Samsung Yazısında Kalan GALAXY S2 Telefon'dan Verilerimi Nasıl Kurtarırım ?

Sponsorlu Bağlantılar

murattekins

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Yazısında Kalan GALAXY S2 Telefon'dan Verilerimi Nasıl Kurtarırım ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bir çok konuya baktım bu samsung yazısında takılıp kalma sorununa herkes bir şeyler yazmış ama benim derdim başka arkadaşlar .

Telefon yurt dışından alınma ve imei atılmıştır .
Telefona bu güne kadar hiçbir yazılım yüklenmemiştir (Rom vs.) .
Telefon durduk yerde birden bire bu hale gelmiştir ve arkaplanı mavi animasyonlu yanıp sönen SAMSUNG yazısında takılıp kalmaktadır .
Ve tek derdim içindeki fotoğrafları ve numaraları kurtarmaktır . Gerekirse telefon yansın ama o bilgileri kurtarmam lazım. Ayrıntılı bir şekilde bunu anlatacak bir arkadaşımı arıyorum şimdiden teşekkür ederim .
Arkadaşlar telefon Galaxy S2 bu arada onu yazmayı unutmuşum .

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Cihazı recorvy modunda bağlayıp içindeki dosyaları bilgisayarda görüntülebilirsiniz.

esed44498

esed44498

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bir çok konuya baktım bu samsung yazısında takılıp kalma sorununa herkes bir şeyler yazmış ama benim derdim başka arkadaşlar .

Telefon yurt dışından alınma ve imei atılmıştır .
Telefona bu güne kadar hiçbir yazılım yüklenmemiştir (Rom vs.) .
Telefon durduk yerde birden bire bu hale gelmiştir ve arkaplanı mavi animasyonlu yanıp sönen SAMSUNG yazısında takılıp kalmaktadır .
Ve tek derdim içindeki fotoğrafları ve numaraları kurtarmaktır . Gerekirse telefon yansın ama o bilgileri kurtarmam lazım. Ayrıntılı bir şekilde bunu anlatacak bir arkadaşımı arıyorum şimdiden teşekkür ederim .
Arkadaşlar telefon Galaxy S2 bu arada onu yazmayı unutmuşum .
Custom recovery twrp veya cwm gibi recovery yuklediysen recovery file maneger den dosyalari sd carda kopyala.
Telefonun brick olmus stick rom atarsan soeyn hall olur ve telefonundaki fitiraf resim sarki video gibi disyalar silinmez sadece telefonuna yuklu olan uygulamalar gider. .

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
telefonuna bootanimation.zip flashla.

büyük ihtimal boot animasyonunu bozacak bir şeyler yaptın

Üst Alt