H0lligan
Üye
bilemiyorumteşekkürler deneyeyim
birde bunun odin versiyonu varmıdır yükleyebileceğim
rica ederim,kolay gelsinbilemiyorumteşekkürler deneyeyim
birde bunun odin versiyonu varmıdır yükleyebileceğim
rica ederim,kolay gelsinsorunsuz kuruldu tekrar teşekkürler zaman ayırıp yardımcı olduğun için.bilemiyorumrica ederim,kolay gelsin
nedemek efenim rica ederimsorunsuz kuruldu tekrar teşekkürler zaman ayırıp yardımcı olduğun için.
fakat acılmadı beoflle confignedemek efenim rica ederim
beofle apk açılınca diğer linuxs kernelide görüyor cihaz karasızlık oldu , kurmayın derim, kerneli silip yeniden kurdum sorun düzelmedi
boeffla zaten linux tabanlidirfakat acılmadı beoflle configbeofle apk açılınca diğer linuxs kernelide görüyor cihaz karasızlık oldu , kurmayın derim, kerneli silip yeniden kurdum sorun düzelmedi
![]()
rom la beraber gelende buyuk ihtimalle cm kerneliöylede kerneli temizleyip kurdum buna rağmen uyarı verdi eski kerneli görüldü diye , beofla bu romda çalışsa tadından yenmez.boeffla zaten linux tabanlidirrom la beraber gelende buyuk ihtimalle cm kerneli
temizlemeden deneöylede kerneli temizleyip kurdum buna rağmen uyarı verdi eski kerneli görüldü diye , beofla bu romda çalışsa tadından yenmez.

OLMUYOR HOCAMtemizlemeden dene![]()

boeffla kernel CM 12.1 için stabil versiyonunu çıkarmadı daha beklemek en iyisiOLMUYOR HOCAM
BEOFLE KERNEL KURABİLEN OLDUŞMUDUR ACABA BU ROMA?
blekota note 4 romu kullanıyorum başka roma geçmek istiyorum tavsiye edermisin kardeşim şarj durumu nasıl çalışmayan özellikler nelerdirarkadaşın verdiği apps kurduktan sonra roomda hiç bir hata oluşmadı , kulanıyorum 2 gündür gayet stabil .
birde beofle kernelle deniyecem bakalım nasıl olacak.
bu roma beofle kernellein hangi sürümünü kullanmak gerek bilen varmı.
73 derecede nasil oldu patlamadi arkadas pek mumkun seyler soylemiyorsun boeffla ile wifi sorununu da ilk defa duyuyorum sorunun cihazindan kaynaklanmadigina eminmisin kardesim ?daha açılırken çok ısındı telefon boeffla configte 73 derece gördüm. boeffla kernelede wifi sıkıntısı yaşadım onun dışında boeffla yüklendi yani
telefonumda pil sıkıntısı vardı orjinal pille değiştirdim sıkıntı yoktu bi süre sonra yine ısınma sıkıntı yaptı pile baktım soğuk sim kartın ve sd nin olduğu kısım ve tabii ön tarafta ekran çok ısınıyor. 73 derece konusunda ben boeffla configin yalancısıyım öyle yazıyordu. bende ilk kez o kadar yüksek gördüm 65 falan görüyordum . wifi açılmıyor kablosuz açılıyor diyor kalıyor . 1 yıldır bi tek boeffla kullanıyorum benimde garipsememe neden oldu73 derecede nasil oldu patlamadi arkadas pek mumkun seyler soylemiyorsun boeffla ile wifi sorununu da ilk defa duyuyorum sorunun cihazindan kaynaklanmadigina eminmisin kardesim ?
gariip sasirdim bende valla *#0228# yap arama bolumune orda gorunuyor gercek degerler benimki hep 45-46 da yani ona ragmen cok hizli bitiyor senin halini dusunemiyorum vallatelefonumda pil sıkıntısı vardı orjinal pille değiştirdim sıkıntı yoktu bi süre sonra yine ısınma sıkıntı yaptı pile baktım soğuk sim kartın ve sd nin olduğu kısım ve tabii ön tarafta ekran çok ısınıyor. 73 derece konusunda ben boeffla configin yalancısıyım öyle yazıyordu. bende ilk kez o kadar yüksek gördüm 65 falan görüyordum . wifi açılmıyor kablosuz açılıyor diyor kalıyor . 1 yıldır bi tek boeffla kullanıyorum benimde garipsememe neden oldu
rom güzel cm tabanlı room saf android sayılır biraz makyajlanmış hali şarzı iyi gidiyor ben şarz konusunda memnundum fakat cm tabanlı romları sevmiyorum,ondan dolayı şu an stock rom kurdum beofle kerneli yükledim gereksiz uygulamalarıda kaldırdım , manyak hızlı vede şarzıda baya güzel gidiyor, karar senin kur dene .blekota note 4 romu kullanıyorum başka roma geçmek istiyorum tavsiye edermisin kardeşim şarj durumu nasıl çalışmayan özellikler nelerdir
Kardeş hangi sitede gördün,link atar mısın?5.5.5 çıktı güncellermisiniz ?