TuracBeyy
Üye
Samsung galaxy alpha ekleyebilir misiniz. Çok teşekkür ederim. Saygılar. Başarılar.
Galaxy alpha'da yakında eklenecekler listesindedir.Teşekkürler.
Samsung galaxy alpha ekleyebilir misiniz. Çok teşekkür ederim. Saygılar. Başarılar.
Hocam size bir dicem siz bu programi baya ilerletip doldurdugunuzda lollipop cok geride kalmis olacak![]()

Su anda ice cream sandiwch veya jely bean yapar gibi dusunun anlarsiniz yaniYeni Güncelleme 1.9 ;
Samsung Galaxy Alpha Eklendi.
Sıradaki Güncelleme LG G3 ve LG G4 İçin Gelecek
E hocam her telefon marshmallow güncellemesi almayacak ki sonuçta![]()

Güncelleme yok playstorede. Galaxy alpha için link de göremedim. İndirdiğim uygulamada görünmüyor.Yeni Güncelleme 1.9 ;
Samsung Galaxy Alpha Eklendi.
Sıradaki Güncelleme LG G3 ve LG G4 İçin Gelecek
E hocam her telefon marshmallow güncellemesi almayacak ki sonuçta![]()
Uygulamayı kaldırıp telefona restart atar mısınız hocam bir ? Bazen böyle oluyor....Güncelleme yok playstorede. Galaxy alpha için link de göremedim. İndirdiğim uygulamada görünmüyor.
Merhabalar, Bugün içerisinde gelecek güncelleme ile Galaxy s6 Türkiye romu eklenecektir.Galaxy S6 için Türkiye seçeneği yok.
Herkes sorusuna cevap aldı sanırım k zoom için var mı hocam yanıtlamadınız...?
A5 için yokmu
s3 lte var android 4,4,4 sürümüne sahip root lu rom atılmış klon imei var costom rom atsam imei uçup gidicek stock rom lazım yada bu olurmu imei gidermi yapan var gördüm s3 lolipop oluyo güncelleme yok zaten bu telefona yurtdışı modifiye edildı diyo cıhaz
Mail gönderilmiştir.S4 yükledim telefona şimdi ne yapacağım mailim [email protected]