Koradam
Üye
Anlamadım nereden indiriliyor o videolu tanıtım videoları? Internette de hiçbirşey yazmıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlamadım nereden indiriliyor o videolu tanıtım videoları? Internette de hiçbirşey yazmıyor.
Teşekkürler onuda denerim. Birde bunu denicem izle baya enteresanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahahaOlmaz, Türkiye de yükleyebilirsiniz.Arkadaşlar bir arkadaşın N900 Rusya dan alınmış note 3 tlf nu var. Buna Panama lollipop yüklesek sıkıntı olur mu
ne romu buAman ALLAHIM ciddi olamaz!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne romu bu
TOUCHWİZE HAS KALEM ÖZELLİKLERİ ÇALIŞMIYOR KALEMLE ÇALIŞAN NOT UYGULAMASI OLARAK PAPYRUS UYGULAMASINI KULLANIYORUMMeşhur bir rom gurubu. AOSP Rom yapıyorlar. Muhtemelen 5.1.1 bir rom yaptılar. Yalnız bu romlar CM tabanlı olduğu için kalem özellikleri çalışıyor mu acaba.
Mümkünse ekran görüntüleri atabilme imkanın var mı? Kendi cihazındanTOUCHWİZE HAS KALEM ÖZELLİKLERİ ÇALIŞMIYOR KALEMLE ÇALIŞAN NOT UYGULAMASI OLARAK PAPYRUS UYGULAMASINI KULLANIYORUM
AYRICA ROM ÇOK İYİ BİR ROMDUR BAYA ÖZELLİĞİ VAR
Kesinlikle yavaşlatmaz. Kullanışlı ama şöyle sen fotoğraf müzik veya dosyalarını kimse ulaşmasın istiyorsan knoxa taşıyabilirsin. Unutma root yaparsan belgelerin knox içinde kalır kurtarman imkansızArkadaşlar knox u kullanan var mı?
Kullanışlı mıdır?
Telefonu yavaşlatıyor mu?
Teşekkür ederim.