Öneri S2 yi çökerttim rom da atamıyorum Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
S2 yi çökerttim rom da atamıyorum Yardım
Merhaba beyler, tek istediğim galaxy s2 me root atıp rom atmaktı. Root atmak için 2 gün uğraştım. Nasıl becerdim bilmiyorum ama telefonun biosunu yani download dedikleri modu değiştirmişim. PhiLZ Touch 4 denen illeti yüklemişim. Böylece dokunmatik bios oldu telefon ama ben istemiyorum. Bi ayar kurcaladım rom atmak için ama rom da atamadım. Android 5.1 yükleyecektim ama .zip i seçip yüklemeye çalıştığımda installation aborted hatası geliyor. Kaç tane rom denedim hala deniyorum.
Ve telefon açılmıyor. Açtığımda direk biosa giriyor. İçinde ki rom silindi sanırım o yüzden direk download moda giriyor ama bilmiyorum... yardım edin

mcnpl4

mcnpl4

Üye
orjinal romu yukle odinle. ondan sonra root ve yukleyecegin rom icin gerekli revovery versiyonunu iyi arastir sorun yasamazsin

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
orjinal romu yukle odinle. ondan sonra root ve yukleyecegin rom icin gerekli revovery versiyonunu iyi arastir sorun yasamazsin
odin telefon download modunda iken algılamıyor ama telefon açıkken algılıyor. Belki Algılasaydı bu sorunu yaşamazdım
İlk defa kalıcı olarak bi android telefon kullanmak durumundayım. Sorun çıksın istemiyorum

turancen

turancen

Üye
Kardeş telefonun tam modeli nedir, ona göre yazdım altta çünkü, i9100p yada i9100g ise ise bu yazdıklarım olmaz,
ayarlar\telefon hakkında bölümünde yazar.

Şarjı en az yüzde 60 olacak şekilde, telefonu kapalı halde şarj et, sonra bataryayı çıkar ve batarya hariç telefonu dolaba koy, 20 dakika beklet, dolaptan çıkar ama hemen bataryayı takma, 5 dakika bekle telefondaki nem kaybolsun, sonra bataryayı tak ama açma, altta verdiğim video gibi orjinal romu yükle, sonra yüklediğinde bana pm at, bende halen çalışan s2 var :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

orjinal rom:
odin programı :
sitede odin v3.06 olanı indir

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
istersen fazla kurcalamadan telefoncuya yaptir. bazi bilgisayarlar algilamiyor. bilgisayarinda telefon icin usb surucusu yoktur ondan algilamiyordur

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş telefonun tam modeli nedir, ona göre yazdım altta çünkü, i9100p yada i9100g ise ise bu yazdıklarım olmaz,
ayarlar\telefon hakkında bölümünde yazar.

Şarjı en az yüzde 60 olacak şekilde, telefonu kapalı halde şarj et, sonra bataryayı çıkar ve batarya hariç telefonu dolaba koy, 20 dakika beklet, dolaptan çıkar ama hemen bataryayı takma, 5 dakika bekle telefondaki nem kaybolsun, sonra bataryayı tak ama açma, altta verdiğim video gibi orjinal romu yükle, sonra yüklediğinde bana pm at, bende halen çalışan s2 var :)

orjinal rom:
odin programı :
sitede odin v3.06 olanı indir
Anlatımın için çok teşekkürler. İnternetten bir kaç tane rom indirdim demiştim ya, Galaxy S2 için Lion Rom I9100 Çok iyi :) - MaxiCep bu konuda ki romu da indirdim ve yükledim o yüklendi. Diğerleri dediğim hatayı verdi. Cihaz şuan çalışıyor ama romu beğenmedim. Çok ta ram tüketiyor. Bana çalışan 5.1 romu lazım. Ve telefonun biosu değişti y a, PhiLZ touch mu ne oldu, onu da kaldırmam lazım. Şimdi dışarı çıkıp tekrar eve geleceğim, eve geldiğimde başka bi 5.1 romu bulup indireceğim tabi bulursam

turancen

turancen

Üye
Anlatımın için çok teşekkürler. İnternetten bir kaç tane rom indirdim demiştim ya, Galaxy S2 için Lion Rom I9100 Çok iyi :) - MaxiCep bu konuda ki romu da indirdim ve yükledim o yüklendi. Diğerleri dediğim hatayı verdi. Cihaz şuan çalışıyor ama romu beğenmedim. Çok ta ram tüketiyor. Bana çalışan 5.1 romu lazım. Ve telefonun biosu değişti y a, PhiLZ touch mu ne oldu, onu da kaldırmam lazım. Şimdi dışarı çıkıp tekrar eve geleceğim, eve geldiğimde başka bi 5.1 romu bulup indireceğim tabi bulursam
Kardeş s2 için adam akıllı çalışan 5.1 sürümü yok, olanlarda bir müddet sonra sapıtıyor.

