GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: caneira07 ve TheLost72

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden baslatndiktan sonra kisilerin senkonuze olur.xposed icin yarin bi konu acacagim.mesajlar uygulamasinda 2222/7000/5555 gibi 4 haneli numaralara mesaj atilamiyor.onun haricinde calisiyor

• Beğen
Tepkiler: caneira07
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Xposed için isterseniz buraya yazayim

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve Silinen Üye 2587160
Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
  • Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Xposed için ilk önce şu linktekileri indirin;

ZIP:

APK:

Daha sonra adımları takip edin;
1-) "XposedInstaller_3.0_alpha4.apk" normal uygulama gibi kurun. Yükleme bittiğinden Done/Tamam diyip çıkın
2-) APK'yu kurduktan sonra telefonu recovery modda açın
3-) Recovery'de Install bölümünden "xposed-v68-sdk22-arm-by-romracer-20150727.zip" 'i kurun ve Reboot diyip sisteme geri dönün.
4-) En son Xposed'e girin ve bakın kurulmuş mu, eğer olmadıysa herşeyi baştan yapıp deneyin.

Kamera hatası için şu linktekileri indirin;

CameraFIX:

CameraRestart:

Bu adımları takip edin:
1-) İlk önce "CameraFIX" uygulamasını indirin, daha sonrada "CameraRestart" uygulamasını kurun.
2-) CameraFIX uygulamasını bir kere çalıştırın (uygulama arayüzü yok sadece tıklayın)
3-) Daha sonra "Restart Camera" uygulamasını bir kere çalıştırın (uygulama arayüzü yok sadece tıklayın)
4-) Kamerayı kontrol edin eğer çalışmıyorsa reboot atın ve tekrar deneyin.

Not: Kamera hala çalışmıyorsa internetten HTC One M9 camera port'u bulun onu recovery'den yükleyin ve yukardakileri tekrar yapın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
  • Beğen
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar / telefon hakkinda en alt satir selinux modu olmasi lazim ve permissove(serbest) olmali aksi halde wifi sim vs calismas perssive olmali engorcing sistemi zorunlu yapar

• Beğen
Tepkiler: caneira07, Silinen Üye 2587160 ve TheLost72
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Aynen permissive olmasi lazım

• Beğen
Tepkiler: caneira07 ve Silinen Üye 2587160
Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:

sametASD123

Üye
Beyler acil yardim lazim ben bu konuda ilk paylasilan romu kurdum ( hani su kernelle rom dosyasinin ayri ayri linklerde verildigi ) cok iyiydi fakat baktim rom guncellenmis deniyeyim dedim ama bin tane hata aliyorum ve begenmedim yeni. Halini Allah rizasi icin bu konuyu acan kisinin elinde o link hala varsa paylasabilirmi veya telinde o rom yuklu olan biri bana system yedegi alip paylasabilirmi lutfen .

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:

sametASD123

Üye
Wipelarını düzgün yaptın mı yeni romu kurarken? İstersen bi fu ll wipe yap. Sonra romu ve kerneli tekrar kur.
Hayir ondan bahsetmiyorum bana paylasilan ilk rom lazim yani hani su icinde selinux changer. Falan olmayan konuyu acanin elinde mutlaka vardir lutfen paylassin

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Ö.m attım

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Kendi kendime birseyler yaparken bir kac sorunu duzelttim,
Sensorler ve kamera sorunu duzeldi. Galiba ROM biraz Dana stabil oldu.

Rom'un ikinci versiyonun üzerine, want_to hocamizin CM Kernel.zip'i flashlarsaniz sensorler ve kamera sorunsuz oluyor
Ayrica notification drawer'a Flashlight kisayolu geliyor. Eskiden gelmiyordu

sametASD123

Üye
Kernel.zip nerde acaba
Ayrica bana gore romun 1. Versiyonu cok dah stabil maalsf su durdu bu durdu hatasi almiyorsunuz ayrica m9 kamera portunuda kurdunuzmu super oluyor

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
4pda a da romun 1. versiyonu üzerine fix yapmişlar.Pc işlemcisini yaktığım için arkadaşlar kusura bakmayn bir süre yardımcı olamıyacagım

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Kernel.zip nerde acaba
Ayrica bana gore romun 1. Versiyonu cok dah stabil maalsf su durdu bu durdu hatasi almiyorsunuz ayrica m9 kamera portunuda kurdunuzmu super oluyor
1.versiyon stabil olabilir ama şarj çok sıkıntılı, kernel.zip konuda mevcut biraz bakın
Bir test uygulaması ile test ettim, tüm se sorler çalışıyor

want to

want to

Üye
4pda a da romun 1. versiyonu üzerine fix yapmişlar.Pc işlemcisini yaktığım için arkadaşlar kusura bakmayn bir süre yardımcı olamıyacagım
Geçmiş olsun hocam. Sen pc'yi bende telefonu yaktım :D
Cpu neydi bu arada 2500k falan mı :)

• Beğen
Tepkiler: karakule1421
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
intel core i3 hocam garanti kapsamına giriyormuş.göndereceğim.Hayırlısı

sametASD123

Üye
Ya beyler bu sensorler vaya sınır bozmaya başladı bugün bi telefon konuşması yapamadim sürekli kapandı bu sensor olayını bi uygulama ile halledemezmiyiz

Üst Alt