Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eyv sağolasın kardeşim hafta sonu bu roma geçmeyi düşünüom ve vipe yapmadan kursak olmazmı?
gapps alt yapısı değiştiği için belki hata alırsın ama yinede dene sorun yaşamazsan kullan yaşarsan yaparsın artık

• Beğen
Tepkiler: tomm

The Shadow

The Shadow

Üye
Ooo crt de eklenmiş kurayım hemen :D Umarım Hiui7 ile devam eder bu rom :ehe

• Beğen
Tepkiler: Uchiha İchigo
Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Usta ne zaman lolipopa geckrecekain alt yapiyi ?

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Saolasin usta bekliyorum :)
Crt ne.bu arada ? Ne ise yarar

mertela1980

Üye
Bu rom şahane. Hakan kardeşim ellerin dert görmesin. Calışmayan veya hata veren hiçbir yanını görmedim. Bu romda radyo dinlerken çağrı geldiğinde kulaklığı çıkarıp konuşmaya başladığımda radyo açık kalıyor ve karşı taraf hışırtılı duyuyor sesimi. Bunu engellemenin bir yolu varmı. kulaklığı çıkarınca radyonun kendini kapatmasını sağlayabilirmiyiz, Samsung romundaki gibi. Onda kulaklığı çıkarınca radyo otomatik kapanıyor. Tek sorunum bu şimdilik. İlgi ve alakana şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom şahane. Hakan kardeşim ellerin dert görmesin. Calışmayan veya hata veren hiçbir yanını görmedim. Bu romda radyo dinlerken çağrı geldiğinde kulaklığı çıkarıp konuşmaya başladığımda radyo açık kalıyor ve karşı taraf hışırtılı duyuyor sesimi. Bunu engellemenin bir yolu varmı. kulaklığı çıkarınca radyonun kendini kapatmasını sağlayabilirmiyiz, Samsung romundaki gibi. Onda kulaklığı çıkarınca radyo otomatik kapanıyor. Tek sorunum bu şimdilik. İlgi ve alakana şimdiden teşekkürler
Geri bildirim için teşekkürler. Radyo için şuan aklıma gelen bir çözüm yok ama herhalde çevrimiçi dinliyorsun radyo? Eğer öyleyse Radyo ayarlarında kulaklığı çıkarınca radyoyu durdur seçeneği olan bir uygulama kurarsan daha iyi olur

mertela1980

Üye
Geri bildirim için teşekkürler. Radyo için şuan aklıma gelen bir çözüm yok ama herhalde çevrimiçi dinliyorsun radyo? Eğer öyleyse Radyo ayarlarında kulaklığı çıkarınca radyoyu durdur seçeneği olan bir uygulama kurarsan daha iyi olur

Cevrimdışı radyo uygulaması kullanıyorum spirit fm olanlardan.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Anladım. Şuanlık ona çözümüm yok maalesef

mertela1980

Üye
Kamera anahtarı bölümündeki kamera çeşitleri ne işe yarıyor, değiştiriyorum yeniden başlıyor bir değişiklik olmuyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kamera anahtarı bölümündeki kamera çeşitleri ne işe yarıyor, değiştiriyorum yeniden başlıyor bir değişiklik olmuyor
Listedeki kameralara geçiş sağlanabiliyordu ama sildim onları. Düzgün çalışmıyor orda ki kameralar

mertela1980

Üye
Yine aynı şeyi yaptı ya. Radyo dinliyordum, cagri geldi, kulaklığı cektim. Radyo açık kaldı karşıdaki kişi radyo dinliyor :) radyosuz da yapamam ki. Bir çözüm bulamaz ise güzelim romu değiştirmek zorunda kalacağım.

hiu482

Üye
Yine aynı şeyi yaptı ya. Radyo dinliyordum, cagri geldi, kulaklığı cektim. Radyo açık kaldı karşıdaki kişi radyo dinliyor :) radyosuz da yapamam ki. Bir çözüm bulamaz ise güzelim romu değiştirmek zorunda kalacağım.
Radyo dinlerken üst barda wıdgetı var. Oradan durdurabilirsin.

hiu482

Üye

Bunlarda benden. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık

mertela1980

Üye
Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Hocam root iznini nasil vericez bi tam yol gosterirmisin.mesela boeffla uygulamasina ??

Takipçi Satın Al

Üst Alt