500dk ve 2GB Kıvamında paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
500dk ve 2GB Kıvamında paketi
Aylik her yone 500dk ve 2 GB internet sadece 35TL! Hemen KIVAMINDA 500DK yazip 2222 ye gonderebilirsiniz.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
35 TLmi :oha:

• Beğen
Tepkiler: Buhara15
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
35+1.5 tl telsiz ücreti . + mecburi 40 tl yüklemek gerekince = 40 tl demek
Turkcell haklı ondaki dakkada altın avea ve Vodafone Aliminyum.

tr1246

Üye
Internet kullaniminin bu kadar yogun oldugu dunyada 28 tl yapsalar en azindan 1.5 telsiz 50kr da paket bittiginde caldirmak icin olurdu.Gerci bu interneti gencler yogun kullanir.Bunlarin da cogunluk ogrencidir.O yuzden ben 23 tl ideal derim ki bu da turkcell de olmaz.

ilo53

ilo53

Üye
25tl 500dk 1000sms 2gb yıldız genc vergide almıyor. 25 yukluyorm paket btıınce faturalıya geçerım heralde 35tl lik pakete

tr1246

Üye
25tl 500dk 1000sms 2gb yıldız genc vergide almıyor. 25 yukluyorm paket btıınce faturalıya geçerım heralde 35tl lik pakete
yalniz direk hatta paket yuklersen.yani hatta tl yok direk paket yuklettirirsen arka planda vergiler birikir.paket almayip tl yuklediginde cat tl gider :)

KELGER

KELGER

Üye
35 tl ve sadece nasıl aynı cümlede kullanılıyor hemde 500 dk ve 2 gb internet için dalgamı geçiliyor konuda acaba.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KELGER

KELGER

Üye
gelen mesajı attığım için sorun Turkcellin :)

zaten ben turkcell le dalga geçiyom.
geçenlerde bir sayfada bilmek kaç gb internet 100 tl yazmıştı çok gülmüştüm turkcellin resmi sitesindeydi 5 veya 10 gb dı.
ben bir buçuk ay önce turkcell den vodafone geçtim vodaofonede 4 kere 3gb internet bir defada deneme 4 gb internet toplam 16 gb hediye beleş internet kullandıktan sonra iki ayı doldurmadan geri turkcelle geçtim şimdi iki tarife sundular 23 tl 400 dk 1000 sms ve 2gb internet veya 20 tl ye 1 gb 400 dk ve 1000 sms.
yani adam yukardaki tarifeyi seçeceğine 1,5 aylığına vodafone geçsin hediyeleri kullanıp geri dönsün daha karlı.

ilo53

ilo53

Üye
yalniz direk hatta paket yuklersen.yani hatta tl yok direk paket yuklettirirsen arka planda vergiler birikir.paket almayip tl yuklediginde cat tl gider :)
numara taşiyanlar yıl sonuna kadar odemıyor telsız kullanım ucreti. benımde oyle. bırıkme falan yok bende.

Üst Alt