Samsung Galaxy S2 i9100 Orjinal JellBean romlar(Kurulumu+root)

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 i9100 Orjinal JellBean romlar(Kurulumu+root)
Arkadaşlar elimden geldiği kadar, bu konuda S2 i9100 için, orjinal romları paylaşacağım, merak etmeyin nasıl yüklendiğini de, kısa yoldan anlatacağım emin olun :)

Bu romlar odin programı ile yüklenmektedir, buradan indirebilirsiniz.

Bu işlemleri yapmadan önce, eğer telefonunuza custom rom (geliştiricilerin yaptığı romlar) dan yüklemişseniz, bu orjinal romları yüklemeden önce fabrika ayarına sıfırlayın ve sonra orjinal romlardan birini yükleyebilirsiniz, aksi taktirde telefon açılmayacaktır.

Bu videoyu izleyerek orjinal romların nasıl yüklendiğini görebilirsiniz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu videoda sadece Türkiye için orjinal rom 4.1.2 dosyasını seçip yükledim, siz isterseniz altta verdiğim romlardan istediğinizi yükleyebilirsiniz.Sadece romlar farklı yükleme hepsinde aynıdır

Romları kendim upload edeceğim, ilk başta upload ettiğim son rom olan ispanya orjinal rom s2 için en hızlı romlardan biridir.
Şimdi gelelim romlara, çıkış tarihlerini ve sürümlerini sırasıyla yazacağım, (üstte son çıkan sürüm eklenecektir)

Ülke/Hat sahibi Date Version PDA CSC İnndir
1. İspanya Ocak 2014 4.1.2 I9100XWMS3 I9100FOPLS6>
2. United Kingdom (Vodafone) Ocak 2014 4.1.2 I9100XWMS2 I9100VODLSF >
3. Slovenia (Mobitel) Aralık 2013 4.1.2 I9100XWMS2 I9100MOTLS3 >
4. Türkiye Nisan 2013 4.1.2 I9100XWLSD_I9100OJVLS6_I9100XXLS8 >

---------------------------------------------------
Orjinal Jell bean 4.1.2 İçin root yapımı
Bu dosyayı indirin ve sd karta atın >>
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mod arkadaşlar diğer konuyu silin bu konu kalsın, konuyu açmadı diye yanlışlıkla 2 defa başmışım konuyu aç düğmesine :DBu mesaj galaxy s2 için kitkat 4.4.2 romun nasıl yüklendiğini anlatan video için ayrılmıştır

Symbianizer

Symbianizer

Üye
:hmmm Galaxy Y için de böyle kaliteli Romlar varsa paylaşabilir misin :)

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Galaxy Y için de böyle kaliteli Romlar varsa paylaşabilir misin :)
Maalesef, çünkü elimde olmayan telefonlar için rom ve bilgi paylaşımı yapmıyorum, eğer paylaşım yaparsam, daha sonra yardım edemem, kusura bakma kardeşim ...

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Maalesef, çünkü elimde olmayan telefonlar için rom ve bilgi paylaşımı yapmıyorum, eğer paylaşım yaparsam, daha sonra yardım edemem, kusura bakma kardeşim ...
PcCasper diye bir üye,kafasına göre bozuk rom paylaşmış milletin telefonunu brick yaptı..
Galaxy Y için de senin gibi temiz paylaşımlar yapan biri olsa keşke :cry:
Şansımıza küselim napalım :bilmm

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
PcCasper diye bir üye,kafasına göre bozuk rom paylaşmış milletin telefonunu brick yaptı..
Galaxy Y için de senin gibi temiz paylaşımlar yapan biri olsa keşke :cry:
Şansımıza küselim napalım :bilmm
Bu işe 3 yıl önce s5660 ile başladım :D şükür kimsenin telefonuna zarar vermedim, olsa bile sonuna kadar yardım ettim.

hardal000

Üye
Kardesim bendede s2 var ben samsung firmwareden suan ispanya en yeni surumunu indirdim fakat root dosyasi bulamadim bi bulursan upload etsende bende rahatlasam

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
Mesajın sonunda root dosyası var onunla yapılıyor :)

hardal000

Üye
Kardesim anabant surumleri aynimi sence bendeki XXMS4 Bizde biliyoruz

heathrow

heathrow

Üye
Daha önce s2 kullandım. 4.1.2 sürümünde şarj çok çabuk bitiyor. 4.0 biraz daha iyi. Ama şarj açısından en iyisi 2.3.6.

kirman32

Üye
ispanyol romunnda yardımcı ışık widget'i varmı?

Üst Alt