haqanguven
Üye
gapps alt yapısı değiştiği için belki hata alırsın ama yinede dene sorun yaşamazsan kullan yaşarsan yaparsın artıkeyv sağolasın kardeşim hafta sonu bu roma geçmeyi düşünüom ve vipe yapmadan kursak olmazmı?
gapps alt yapısı değiştiği için belki hata alırsın ama yinede dene sorun yaşamazsan kullan yaşarsan yaparsın artıkeyv sağolasın kardeşim hafta sonu bu roma geçmeyi düşünüom ve vipe yapmadan kursak olmazmı?
Bu gün Miui7 launcher tanıtılacak. Ondan sonra geçişler başlar. Kesin bir tarih yokUsta ne zaman lolipopa geckrecekain alt yapiyi ?
Kolay gelsin. Bakalım artıkOoo crt de eklenmiş kurayım hemenUmarım Hiui7 ile devam eder bu rom
![]()

eski tv kapanma efektiSaolasin usta bekliyorum
Crt ne.bu arada ? Ne ise yarar
Geri bildirim için teşekkürler. Radyo için şuan aklıma gelen bir çözüm yok ama herhalde çevrimiçi dinliyorsun radyo? Eğer öyleyse Radyo ayarlarında kulaklığı çıkarınca radyoyu durdur seçeneği olan bir uygulama kurarsan daha iyi olurBu rom şahane. Hakan kardeşim ellerin dert görmesin. Calışmayan veya hata veren hiçbir yanını görmedim. Bu romda radyo dinlerken çağrı geldiğinde kulaklığı çıkarıp konuşmaya başladığımda radyo açık kalıyor ve karşı taraf hışırtılı duyuyor sesimi. Bunu engellemenin bir yolu varmı. kulaklığı çıkarınca radyonun kendini kapatmasını sağlayabilirmiyiz, Samsung romundaki gibi. Onda kulaklığı çıkarınca radyo otomatik kapanıyor. Tek sorunum bu şimdilik. İlgi ve alakana şimdiden teşekkürler
Geri bildirim için teşekkürler. Radyo için şuan aklıma gelen bir çözüm yok ama herhalde çevrimiçi dinliyorsun radyo? Eğer öyleyse Radyo ayarlarında kulaklığı çıkarınca radyoyu durdur seçeneği olan bir uygulama kurarsan daha iyi olur
Cevrimdışı radyo uygulaması kullanıyorum spirit fm olanlardan.
Anladım. Şuanlık ona çözümüm yok maalesefCevrimdışı radyo uygulaması kullanıyorum spirit fm olanlardan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Listedeki kameralara geçiş sağlanabiliyordu ama sildim onları. Düzgün çalışmıyor orda ki kameralarKamera anahtarı bölümündeki kamera çeşitleri ne işe yarıyor, değiştiriyorum yeniden başlıyor bir değişiklik olmuyor
Radyo dinlerken üst barda wıdgetı var. Oradan durdurabilirsin.Yine aynı şeyi yaptı ya. Radyo dinliyordum, cagri geldi, kulaklığı cektim. Radyo açık kaldı karşıdaki kişi radyo dinliyorradyosuz da yapamam ki. Bir çözüm bulamaz ise güzelim romu değiştirmek zorunda kalacağım.
İyi de çağrı geldiğinde ne üst bar çekiliyor ne alt tuşlar işliyor illaki gen çağrıyı cevaplayacanRadyo dinlerken üst barda wıdgetı var. Oradan durdurabilirsin.
Bende çekiliyorİyi de çağrı geldiğinde ne üst bar çekiliyor ne alt tuşlar işliyor illaki gen çağrıyı cevaplayacan
Güvenlik --> İzinler --> Kök erişimiHocam root iznini nasil vericez bi tam yol gosterirmisin.mesela boeffla uygulamasina ??