Yardım iphone 6 deniz suyu aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Emrebali05

Emrebali05

Üye
sirkeli suya yatır
Ahaha oldu olacak çamaşır suyuna da bassin ak PaK olur :) hiç biseyi kalmaz :)
:D:D[DOUBLEPOST]he birde telefonun ekranı elmizde telefon altı başka yerde takıcaktık bi oldu ki telefonun flaşı yanıp sönüyor :D sonra kendiliginden durdu[/QUOTE] can cekisiyo yazık :)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
AS:DA swap olayı hakkında bilgi verirmisin kaç tl olur bu swapda verilen cihaz ne sıfırmı nası

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Benim bildiğim swap hafıza kartindan rama destek için ayrılan bölüm başka swap filan bilmem :D

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
ahaha onu bende bılyıom swap cihazdan bahsediyorum: D

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Toplama iPhone muş :D swap
O işi en iyi servis bilir diye düşünüyorum bi servise sorun öyle bilgi eşinin derim

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
hmm başka fikri olan varmı saolasın

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bi bardak soğuk su :D

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Disinda [emoji1]

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Bu yorumlardan sonra iPhone, iPhone olmaktan çıkar. :(

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Hmm saol bilen yokmuu
yardmm. servis ücreti ve swap hkakında bilgi vercek yokmu

Emrebali05

Emrebali05

Üye
işin zor Allah kolaylık versin :)

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Eyv :d swap ve serviste n anlayan biri çıkması lazim [emoji16]

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Swap şu oluyor, bir telefon serviste yapılamadığında servis cihaz değişimi verirse bunun adı SWAP olur. Siz telefonunuzu servise verirseniz SWAP hiç bir sıkıntı çıkarmaz tabi garantiden cihaz değişimi yapıldıysa. Zaten garantiden yapılmazsa gelecek cihaza para verdiğiniz için garantiniz yenilenir. Tabi telefona su kaçtığı için her türlü garanti dışı. İsterseniz pirinç garantisini tekrardan deneyebilirsiniz.

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Swap şu oluyor, bir telefon serviste yapılamadığında servis cihaz değişimi verirse bunun adı SWAP olur. Siz telefonunuzu servise verirseniz SWAP hiç bir sıkıntı çıkarmaz tabi garantiden cihaz değişimi yapıldıysa. Zaten garantiden yapılmazsa gelecek cihaza para verdiğiniz için garantiniz yenilenir. Tabi telefona su kaçtığı için her türlü garanti dışı. İsterseniz pirinç garantisini tekrardan deneyebilirsiniz.
Pirinc garantisi anlamadim birde biz telefonu actik icini temizledik geri taktik flas flaan yanip sondu temassizlikda olablr bataryada biraz şişmiş bunu verp üstüne kac tl koysam iphone 6 plus verirler swapta ve servis kac tl cikarir tamir verirsek

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Nasi yapcaz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Pirinc garantisi anlamadim birde biz telefonu actik icini temizledik geri taktik flas flaan yanip sondu temassizlikda olablr bataryada biraz şişmiş bunu verp üstüne kac tl koysam iphone 6 plus verirler swapta ve servis kac tl cikarir tamir verirsek

O telefonun daha para edeceğini sanmıyorum. Swap olayı öyle cihaz değişimi değil. Aynı telefonu rengini bile değiştirmeden geri veriyorlar sadece ana kart değişmiş oluyor. Pirince yatır 2-3 gün daha kalsın demek istemiştim

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
O telefonun daha para edeceğini sanmıyorum. Swap olayı öyle cihaz değişimi değil. Aynı telefonu rengini bile değiştirmeden geri veriyorlar sadece ana kart değişmiş oluyor. Pirince yatır 2-3 gün daha kalsın demek istemiştim
Hmm anladim acilmassa ne oneriyorsunuz of cokda pahali telefonu tamir kac tl tutar acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt