en iyi android sony üretiyor.Kaba soktum geçirmedi ama havuzda asla denemem en iyi lollipop bizde kiskanmayin ya da gidin bir Samsung alın eleştirileriniz çok can sıkıyor nerde z görsem almayın diyorsunuz, ama kullansaniz bir daha der misiniz bilmem![]()
Aynen öyle ama daha reel Sony telefon görmemiş adam kalas diyor z3ün nersi kalas kardeşim tek elle bile kullanıyorumen iyi android sony üretiyor.

Androidin en iyisi var ama en iyi Android değil tabii neye göre ölçütlediğimize bağlı stabilite olaraktan en iyi değilAndroid'in en iyisi mi var [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
İos haci ios en iyisi iosAndroidin en iyisi var ama en iyi Android değil tabii neye göre ölçütlediğimize bağlı stabilite olaraktan en iyi değil
Evet stabilite bakımından ama ben her istediğimi şu telefonda yapmak istiyorum kurcalamak istiyorum kapalı bir şey istemiyorum özgürlük istiyorum bu durumda ios benim in çöp oluyorİos haci ios en iyisi ios
Ewet o yonde cok dogruEvet stabilite bakımından ama ben her istediğimi şu telefonda yapmak istiyorum kurcalamak istiyorum kapalı bir şey istemiyorum özgürlük istiyorum bu durumda ios benim in çöp oluyor
stabilite symbiandada dostum @hasand deilmiİos haci ios en iyisi ios
Samsung Sevmediğim Halde S6 Alınır vede SOnyi 2 Ye Katlar DiyeDÜşünüyorumKaba soktum geçirmedi ama havuzda asla denemem en iyi lollipop bizde kiskanmayin ya da gidin bir Samsung alın eleştirileriniz çok can sıkıyor nerde z görsem almayın diyorsunuz, ama kullansaniz bir daha der misiniz bilmem![]()

