Lollipop Rom Downloader

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
sadece stock mu var :hmmm

burak.hawai

burak.hawai

Üye
aynen 4.3 final her ulkede

gorsellik cokda onemli degil sarj yiyor yok yok ya ne yemesi iciyor bu cm

Evet hocam benim eski telefonumda mevcuttu yarım günde %90 sarj yiyordu.Umarım gelir sizede stock rom :)

H0lligan

Üye
Evet hocam benim eski telefonumda mevcuttu yarım günde %90 sarj yiyordu.Umarım gelir sizede stock rom :)
gelmez artik beklemek bosa olur sadece stock tabanli bekleyebiliriz gerci onada ugrasan olmaz diye dusunuyorum ama isde bi umut. zaten s3 e para vermek ayri mantik bide rom bekliyoruz. s3 kullananlarin yapacagi tek sey var yeni telefon almak :)

burak.hawai

burak.hawai

Üye
gelmez artik beklemek bosa olur sadece stock tabanli bekleyebiliriz gerci onada ugrasan olmaz diye dusunuyorum ama isde bi umut. zaten s3 e para vermek ayri mantik bide rom bekliyoruz. s3 kullananlarin yapacagi tek sey var yeni telefon almak :)
Size katılıyorum hocam o alınacak telefondada kaç gb ramin ve kaç gb kurulacak uygulama alanının olmasına dikkat edilmesi.Şuan ben bunun acısını çekiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Tabikii de hocam , tabletleride en kısa zamanda uygulama bünyesine katacağım .

Evet hocam , şu anlık sadece stock rom koymayı düşünüyorum.Custom romlar vs. telife girebilir.Şikayet olursa bu iyi olmaz :)
tamam hocam kolay gelsin :)

fatih544

fatih544

Üye
hocam benim tel LG OPTİMUS G PRO E986 baktim coming soon yazıyo yardımınızı bekliyorum :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
hocam rom sürümlerini de eklerseniz yeni bir sürüm geldiğinde belli olur. 5.0.1 kullanıyorum, sizin liste sürüm ne belli değil. ayrıca model 910fq olarak gözüküyor, benim 910c. sorun sıkıntı olmasın?

Başarılarınızın devamı diliyorum, ellerine sağlık :oke:

TuracBeyy

Üye
hocam rom sürümlerini de eklerseniz yeni bir sürüm geldiğinde belli olur. 5.0.1 kullanıyorum, sizin liste sürüm ne belli değil. ayrıca model 910fq olarak gözüküyor, benim 910c. sorun sıkıntı olmasın?

Başarılarınızın devamı diliyorum, ellerine sağlık :oke:

Tam noktaya bastınız hocam :) Sürüm versiyon numarasını en kısa zamanda bütün modellere ekleyeceğim.Telefonu Türkiyeden bir mağazadan aldıysanız 910fq olması lazım.Sizin 910c ise problem muhtemelen çıkabilir.Bazı bozulmalar yaşanabiliyor. (rehber takılması vs)
İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim.
hocam benim tel LG OPTİMUS G PRO E986 baktim coming soon yazıyo yardımınızı bekliyorum :)
Çok yakında LG romlarını koymaya başlayacağım.Takipte kalın hocam

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
fatih544

fatih544

Üye
Eyw hocam beklerim de g pro ya bn kore romu kurdum kdz olarak tam stable.olmadigindan kaldirip.kitkati kurdum lg firmware sayfasindan guncel stock romlari takip ediyorum ama sizde yardimci olursaniz memnun olurum

• Beğen
Tepkiler: TuracBeyy

Üst Alt