralım derken ucuşa gectiler, yaptıkları iş sadece görselle oynamak' sistemde ooo dedirtecek hicbir degişiklik yok o yüzden CM ile devam etmek daha mantıklı geliyorNe değişti maviler koyu mavi siyahlar kahverengi oldu ayarlarda 6.0 yazdıbir siri bile getiremedi google. Parmak izi okuyucusu ayarı yeni eklendi.
512ramli samsunlarda kasmayacakmış![]()

ozaman s3 versinler görelim. 512 de kasmayan 1gb de coşar512ramli samsunlarda kasmayacakmış![]()
pringles tutar7.0- Nutella
8.0- Oreo
9.0- Pringles
![]()

ömrü çoktan bitti onun, ama 4.4.2 hakkıydıozaman s3 versinler görelim. 512 de kasmayan 1gb de coşar

olsun bizde de telefonla arayıp işletme var oda bi işletimEti
Ülker
Pamuk şeker
Horoz şekeri
Simit
Vs vs olmalı diyecektim olamaz çünkü Türk işletim sistemi yok .
nexus cihazlar için iyileştirmeler olabilirde diğer firmalar hep kendi arayüzlerine ve programlarına ağırlık verdikleri için kötü oluyoYok ben inanmıyorum 6,0 RAm den kazanç yapacağına hiç sanmıyorum Herşey normal bir şekilde devam eder
tamam onu da geçtim adam donanım ı artırıyor ram ın %90 nı yine kullanıyor neye yarıyor bu ram anlamııyorum ya neyi geliştrse hepsini kullanıyor insanın kafasında aha diyor 1 gb boş ram ım var diyor bana yeter de artar sanıyor cihazı bir alıyornexus cihazlar için iyileştirmeler olabilirde diğer firmalar hep kendi arayüzlerine ve programlarına ağırlık verdikleri için kötü oluyo