Asus ZenPower Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Şarj aleti sağlam sorun yok ama sorun ne bende anlamadım :)
Benimde ihtiyacım yok ama heves ettik işte :)

Ne zaman almaya çalıştın? Önceden adreste harf kısıtlaması vardı şimdi istediğin uzunlukta yazabiliyorsun :)

Az önce denedim. 1 saat falan oldu :hmmm

Karavelaa

Üye
Bende Xiaomi var. Yaklaşık 10 saatte tamamen doluyor 10400 mah. Kabloda sıkıntı olmasın ? :hmmm

100 dk mı ? M8 o sürede şarj oluyor onun 5 katı bir cihaz nasıl aynı sürede şarj olabilir ki ? :hmmm
mAh maksimum 2,4 yani telefondan telefona değişiyor ;)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuya dönersek iyi olacak kocaman başlık, "ZenPower" != "Moto G"

Karavelaa

Üye
@Mesut Aktaş ayrıca konu yanlış yere açılmış aksesuar bölümüne açılması gerekiyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben veya başkası MotoG kaç saatte doluyor diye bir soru geçmedi, konu başlığında da olduğu gibi ZenPower dan bahsediliyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
minoo

minoo

Üye
@Mesut Aktaş ayrıca konu yanlış yere açılmış aksesuar bölümüne açılması gerekiyor.

Konu yanlış yere açılmadı, konuyu taşıyan bendim zaten.

@Bahadir_fb "ilçe" yazılması zorunlu alandır uyarısı aldım, ilçe yazacağım bölüm yoktu ama. Ben de vazgeçtim.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Konu yanlış yere açılmadı, konuyu taşıyan bendim zaten.

@Bahadir_fb "ilçe" yazılması zorunlu alandır uyarısı aldım, ilçe yazacağım bölüm yoktu ama. Ben de vazgeçtim.

Satın alım sırasında adres defterinde Yeni adres seçeneğini kullanıp ilçe eklendiğinde başarılı olduğunu görebilirsin :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Ben pcden yapmıştım :ehe

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cumartesi ve pazar iş gününden sayılmaz diye biliyorum. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan.

Karavelaa

Üye
Xiaomi ile ZenPower boyut olarak tamamen aynımı ? Xiaomi kılıfını ZenPowerda kullanmayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
ASUS:90.5 x 59 x 22 mm
XiaoMi:9 x 7.7 x 2.2cm (L x G x T)

Son düzenleme:

Üst Alt