Yardım Çok güçlü bir virüs

Sponsorlu Bağlantılar

mardiyus

Üye
    Konu Sahibi
Çok güçlü bir virüs
Merhaba arkadaşlar, 4 gündür General Mobile Discovery telefonuma bir şey oldu. Virüs olduğunu düşünüyorum. Zira, telefon fabrika ayarlarını yüklemiyor, kapalı format (power+ses açma) atmıyor, kendi kendine kapanıyor, sürüm yükseltmeye izin vermiyor, kaldırdığım ugulamalar-gelen sesli aramalar-mesajlar telefon kapanıp açılınca hiç işlem olmamış gibi duruyor, uygulamalar kendi kendine duruyor, usb kablosunu taktığımda biçimlendirmeme veya sürüm yüklememe izin vermiyor. Bayağı sıkıntılı durumdayım, garantisi de bitti. Yardım edebilir misiniz arkadaşlar :(

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Açılıyorsa recoveryden açılmıyorsa flash tool ile rom yükle

• Beğen
Tepkiler: veliahht
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Merhaba arkadaşlar, 4 gündür General Mobile Discovery telefonuma bir şey oldu. Virüs olduğunu düşünüyorum. Zira, telefon fabrika ayarlarını yüklemiyor, kapalı format (power+ses açma) atmıyor, kendi kendine kapanıyor, sürüm yükseltmeye izin vermiyor, kaldırdığım ugulamalar-gelen sesli aramalar-mesajlar telefon kapanıp açılınca hiç işlem olmamış gibi duruyor, uygulamalar kendi kendine duruyor, usb kablosunu taktığımda biçimlendirmeme veya sürüm yüklememe izin vermiyor. Bayağı sıkıntılı durumdayım, garantisi de bitti. Yardım edebilir misiniz arkadaşlar :(

Aynısını ben Lumia'da yaşadım kardeşim virüs değil. RAM ölmüş. Benim garantim vardı cihaz değişimi verdiler. Garantin bittiği için sıkıntı :s

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle

bahtsiz htc

Üye
pilini çıkarıp yeniden taktın mı

mardiyus

Üye
    Konu Sahibi
Açılıyorsa recoveryden açılmıyorsa flash tool ile rom yükle
1 saat önce kadar flash tool ile rom yüklemeye çalıştım ama işe yaramadı, sürekli hata verdi.

Aynısını ben Lumia'da yaşadım kardeşim virüs değil. RAM ölmüş. Benim garantim vardı cihaz değişimi verdiler. Garantin bittiği için sıkıntı :s
Garantisi yok maalesef dostum :( ram takmaları kaça patlar tahminen?
pilini çıkarıp yeniden taktın mı
Pilden kastın batarya mı hocam yoksa içindeki bios pili mi?

bahtsiz htc

Üye
bios pili.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
1 saat önce kadar flash tool ile rom yüklemeye çalıştım ama işe yaramadı, sürekli hata verdi.

Garantisi yok maalesef dostum :( ram takmaları kaça patlar tahminen?

Pilden kastın batarya mı hocam yoksa içindeki bios pili mi?

Ram değişmiyor ne yazıkki. Ayrıca telefonu daha fazla açıpta zarar verme bence 100 liraya yaptıracakken 200 liraya yaptırma

mardiyus

Üye
    Konu Sahibi
Bios pili çıkarmam için telefonu sökmek lazım dostum, onu ben yapamam.
Ram değişmiyor ne yazıkki. Ayrıca telefonu daha fazla açıpta zarar verme bence 100 liraya yaptıracakken 200 liraya yaptırma
Dostum bu çok kötü olur, söylediğine göre telefon artık ölü sayılır o zaman :(

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kralberk13

kralberk13

Üye
şimdi yeni telefonmu alcak yani ?
sayılır değil öyleyse ölü artık

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bios pili çıkarmam için telefonu sökmek lazım dostum, onu ben yapamam.

Dostum bu çok kötü olur, söylediğine göre telefon artık ölü sayılır o zaman :(
sayılır, İstanbul Avrupadaysan Şişlide Nokia Care var General Mobile'a da bakıyorlar en azından fiyat alırsın adres :

• Beğen
Tepkiler: mardiyus
kralberk13

kralberk13

Üye
telefon aç konuş ozaman

• Beğen
Tepkiler: mardiyus

mardiyus

Üye
    Konu Sahibi
İstanbulda yaşamıyorum dostum, bayağı uzağım oralara. Adamları arayıp konuşacağız mecbur. Pahalı fiyat biçmezler umarım. 200 TL verip tamir etmeye değmez zaten.
Çok Teşekkür ederim arkadaşlar. Bir çaresine bakacağız artık :(

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş rom atalım olmazsa garantiye gönder

yaytas

yaytas

Üye
ram için anakart değişiyor bence uraşma telefonu mutemelen 600 e aldın ama anakartı sana 300-400e kitlerler bence değmez ama sen bilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt