burak.hawai
Üye
samsung tablet romları koymayı düşünüyormusunuz hocam ?Çok teşekkürler hocam. Şu an note4'ü uygulamaya koyma aşamasındayım.Bundan sonra s4 ve note 3 gelecek .
samsung tablet romları koymayı düşünüyormusunuz hocam ?Çok teşekkürler hocam. Şu an note4'ü uygulamaya koyma aşamasındayım.Bundan sonra s4 ve note 3 gelecek .
O dedigin L serisi L5 galiba ,LG E612

sadece stock mu var![]()

s3 stock lollipop olaydi kullanirdik elbethocam stock rom kullanırsanız eğer lolipopun custom rom kullanmassınız gibi geliyor![]()

s3 stock lollipop olaydi kullanirdik elbet![]()

4.3 final hocam benim bildigim her ulkede bakmisdim sammobile ama bi tekrar bakim simdiYurt dışı rom denedinizmi hocam![]()
Hocam bende baktımda hep cm12 üzerinden var onunda görsellik sıfır zaten4.3 final hocam benim bildigim her ulkede bakmisdim sammobile ama bi tekrar bakim simdi

aynen 4.3 final her ulkede4.3 final hocam benim bildigim her ulkede bakmisdim sammobile ama bi tekrar bakim simdi
gorsellik cokda onemli degil sarj yiyor yok yok ya ne yemesi iciyor bu cmHocam bende baktımda hep cm12 üzerinden var onunda görsellik sıfır zaten![]()
aynen 4.3 final her ulkede
gorsellik cokda onemli degil sarj yiyor yok yok ya ne yemesi iciyor bu cm

gelmez artik beklemek bosa olur sadece stock tabanli bekleyebiliriz gerci onada ugrasan olmaz diye dusunuyorum ama isde bi umut. zaten s3 e para vermek ayri mantik bide rom bekliyoruz. s3 kullananlarin yapacagi tek sey var yeni telefon almakEvet hocam benim eski telefonumda mevcuttu yarım günde %90 sarj yiyordu.Umarım gelir sizede stock rom![]()

Size katılıyorum hocam o alınacak telefondada kaç gb ramin ve kaç gb kurulacak uygulama alanının olmasına dikkat edilmesi.Şuan ben bunun acısını çekiyorumgelmez artik beklemek bosa olur sadece stock tabanli bekleyebiliriz gerci onada ugrasan olmaz diye dusunuyorum ama isde bi umut. zaten s3 e para vermek ayri mantik bide rom bekliyoruz. s3 kullananlarin yapacagi tek sey var yeni telefon almak![]()

Tabikii de hocam , tabletleride en kısa zamanda uygulama bünyesine katacağım .samsung tablet romları koymayı düşünüyormusunuz hocam ?
Evet hocam , şu anlık sadece stock rom koymayı düşünüyorum.Custom romlar vs. telife girebilir.Şikayet olursa bu iyi olmazsadece stock mu var![]()

tamam hocam kolay gelsinTabikii de hocam , tabletleride en kısa zamanda uygulama bünyesine katacağım .
Evet hocam , şu anlık sadece stock rom koymayı düşünüyorum.Custom romlar vs. telife girebilir.Şikayet olursa bu iyi olmaz![]()

Teşekkürler hocam.tamam hocam kolay gelsin![]()
hocam rom sürümlerini de eklerseniz yeni bir sürüm geldiğinde belli olur. 5.0.1 kullanıyorum, sizin liste sürüm ne belli değil. ayrıca model 910fq olarak gözüküyor, benim 910c. sorun sıkıntı olmasın?
Başarılarınızın devamı diliyorum, ellerine sağlık![]()
Sürüm versiyon numarasını en kısa zamanda bütün modellere ekleyeceğim.Telefonu Türkiyeden bir mağazadan aldıysanız 910fq olması lazım.Sizin 910c ise problem muhtemelen çıkabilir.Bazı bozulmalar yaşanabiliyor. (rehber takılması vs) Çok yakında LG romlarını koymaya başlayacağım.Takipte kalın hocamhocam benim tel LG OPTİMUS G PRO E986 baktim coming soon yazıyo yardımınızı bekliyorum![]()
inhocam benim tel LG OPTİMUS G PRO E986 baktim coming soon yazıyo yardımınızı bekliyorum![]()