GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
2.versiyonu yüklediysen, üzerine CMKerneli flashla sensorler calisir

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Daha fazla guncelleme gelmiyo heralde :/

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum hocam işlemci sipariş ettim elime ulaşmadı daha telefondan biseyler yapmak da zor.

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Hızlı gelmesini umalim :/
4pda ve bbs'ye hergun bakiyorum bi yenilik yok, şu kamera ve diger ufak seyler cozulse cok iyi olcak

• Beğen
Tepkiler: yunusdgnprfrs

yunusdgnprfrs

Üye
aynen bencede çünkü cyanogenmod bir başka güzel

:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2587160 ve TheLost72
want to

want to

Üye
bilmiyorum hocam işlemci sipariş ettim elime ulaşmadı daha telefondan biseyler yapmak da zor.
Islemci niye durduk yere yanar ki. Fanda bir sıkıntı Olmasın veya power supply dende kaynaklanabiliyor. Overclock var mıydı işlemcide.

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
işlemci iyi fakat digwr donanımlar eskiydi.Sistemi zorlayan bir oyun oynuyordum.ben buna bağladım ama kesin bi sonuç degil.fanlarım sağlam ve temizdi.
romu kurdum.Want to hocamızın kernelini yükledim sensörler çalışıyor.5 gündür kullanıyorum.

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
işlemci iyi fakat digwr donanımlar eskiydi.Sistemi zorlayan bir oyun oynuyordum.ben buna bağladım ama kesin bi sonuç degil.fanlarım sağlam ve temizdi.
romu kurdum.Want to hocamızın kernelini yükledim sensörler çalışıyor.5 gündür kullanıyorum.
Bende şuan sizin gibi kullaniyom ama şu video ve batarye soruni cozulse fıstık gibi rom olur

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
batarya bende iyi hemde bayağı iyi gecen sabaha %12 idi sabah gene %12 de aldım elime pil grafiğinden baktığımda hep uyumuş

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
want to

want to

Üye
Cm12.1 kullananlar bi denesin. Sp flash teli görüyor mu. Bende bilinmeyen aygıt diyor. Başka pcdede aynı.

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
malesef elimde çalışan pc yok

yunusdgnprfrs

Üye
S.a gençler.:kahve:
hocam,ya bu discovery 2 denilen alcatel cihazı için hala güzel bir lollipop ve stabil bir rom çıkmadı mı ya ??

:maxicep::maxicep::maxicep::maxicep::maxicep::maxicep:

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
hocam çindeki kullanıcılar pek cyanogen meraklısı degiller miui'i daha çok seviyorlar miui7 yaparlarsa romdan cm12 fix çıkar ama miui 7 henuz çok yeni

• Beğen
Tepkiler: caneira07
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bu çinliler ne garip insanlar ya :D

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve karakule1421
want to

want to

Üye
Miui de güzel bence ya :D arayüzü çok hoş :D

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bu v2'de google veya google now mikrofonu kullanamiyo galiba 'Cant open microphone" hatası veriyo. Sebebini biliyonuz mu?
Benim internetten baktigim.kadariyla Google speech engine ile alakali galiba

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Gelişme var mı? Şu video sorunu giderilse çoo güzel olcak :/

tayfur422

tayfur422

Üye
arkadaşlar ben bu romu yükledim tel kapandı şarj almadı bugu sonradan gördüm tel acılmıyor bildirim ısıgı yanıyor fakat servise gönderdim 240 tl ücre istediler teli nasıl yapabilirim ?

Üst Alt