En İyi Sony İse Demekki Çöp Diğer Cihazlaren iyi android sony üretiyor.
Gider 3310 Al Daha İyi
Samsungun Üstüne Tanımam 2.de Asus Filan Sonynin Cihazları Sıkıntılı Bence LG FİlanHocam alıp üni uygulama yükleyin 500 mb ram kalsın ne diyeyim 1 yıl z2 kullanan arkadaşımda ne kasma var ne de rehberde gecikme yine de sizin zevkiniz bir şey diyememSamsung Sevmediğim Halde S6 Alınır vede SOnyi 2 Ye Katlar DiyeDÜşünüyorum
En İyi Sony İse Demekki Çöp Diğer CihazlarGider 3310 Al Daha İyi
![]()
Samsungun Üstüne Tanımam 2.de Asus Filan Sonynin Cihazları Sıkıntılı Bence LG Fİlan
Yok Haci Nandroidlerin Alayı Anlamsız Şekilde Kasma Yapıyor Kuzenimde S3 Vardı 1 2 Saate Yakın Video Çekti Telefon Kasılıyodu Sildi Düzeldi Diğer Kuzende S4 Vardı 808de 300 400 Kusur Video Varken Kasmıyordu Ona 100 Tane Attım Cihaz KasıyoduHocam alıp üni uygulama yükleyin 500 mb ram kalsın ne diyeyim 1 yıl z2 kullanan arkadaşımda ne kasma var ne de rehberde gecikme yine de sizin zevkiniz bir şey diyemem
Sonyde Çoğu Zaman İtici Geliyor Bana Belki Su Geçirmezliği Yüzünden AldıBaşiniGidiyor Ama Görüyorumki Çoğu Korkuyor O Zaman Neden Para Veriyoruz
Benim Cihazim Su Geçirmez Olsa Daha Ne İsterim
Her Gün Yağmurda Resim Video Bilmiyorum Beğenmediğim Samsungu Alırım Ama Sony Almam S5 S6 Da Su Geçirmezlik Var Bi Kamera Konusunda Haklı Olabilirsiniz Sensörü Kaliteli Olabilir Tabi Carl Zeiss İse Sonynin Lensi İse YaramazHocam tedbir internete girmesi kadar önemli mi sizce su geçirmezlik yağmurda gayet rahatım sorun yok su ile yıkıyorum sorun yok ama şanssızlık olur fazla basınç oluşursa ani harekette değişim.isterim su geçirir. Bir de bunun beklemesi var o da ayrı şans işi kimi 1 günde değişim alıyor kimi 2 ay kimi 5 gün hepsine şahit oldum forumlarda gruplarda.Yok Haci Nandroidlerin Alayı Anlamsız Şekilde Kasma Yapıyor Kuzenimde S3 Vardı 1 2 Saate Yakın Video Çekti Telefon Kasılıyodu Sildi Düzeldi Diğer Kuzende S4 Vardı 808de 300 400 Kusur Video Varken Kasmıyordu Ona 100 Tane Attım Cihaz KasıyoduSonyde Çoğu Zaman İtici Geliyor Bana Belki Su Geçirmezliği Yüzünden AldıBaşiniGidiyor Ama Görüyorumki Çoğu Korkuyor O Zaman Neden Para Veriyoruz
Benim Cihazim Su Geçirmez Olsa Daha Ne İsterim
Her Gün Yağmurda Resim Video Bilmiyorum Beğenmediğim Samsungu Alırım Ama Sony Almam S5 S6 Da Su Geçirmezlik Var Bi Kamera Konusunda Haklı Olabilirsiniz Sensörü Kaliteli Olabilir Tabi Carl Zeiss İse Sonynin Lensi İse Yaramaz
Yine Çokta Önemi Yok Diyemeyiz Normal Su Geçirmeyen Cihazlarda Su Geçirmez Öyle Kolay Kolayda Yinede Ben Çok Resim Çeken Birisiyim Aşiri Suda Çekim Yaparım Islak Yerlerde Çekim Yaprarım.Bazen Su Geçirdi Filan Gibi Şeyler Görüyorumda Olmaması Gereken Şeyler.Hocam tedbir internete girmesi kadar önemli mi sizce su geçirmezlik yağmurda gayet rahatım sorun yok su ile yıkıyorum sorun yok ama şanssızlık olur fazla basınç oluşursa ani harekette değişim.isterim su geçirir. Bir de bunun beklemesi var o da ayrı şans işi kimi 1 günde değişim alıyor kimi 2 ay kimi 5 gün hepsine şahit oldum forumlarda gruplarda.
Riski Severimİnsanın yedek telefonu olmayınca h gerek yok bence

Evet olmaması lazım benim cihazda kasa açıklığı var hafif kapla belli olmuyor yine de su geçirmedi Ayfon 6plus için falan du geçirmeyen kaplar biliyorum bu kadar önemli ise alınabilir ama çoğu insan gibi özgürlük için Android ve Androidin keyfini sıkıntısız sürmek için de Sony aldım.Yine Çokta Önemi Yok Diyemeyiz Normal Su Geçirmeyen Cihazlarda Su Geçirmez Öyle Kolay Kolayda Yinede Ben Çok Resim Çeken Birisiyim Aşiri Suda Çekim Yaparım Islak Yerlerde Çekim Yaprarım.Bazen Su Geçirdi Filan Gibi Şeyler Görüyorumda Olmaması Gereken Şeyler.
Riski Severim![]()
![]()
Tercih Tabiyki Başindan Beride Ayrı Satılan Kılıflar Vslere Güvenemiyorum ÇokNeyse Umarım Başiniza Kötü Şeyler GelmezEvet olmaması lazım benim cihazda kasa açıklığı var hafif kapla belli olmuyor yine de su geçirmedi Ayfon 6plus için falan du geçirmeyen kaplar biliyorum bu kadar önemli ise alınabilir ama çoğu insan gibi özgürlük için Android ve Androidin keyfini sıkıntısız sürmek için de Sony aldım.
Güle GÜle Kullanın İnşallah