GM Discovery 2 [GM Discovery 2+ TWRP Yedek]

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Yok çarşı ben telefonu servise verdim herşeyin onlar halletti o yeni yazılım atmışlar yani root mot herşey gitmiş yeni yazılım attılar eskisinin silip :) şuan güncelleme alabiliyorum :)
Anakart değişmedikçe rootlu telefona güncelleme yüklenmez, gelir ama cihaza yükleyemezsin.Bu arada kontrol edermisin son güncelleme sürümü ne ?

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Anakart değişmedikçe rootlu telefona güncelleme yüklenmez, gelir ama cihaza yükleyemezsin.Bu arada kontrol edermisin son güncelleme sürümü ne ?
Garantiye goturdum dedim dokunmatik ve bataryada sorun var 1 saat sonra almaya gittiimde ekran ve bataryayi degistirdik dedi ve yazilim guncellemeyi kurduk dedi?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye goturdum dedim dokunmatik ve bataryada sorun var 1 saat sonra almaya gittiimde ekran ve bataryayi degistirdik dedi ve yazilim guncellemeyi kurduk dedi?
Ben yeni bir güncelleme geldi sandım, var olan yazılımı sıfırdan kurmuşlar :)

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Benim plusın son sürümü 01007V ve güncelleme yok diyor
Sende bir hata var son güncelleme bendekide plus 01008v hem de garanti kendisi guncelledi
Beyler su arka kapak nasıl açılıyor bataryayi çıkartıp 2 3 saat bekleteyim belki düzelir bilen varmı nasıl açıldığını?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Sende bir hata var son güncelleme bendekide plus 01008v hem de garanti kendisi guncelledi
Beyler su arka kapak nasıl açılıyor bataryayi çıkartıp 2 3 saat bekleteyim belki düzelir bilen varmı nasıl açıldığını?
Kapak çıkıyor ama bataryayı çıkaramazsın

Teknojix

Teknojix

Üye
Yedek sorunsuz bir şekilde kuruluyor arkadaşlar şu ana kadar enaz 6-7 defa kurmuşumdur. Garantilik durum olduğunda root kaldırıp garantiye vericem.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
ÇaRşI benm cihazı bn kingroot ile rootlamistim sonra kaldırdım ve sonrada garantiye verdim sıkıntılarını anlattım cihazı yaptılar sonrasında güncellemesi kurduk dediler bunlar garanti de kurdular sifirladilar fakat anlattı değiştirmediler şimdi benim cihazın güncelleme geldiği görür degilmi? onlarda elle güncellemeler galiba?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
ÇaRşI benm cihazı bn kingroot ile rootlamistim sonra kaldırdım ve sonrada garantiye verdim sıkıntılarını anlattım cihazı yaptılar sonrasında güncellemesi kurduk dediler bunlar garanti de kurdular sifirladilar fakat anlattı değiştirmediler şimdi benim cihazın güncelleme geldiği görür degilmi? onlarda elle güncellemeler galiba?
Güncellemeyi gôrür ama cihaza yüklemez

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Valla Gm 2+ u sattim gittim kendime 900 e T60 aldim androidide gayet iyi sarjida iyi gidiyor cok sukur. Kurtuldum gm den

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
güncellemenin bi yolu yok mu?full unroot yaptim.yaziliminiz guncel diyor

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz servise gidip geldi 01007V sürümü atılmış , yanı yeni bi güncelleme yok

tayfur422

tayfur422

Üye
Selamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
birde telpaya göndermiştim cihaz takibine ekran ve sub sıvılı onarım bedeli yazmıslar benm cihazım su almadı ve ekranında hasar yok sikayette bulunmayı düşünüyorum

Üst Alt