N harfine "N"e oldu o niye atlanıyor ?android 7'de TD diye çıkacakmış
(Tavuk Döner)![]()
alfabetik sıraya göre mi gidiyo ?N harfine "N"e oldu o niye atlanıyor ?

Evetalfabetik sıraya göre mi gidiyo ?![]()

TD'de bozuldu o
Hayır bozulmadı L,M,N...M'de bozuldu o![]()
TD yazıcaktım M yazdım yanlışlıklaHayır bozulmadı L,M,N...

Ya benim telefona lollipop verdinler ozaman doverim ha yardimci olun bana cm surum bulun delirecem sıkıldim kitkatdan lg l7 2TD yazıcaktım M yazdım yanlışlıkla![]()
kulağa hoş geliyorBi sonraki Nutella olabilirmiş![]()
Apple da bu kadar çok firma ve (farklı) cihaz yokGüncelleme çok hızlı çıkıyor ama keşke iphone gibi şu tarih heryere gelcek dese ve gelse tek tek ayrı ayrı gelmese böyle bir sistem uygulanabilir mi?

google nexus ihaazlarına dediğin şekilde dağıtıyor zatenGüncelleme çok hızlı çıkıyor ama keşke iphone gibi şu tarih heryere gelcek dese ve gelse tek tek ayrı ayrı gelmese böyle bir sistem uygulanabilir mi?
Samsung neden yapamıyor tabanları farklı farklı olduğu için mi peki şöyle yapsa ülke ülke boşver tek bir tane adam gibi güncelleme çıkar heryere gitsin bu uygulansagoogle nexus ihaazlarına dediğin şekilde dağıtıyor zaten
aslında aynı kod numarasına sahip cihazlara tek güncelleme verilebilir ama bunun verizonu var at&t si var exynos snapdragonu var yüzlerce varyant oluşmuş durumda eğer yapacaksa tek versiyon yapıp tüm dünyaya bu şekilde satmalıSamsung neden yapamıyor tabanları farklı farklı olduğu için mi peki şöyle yapsa ülke ülke boşver tek bir tane adam gibi güncelleme çıkar heryere gitsin bu uygulansa
Mantıklı katılıyorum samsung bir müşteri memnuniyeti isteyen istediğini alsın diyor ama kullanıcılarına biraz zulüm yapıyoraslında aynı kod numarasına sahip cihazlara tek güncelleme verilebilir ama bunun verizonu var at&t si var exynos snapdragonu var yüzlerce varyant oluşmuş durumda eğer yapacaksa tek versiyon yapıp tüm dünyaya bu şekilde satmalı
yok çift simli olan versiyon olsun yok 4g olsun 3g ayrı olsun olursa her ay yeni model çıkarırsa ve bunlarında çeşitleri olursa google bile üstesinden gelemez
s6 ayrı s6 edge ayrı s6 edge+ ayrı s6 active ayrı daha bunlar amiral gemisi standartında telefonlar bunlara öncelik vermesi lazım
bakın nexuslara sadece hafıza varyantı var oda rom yaparken farklılık yaratmıyor(en kötü aynısının %99 unu kopyalayıp bazı şeyleri değiştirerek alt hafıza ve üst hafıza seçeneklerine uygun romlar oluşturabilir