Bios dediğin yer recovery yeridir ve bunların onlarca sürümü vardır, 5.1 yüklemen için uyumlu recovery (senin tabirinle bios) yüklemen gerek, yoksa telefon hiç açılmayacaktır.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş s2 için adam akıllı çalışan 5.1 sürümü yok, olanlarda bir müddet sonra sapıtıyor.

Bios dediğin yer recovery yeridir ve bunların onlarca sürümü vardır, 5.1 yüklemen için uyumlu recovery (senin tabirinle bios) yüklemen gerek, yoksa telefon hiç açılmayacaktır.
1 5.1 icin ayriyetten bios yuklemem lazim yani tamam anladim. Peki biosu nasil yukleyecegim? Rom yuklemesini biliyorum ama recoveryi bilmiyorum. Orijinal surumden iyi degil midir 5.1, temiz kullanirsak

turancen

turancen

Üye
1 5.1 icin ayriyetten bios yuklemem lazim yani tamam anladim. Peki biosu nasil yukleyecegim? Rom yuklemesini biliyorum ama recoveryi bilmiyorum. Orijinal surumden iyi degil midir 5.1, temiz kullanirsak
Günlük kullanım için iyi değil kardeş boşuna uğraşma, sana tavsiyem ysf 6.7 dir, s2 için çıkmış en iyi romdur, bu romu istediğin recovery sürümden yükleyebilirsin

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Günlük kullanım için iyi değil kardeş boşuna uğraşma, sana tavsiyem ysf 6.7 dir, s2 için çıkmış en iyi romdur, bu romu istediğin recovery sürümden yükleyebilirsin
Ram pil tuketimi nasil multi screen var midir. Onu mu kullaniyorsunuz. Gercekten en iyiyse onu kullanabilirim. O androit kac surumu oluyor?

turancen

turancen

Üye
Ram pil tuketimi nasil multi screen var midir. Onu mu kullaniyorsunuz. Gercekten en iyiyse onu kullanabilirim. O androit kac surumu oluyor?
Oromda multiscreen ve herşey mevcut merak etme, pil tüketimide çok iyidir. android 4.1.2 sürümüdür
Rom bu kardeş, videoda herşeyi anlattım
rom link:

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Oromda multiscreen ve herşey mevcut merak etme, pil tüketimide çok iyidir. android 4.1.2 sürümüdür
Rom bu kardeş, videoda herşeyi anlattım
rom link:
Tesekkur ederim bunu yukleyecegim. Ama onsan once 5.1 i denemek istiyorum. Nasil yuklendigini biliyorum ama recovery nin nasil yuklendigini bilmiyorum, anlatimini bulamadim. Siz anlatabilir misiniz?

turancen

turancen

Üye
Kardeş işteyim şu anda, her zaman fırsat bulamıyorum, sana pm attım orda anlatıyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş işteyim şu anda, her zaman fırsat bulamıyorum, sana pm attım orda anlatıyor
Anlatan bi kaynak olsa yeter zaten bakacagim pm ne simdi sagolasin
S2 yi tekrar çalıştırdım da ne kadar uğraşsam da 5.1 romunu yükleyemedim. Tam 2 günüm gitti aralıksız nolur yardım edin ya
Anlatan bi kaynak olsa yeter zaten bakacagim pm ne simdi sagolasin
S2 yi tekrar çalıştırdım da ne kadar uğraşsam da 5.1 romunu yükleyemedim. Tam 2 günüm gitti aralıksız nolur yardım edin ya
Yok mu yardım edecek? BİLDİĞİM ROM ATAMIYORUM!

cimbom04

cimbom04

Üye
once cyanogenmod 4.2.2 rom bul cwm den filasla yukledikten sonra tel acilsin sonra raset at ondan sonra 5.1.1 ri filasla alir bende s2 kullaniyorum direk 5.1.1 ri yuklerken hata veriyor bu yuzden dosuk versiyon bi rom filisladim sonra 5.1.1 yukledim oldu tabi telefonun rotlu olmali vede CWM de yuklu olmasi lazim kolay gelsin

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
once cyanogenmod 4.2.2 rom bul cwm den filasla yukledikten sonra tel acilsin sonra raset at ondan sonra 5.1.1 ri filasla alir bende s2 kullaniyorum direk 5.1.1 ri yuklerken hata veriyor bu yuzden dosuk versiyon bi rom filisladim sonra 5.1.1 yukledim oldu tabi telefonun rotlu olmali vede CWM de yuklu olmasi lazim kolay gelsin
tamda az önce yaptığım şey buydu. Sanırım olayın şifresini çözdüm. en başta yukarıdakı arkadaşın önerdiği ysf romunu yükledim -ama açılmadı- açılmadan direk recoverysine gittim oradan 5,1 e güncelledim. sonunda oldu yani ama unuttuğum büyük eksiklik var, gapps ı yüklemeyi unutmuşum. 5,1 im recoverysinde zip kurulumu yoktu. Bende her şeyi en baştan yapıyorum