Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

Baranbaris

Baranbaris

Üye

Karavelaa

Üye
Bende dün gece yüklemiştim bu gün gerekli her şeyi kurdum sistem stabil şimdiye kadar hiç bir sorun yok cs go dada windows 7 ye oranla çok daha iyi performans alıyorum sistem gayet güzel olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum kurmayan arkadaşlara .
Ek olarak Mıcrosoft Edgede çok ıyı fakat eklentı desteğı yok şu an :(
Edge çok iyi mi?.Explorerden bilen kötü. Oyle kasma gormedim .

Karavelaa

Üye
O bu değilde.Win10 un Cmd si süper gorunum var ya böyle birşey gormedim.+ grove müzik tarayicisi

emreli01

emreli01

Üye
Kurulum yapılıyor :) sonunda şükür :)

emreli01

emreli01

Üye
AKK MKK dinlemedin hemen bitti seninki benim kardeşim bi yandan video izlemese biterdi sırf yavaşlamasın diye evde internet paketi açtım ama nafile 43% şuan
Suan kuruluyor lisans yerini atlama kısmı var önceki windowslardaki gibi kurduktan sonra bilgilendirme yazarım

hikmet366

hikmet366

Üye
Windows 10 güncellemesi gelmedi kendim indiriyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Beni deli etti bu meret. 2 hafta sonra sağlam ISO indirmek gerek

ANIL

ANIL

Admin
Beni deli etti bu meret. 2 hafta sonra sağlam ISO indirmek gerek

Sağlam ISO derken? Yeni ISO yıl sonuna doğru gelir diye düşünüyorum. Yaşanan sorunlar daha çok sürücüler üzerine olduğu için güncellemeleri bekleyip kurmak daha mantıklı. Sürücüler için de firmalar bekletmiyor zaten.

emreli01

emreli01

Üye
Arkadaşlar ben yukledim sonunda windows 10 pro yu gazet şık ve güzel cracleme işleminide yaptım driver yönünden hiçbir sorun yaşamadım bilgisayar çok akıcı oldu :) bilginize

Fakat masaüstüne bilgisyarim ag bağlantıları gibi şeyleri ekleme kısmını bulamadım bir türlü bilen var mi yukleyenlerden ???

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Fakat masaüstüne bilgisyarim ag bağlantıları gibi şeyleri ekleme kısmını bulamadım bir türlü bilen var mi yukleyenlerden ???

Windows 8 ile hemen hemen aynı olması lazım. Sağ tık-kişiselleştir-masaüstü simgeleri

BurakTura

BurakTura

Üye
Ben dün sabah 9 dan beri uğraşmaya başladım ha gayret yüklüycem diye sağolsun bir türlü yükleyemedim :D zaten 3 mbit internet hızı var 3 gb inicek diye öldüm anca gece iso dosyası ile halledebildim dün geceden beri kullanıyorum. Şahsen benim açımdan yani 2 gb ram dandik bir laptop olanlar için edge tarayıcı süper diyebilirim. Chrome benim pcde ciddi derecede ram yiyor ama edge yarısı :D chrome'da 1080 p bir şey izlemeye çalıştığım zaman izleyemiyorumdum takılıyordu sürekli video ama edge'de öyle bir sorun yok şükür :D benim driver'lardada sorun çıkmadı ilk yüklediğimde ekran çözünürlüğünü algılayamadı falan güncellemere baktım direkt kendi ekran kartının driveri yükledi uraştırmadı sağolsun :D Vallahi açıkçası ben beğendim ama şunu beğenmedim Edge 'ye fazlayüklenirseniz çöküyor :D mesela saniye aralıklarla sık kullanılanlar çubuğundan 4 sekme açtım direkt bir sekmeyi kapattıp tekrar açtı :D böylede bir sorunu var ufak tefek ama güncellemeler ile çözerler :D Herkese Hayırlı Olsun

emreli01

emreli01

Üye
Windows 8 ile hemen hemen aynı olması lazım. Sağ tık-kişiselleştir-masaüstü simgeleri
Bunda öyle degil ışte bir türlü bulamadım nedense yok burdan kaldırılmış olması çok kötü

The Pancar

The Pancar

Üye

Üst Alt