Forumun Avukatından Minoo'ya Muhteşem Diss

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
tam tersi

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
:hmmm anlamadım

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Konular:
21
Nereden:
Telefon:
İPHONE​
Gsm:
Turkcell​

Revengeful

Emekli Yönetici
Yasaaaaak, yaaasaaaak, yaaaasssssssssssaaaaak olsa anlarım.. YasaKK nedir ya.. Aaaa kikikikiki aaaaa'nın akrabası falan herhal
O değilde ciddi ciddi tüm konuyu okudun mu ?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Yasaaaaak, yaaasaaaak, yaaaasssssssssssaaaaak olsa anlarım.. YasaKK nedir ya.. Aaaa kikikikiki aaaaa'nın akrabası falan herhal
O değilde ciddi ciddi tüm konuyu okudun mu ?
Metin abinin eski mesajlarını okurken karşılaştım sayfa ilerleye ilerleye bunu gördüm :D

Revengeful

Emekli Yönetici
@SHS deli la bu

O değilde siteye ilk üye olduğum zamanlar ben de senin gibiydim. Allah allah.. Yolumdan giderek başımıza admin kesilmez inşallah

O değilde burada Pınar'ın arkasından konuşak mı biraz ? Eski mesajlarını bul paylaş burada. İlginç mesajları var. Konuyu görmez nasıl olsa kafa rahat.

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
@SHS deli la bu

O değilde siteye ilk üye olduğum zamanlar ben de senin gibiydim. Allah allah.. Yolumdan giderek başımıza admin kesilmez inşallah

O değilde burada Pınar'ın arkasından konuşak mı biraz ? Eski mesajlarını bul paylaş burada. İlginç mesajları var. Konuyu görmez nasıl olsa kafa rahat.
:eller:

SHS

SHS

Üye
@SHS deli la bu

konu hortu yetmiyo, benim profili falan geziyo, kitap gibi okuyo, MaxiTımarhane açsak bu kardeşimizi tıksak

Baydırman

Baydırman

Moderator
Ah be harun abi

Üst Alt